Şimdi Ara

LG 32LM3400 LED 3D TV hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oturma odam için 32 inçlik bir LED tv düşünüyordum, bu tvye baktım. 899 tl hızlıalda var. Benim sormak istediğim şu;

Bu TV 3D ancak 3D olmasına rağmen HD Ready. Ancak LG nin UK sitesinde (http://www.lg.com/uk/tvs/lg-32LM3400-3d-tv) aşağıda gördüğünüz gibi Full HD 1080p nin karşısından YES yazıyor Resolution yani çözünürlük de 1366 olarak görünüyor. Bu çelişki değil mi? Burda bir sıkıntı mı var?

LG 32LM3400 LED 3D TV hakkında?

Ben bu TV yi PS3 oynarken ve oturma odasında TV izlerken kullancağım. Sizce verimli olur mu? Örneğin bakıyorum UNCHARTED 3 oyunu var harika oyun ama 720p. Yani 3D olmadan salondaki 46C650 ile bile harika grafikler. Oyunların çoğunda zaten 720p destekleğini söylüyorlar. Sizce 3D için 1080p olmaması bir eksiklik midir? Yoksa bu fiyat çok iyi bir LED hiç kaçırma al mı diyorsunuz?

• kardeşim aynı cihazdan bende dün satın aldım(32LM3400 teknosa 899TL+4 gözlük).
    Akşam evde kendim kurulum yaptım.
    Normal SD uydu cihazına bağladım.şimdilik.Görüntüler gayet güzel.
    20 gündür araştırıyordum.Aslında 47'' alıcaktım.Ama LED teknolojisinin yerli yerine oturmadığını öğrendim.Kıl kullanıcılar yani benim gibiler için,
    mide bulantısı yapacak sıkınlar var_mış!
    Full HD izlemek için zaten uyduda 2-3 tane kanal var.Futbolla ilgilenmiyorum.Yokda digiturk yada d-smart alır bol bol HD yayın izlerdim.

Cihaz HD ready.FullHD değil.Ama 32'' ekranda farkı anlamayacağınıza emin olabilirsiniz.42''-47'' modellerde SD yayın çorba oluyor.Ben zevk almadım.
    Kendinden uydulu modellerde dahili uydu cihazı çok yavaş kanal geçişi yapıyor.Üzerime karabasanlar geliyor.
    Lg sinema serisinde benim ulaşabildiğim satıcılarda uydu alıcısız model yok.Boşa para vermek istemedim.
    Şimdilik oturma odasında 32LM3400 modeli benim tüm beklentilerimi fiyat-performans olarak karşıladı.

Usb bellekten 3D film izledim.Takılma,tıkanma donma yok.(MP4 Ve AVİ)
    AVi formatlı divx izledim.Film ismiyle alt yazı ismi aynı ise altyazıyı otomatik koyuyor.Aksi takdirde altyazıyı görmüyor.
    Alt yazı senkronlaması,dil seçimi mevcut ayarlarda var.
    Kullanıcı arayüzü gerçekten çok çok başarılı.Menülerin kullanımı çok basit.
    Dahili ses hoparlörlerinden gelen ses şaşırtıcı oranda kuvvetli ve doğal.Ses ayarlarında bas-tiz gibi ince ayarlar mevcut.
    Görüntü dediğim gibi SD yayınlarda başarılı.Hd yayında çok iyi.

Kısacası benim kullanıcı notum 10 üzerinden 8
    2 puanıda kırdığım yer LG modeli ile ilgili değil,LED Lcd lerin genel eksiği siyah tonlamalardaki başarısızlıktır.

• Cevap için çok teşekkürler. Hala beklemedeyim. İnşallah almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtelefon

kardeşim aynı cihazdan bende dün satın aldım(32LM3400 teknosa 899TL+4 gözlük).
    Akşam evde kendim kurulum yaptım.
    Normal SD uydu cihazına bağladım.şimdilik.Görüntüler gayet güzel.
    20 gündür araştırıyordum.Aslında 47'' alıcaktım.Ama LED teknolojisinin yerli yerine oturmadığını öğrendim.Kıl kullanıcılar yani benim gibiler için,
    mide bulantısı yapacak sıkınlar var_mış!
    Full HD izlemek için zaten uyduda 2-3 tane kanal var.Futbolla ilgilenmiyorum.Yokda digiturk yada d-smart alır bol bol HD yayın izlerdim.

Cihaz HD ready.FullHD değil.Ama 32'' ekranda farkı anlamayacağınıza emin olabilirsiniz.42''-47'' modellerde SD yayın çorba oluyor.Ben zevk almadım.
    Kendinden uydulu modellerde dahili uydu cihazı çok yavaş kanal geçişi yapıyor.Üzerime karabasanlar geliyor.
    Lg sinema serisinde benim ulaşabildiğim satıcılarda uydu alıcısız model yok.Boşa para vermek istemedim.
    Şimdilik oturma odasında 32LM3400 modeli benim tüm beklentilerimi fiyat-performans olarak karşıladı.

Usb bellekten 3D film izledim.Takılma,tıkanma donma yok.(MP4 Ve AVİ)
    AVi formatlı divx izledim.Film ismiyle alt yazı ismi aynı ise altyazıyı otomatik koyuyor.Aksi takdirde altyazıyı görmüyor.
    Alt yazı senkronlaması,dil seçimi mevcut ayarlarda var.
    Kullanıcı arayüzü gerçekten çok çok başarılı.Menülerin kullanımı çok basit.
    Dahili ses hoparlörlerinden gelen ses şaşırtıcı oranda kuvvetli ve doğal.Ses ayarlarında bas-tiz gibi ince ayarlar mevcut.
    Görüntü dediğim gibi SD yayınlarda başarılı.Hd yayında çok iyi.

Kısacası benim kullanıcı notum 10 üzerinden 8
    2 puanıda kırdığım yer LG modeli ile ilgili değil,LED Lcd lerin genel eksiği siyah tonlamalardaki başarısızlıktır.

Ben bu resimde gösterdiğim kısmı hala anlayamadım.

Full HD : YES

Resolution : 1366 x 768

Full HD demek 1080p demek değil mi. Nasıl birşey bu anlamadım.

Ayrıca TV de LAN (For Modem) şeklinde belirtilmiş bir port var. Bu ne işe yarıyor. RJ45 portu değil sanırım. Smart yok diye biliyorum bunda.

• 32lm3400 HD ready olan modeldir.
    Yani fullHD(1080p) değil.

HD kanalları çok rahat izleyebiliyorsun.1080p Blueray ripleri(1080p) sıkıntısız izlersin.

Ayrıca bu çok önemli bir özellik;
    genelde bulunan 3D filmler mkv formatındadır.Forumu inceledim bir çok arkadaş mkv formatını converter ile AC3'e çeviriyormuş.
    Bendeki 32LM3400 mkvyi USBden hem flash bellek ile hemde 2,5'' taşınabilir HDD ile direk izletiyor.Sanırım yazılım LW serisinden sonra üretildiği için yeni versiyonda
    böyle özellikler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtelefon

32lm3400 HD ready olan modeldir.
    Yani fullHD(1080p) değil.

HD kanalları çok rahat izleyebiliyorsun.1080p Blueray ripleri(1080p) sıkıntısız izlersin.

Ayrıca bu çok önemli bir özellik;
    genelde bulunan 3D filmler mkv formatındadır.Forumu inceledim bir çok arkadaş mkv formatını converter ile AC3'e çeviriyormuş.
    Bendeki 32LM3400 mkvyi USBden hem flash bellek ile hemde 2,5'' taşınabilir HDD ile direk izletiyor.Sanırım yazılım LW serisinden sonra üretildiği için yeni versiyonda
    böyle özellikler var.

Vay be LW serisinde MKV 3D izlenmiyormu şimdi. Bunun ondan üstün olan yanı her zaman işe yarayacak özellik. Nasıl iş anlamadım. LW serileri ancak hala satılıyor hem de yok satıyor diye biliyorum.

• arkadaslar almayı düşünüyorum bende. pc yi bagladıgımda oyunlarda sıkıntı olurmu. yada tv izlerken baska sorunu var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathshower

arkadaslar almayı düşünüyorum bende. pc yi bagladıgımda oyunlarda sıkıntı olurmu. yada tv izlerken baska sorunu var mı acaba ?

Valla ben aldım. Bugün geldi ama servis yarın gelip kuracak inşallah. Yarın deneme fırsatım olacak. Ama sorun çıkaracağını falan sanmıyorum. Gayet güzel fiyat ve güzel TV bence. LG ye güveniyorum. Üstelik gittigidiyor world puanıyla birlikte 765 tl ye geldi. Kliksanın gittigidiyor magazasından kaptım hemen cumartesi günü. Yarın ilk işim PS3 ü bağlayıp 3D olarak Uncharted 3 ü denemek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

arkadaslar almayı düşünüyorum bende. pc yi bagladıgımda oyunlarda sıkıntı olurmu. yada tv izlerken baska sorunu var mı acaba ?

Valla ben aldım. Bugün geldi ama servis yarın gelip kuracak inşallah. Yarın deneme fırsatım olacak. Ama sorun çıkaracağını falan sanmıyorum. Gayet güzel fiyat ve güzel TV bence. LG ye güveniyorum. Üstelik gittigidiyor world puanıyla birlikte 765 tl ye geldi. Kliksanın gittigidiyor magazasından kaptım hemen cumartesi günü. Yarın ilk işim PS3 ü bağlayıp 3D olarak Uncharted 3 ü denemek olacak.

kardeşim valla hayırlı olsun. bi kurup deneyince yazarsan çok sevinirim kalırsa alırım artık bende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

kardeşim valla hayırlı olsun. bi kurup deneyince yazarsan çok sevinirim kalırsa alırım artık bende

Teşekkürler. Bence kaçırmayın. XXXXX veya XXXX gibi markalar var kontrast oranları rezalet, kalın panel, bunları bile birçok super hiper marketler, teknomarketlerde 700 tl ye satıyorlar, inanın çok da düşünmedim bu fiyata düşünce. Puan avantajı olmasa bile almayı düşünüyordum ki puan avantajı çıkar çıkmaz kartı aldım elime, hemen siparişi geçtim... Yarın ilk izlenimlerimi aktarırım.

• Hayırlı olsun kardeşim.Tvnin teknik broşüründe ne yazıyorsa geçerlidir.Tüm özelliklerini hakkıyla veren bir cihaz.
    Taşınabilir HDD'yi usb girişine bağlayıp çok güzel film seyrettiriyor.MKV formatlı DTS ses kodekleri dahi hiç sorunsuz açıyor.
    Bende crea minic net book var. 1Gb ram var.Aynı filmleri netbookta seyredemiyorum.Zırt pırt ya donuyor yada ses geriden geliyor.BSPlayer ile izlemeye çalışıyorum.
    Ama TVde donmasız tıkanmasız defalarca 10-12Gbyte mkvleri seyrettim.Hiç sorun yok.Bende böyle bir performansa şaşırdım doğrusu ,hiç beklemiyordum.
  • Ben de 1 haftadır kurcalıyorum. Gerçekten bu fiyata çok iyi bir TV. Askı aparatını da hareketli aldım istediğim yöne ceviriyorum acısını.

PS3 bağladım gerçekten harika. Uncharted 3 ü 3D oynadım müthiş. Digiturk HD ile HD yayınlar 1378 olmasına rağmen çok çok iyi. SD yayınlar Salonumdaki 46 Samsungdan daha iyi bence. Gerçekten harika.

Yalnız bir sorunum var. Digiturku bağladığım anten kablosu yaklaşık 5 metre ve eklemeli bir kablo. HDMI dan bağlıyorum TV ye. Ancak TV yi açıp kapatınca ses gidiyor görüntü de kırmızı tonlu bir görüntüye dönüşüyor. HD kutuyu açıp kapatınca düzeliyor. Ben HDMI portlarındandır diye aynı işlevi PS3 denedim onda problem olmadı.
  • 2d den 3dye çevirme özelliği nasıl güzel oluyor mu
  • merhaba arkadaşlar bende bu tv yi almayı düşünüyorum acaba 3d filmlerde performansı nasıl deneyeniniz oldumu?
  • Arkadaşlar ben bu tv yi teknosadan değişim kartı ile satın aldım fakat açtırmadım belki bir üst modeli ile değiştiririm diye fakat üst modellere çıkınca fiyat farkları ve özellikler artıyor, televizyonumda internet olmasada olur fakat 3d olsun istiyorum tabi buna full hd yide ekledikmi bu seferde 42inç olsun diyorum o zamanda fiyat oluyor 1500 2000 tl bu televizyonun üzerine 1000 tl para verip değiştirmeye gerek varmıdır.

Ben evde kablo tv kullanıyorum teledünya değil sadece kablo tv, uydum yok oda metre karesi 20 metre kare.

full hd olması çok fark ettirirmi? uyduda kullanmıyorum

bu metre kareye bu inç yeterlimi?

32 inç de full hd ile hd ready arasında çok fark olurmu?

32 inç yerine 42 inç i tercih etmelimiyim?

usb den rahatlıkla 3d sinemalar izlenebiliyormu?

kısacası bu televizyonun özellikleri yeterlimidir görüntü seyri ve 3d video için.

ben bu televizyonu 899 tl ye aldım ama kurdurma konusunda kararsızım.

yardımlarınızı bekliyorum.

• bende alacam ama fiyatının uygun olması kafamı karıştırıyor. kalitesi iyi değilde mi fiyatı bu kadar düşük diye düşünüyorum :(
  • benim oturma odam içinde 32 lik bir model lazım . gg de world kappanyası ile kargo dahil 770 lira kiliksada yine world ile 790 liraya geliyor fiyat olarak daha aşağı göremedim bir yerde ürün f/p olarak iyi duruyor.
    Yukarıda arkadaşlarda sormuş 2 D den 3 D ye çevirme kalitesi nasıl gerçekten işe yarıyor mu bu özellik ?
  • Arkadaşlar ben kullanıyorum bu TV yi. Ben çok memnunum. 2D 3D converter olayını çok kurcalamadım. Ancak bu 2500 tl lik TV lerde bile o kadar farkedilebilir birşey değil. Onlarda kurcalamıştım çünkü. Yani Türk insanın 3 boyut diyince 3.boyutun TV nin dışındaymış gibi görünmesi mantığından dolayı size bu durumu nasıl anlatıyım bilmiyorum. 3D filmlerde bile Tüm Sahnelerde 3.boyutu neden TV nin dışına çıkmıyor bu görüntü diye bakan bir milletiz halihazırda. Bu iş biraz filmin çekilme şartlarına bağlı. Aynı şekilde HD yayınlar... Evde full HD 46c650 samsung var... Onda HD görüntüleri nasıl alıyorsam, bunda da aynı kaliteyle alıyorum hatta daha da canlı görüntü. Sonuçta 1080i lik yayını alıyor ancak 1366 pikselde karşılıyor TV de bu görüntüyü.

PS3 le oyun modunda oynuyorum, harika gerçekten. 3 boyut Fifa2013 gibi Uncharted 3 gibi oyunları denedim. Bu fiyata harika. Ben düşünmeden aldım. Neden mi? 765 tl ye geldi bana, insanlar bu fiyata X markalarını alıyorlar süpermarketlerden. LG ye güveniyorum, özellikle servisine. LED ekran Netbook arıza yaptığında indirimli aldığım bu ürünü hiç düşünmeden değiştiren ve üst modelini gönderen Life is Good a teşekkürler..

• Ayrıca RJ45 le DLNA i denedim. 3 Adet HDMI girişini VGA girişini denedim. Energy tuşu harika. Ses gerçekten tatmin edici. 10 Wattlık 2 adet hoparlör var. Ayrıca PS3 ü olan arkadaşlar Youtube gibi paylaşım sitelerine USA hesabından giriş yapıp TV de sanki Smart TV varmış gibi yararlanabilirsiniz. Ben kullanıyorum açıkcası.
  • Unutmadan şunu da belirteyim, "http://www.tec-supports.com/ProductDetails.asp?id=99" bu linkte verdiğim TEC Vento-M i sipariş vermiştim. Geldiğinde şüphelerim vardı kutudayken, ancak kutudan çıkınca servisteki elemanlar da ben de şaşırdık. Montajdan sonra da iyi ki almışım dedim. Harika bir aparat. Sağa sola, aşağı yukarı, bir çok açı ayarlayabiliyorsunuz. Sağlam ve güvenli bir aparat. Duvardan uzaklaştırabiliyor yakınlaştırabiliyorsunuz. Tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.