Şimdi Ara

LG 32LG7000 Lcd Tv - Tavsiye Eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv nasıl bir tv dir fiyat olarak cok ucuz cunki aklıma girmekte bu aralar 1.800 fiyatı var

full hd
    100 hz

fiyat performans bakımından iyimidir bu tv yi alanlar varmı?

bu ozelliklerde bu fiyatta bu tv den daha iyi tvler varsa lutfen bilgilendirin beni
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 5000 ve 6000 serileri bile çok iyi...gönül rahatlığıyla alabilirsin bu ürünü...üstelik fiyatı da çok iyi

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_32lg7000.jhtml genel ozellikleri ana sayfası var burda

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_32LG7000-LCD-TV,6798.html istanbul bilisim sayfasındaki fiyatı.....

daha ulkeye gelmedigi icin 1 1.5 ay sonra gelicekmis bu tv on siparisle alınıyo bilisimden.. yanlız 1.800 ytl ye bu kadar iyi ozellikler beni dusunduruyor acaba bi kusur mu var diye...

• kafam iyice karıstı valla hem full hd hem 100 hz olması ve ayrıca 6000 serisindende yaklasık 60 70w daha az guc harcıyormus bu tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 7 Ekim 2008; 15:59:54 >
    Tavsiye tv
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: |brave|heart|

iyide samsung 32a656 da 1800 ytl zaten ..hemde vadeli

32LG7000'den daha mı iyi???

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: |brave|heart|

iyide samsung 32a656 da 1800 ytl zaten ..hemde vadeli

32LG7000'den daha mı iyi???

aynen yani lg hem görüntüleriyle hem de bazı yeni özellikleriyle 7000 serisinde daha da iyi. Samsung'un bu modelinden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. İkisini de gözünle gör, anlayacaksın ne demek istediğimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 7 Ekim 2008; 17:33:05 >
  • 3000 ve 5000 serilerini yanyana incelemiş ve acaip memnun kalmıştım LG bu serisi ile samsungtan eksik kalan 100hz özelliğinide gidermiş oluyor. bence muadili samsung u katlayacaktır. bu cihazı 42 inch olarak almayı düşünüyorum bende ama biraz daha insin fiyatı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 7 Ekim 2008; 18:09:59 >
  • bekle bekle inmez abicim o indimi yenisi cıkıcak gene biliorum bu sefer direk alıcam heralde eger 1.800 gercek fiyatı olucaksa lg7000 in nası olsa 2 sene sonra gene degistiricem biliyorum bu arada a656 32' lerde 100 hz yok heralde lg7000 in 32' dede 100 hz var

Sana sanırım daha öncede bazı bilgiler vermiştim,kafan belliki hala karışık

LGE serilerinin çoğu modeli bizim "Cosmetic" dediğimiz modellerdir,bu numarayı ilk başlatan Sony olmuştur,sonra
    eski ortağı Samy derken,şimdilerde çoğu üretici bu "Marketing-Tool" işlerini yapmaktadır!!

Seri diye aynı ürünü farklı özellikler ekleyerek satmaya bakıyorlar,çünkü işler artık böyle gidiyor! uyanık ol biraz+

LGE ye gelirsek,zaten bunlar Processor olarak aynı tabanlı sistemi kullanıyorlar-Chipset te aynıdır!
    Sadece S/W+F/W ile çeşitli özellikleri kısıtlayıp yada release edip,seri/model diye gazlıyorlar........

Durum böyle olunca,şayet burada söz konusu LGE ise>>serilerdeki özellik durumlarınıda buna göre ayarlıyorlar,bu çok
    teknik bir olay,chipseti anlatırsam,kafalar karışır,3 sayfa yazı olur sonra

5/6/7/8 serilerinde farklı bir işlemci ile yola çıktılar,ama bir türlü istikrarlı satışı yakalıyamıyor LGE!!!
    En büyük pazar olan USA da çok ciddi kan kaybetti,Avrupada ise "yokları" oynuyor!!

Toparlarsam>>fiyat/performans olarak İB deki fiyat makul sayılabilir,ama Bayi fiyatlarını bilemiyorum!!

32" alacaksan,sana daha evvelde yazdım>>>örneğin W4x serisi alırsan doğru bir tercih olur+ama pahalıdır!
    Gamer olayı için düşünüyorsan fiyat/performans ürünü olarak Tosh XV5x seriside OK dir+

Ayrıca hiç acele etme,anlamıyorum neden telaş ediyorsun,kaçan-giden bir şey yokki!!!

Selamlar

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• yaw Zoto,valla PM lerden sana çalışıyorum kaç gündür,yoruldum gari

PM atma,buradan yaz,herkes görsün vede faydalansın!

-Gamer mısın(unuttum ne için panel aradını yaw,kafamı karıştırdın)>>XV5x al geç otur izle,oyna v.s
    fiyatıda sana uygun

-Genel bir şey istiyorsan alternatifler çok,hepside olabilir neticede,ama sende bütçe kısıtlı olunca haklı olarak
    ucuz bir şeye bakacaksın!bu konuda nokta atışı yapamam,sana kalmış,ama acele etme!

Bak önümüzde 29/Ekim var,Kurban var,Yılbaşı var,yani mutlaka tatlı Kampanyalar olacaktır,bunlarıda bekleyebilirsin+

---
    Sen 100Hz e taktın kafayı>>çoğu panelde 100Hz başarılı çalışmıyor haberin varmı acep!!
    Panel 100Hz ama çoğu insan bunu kapatıyor,çünkü görüntü bozulmaktadır!!!
    "Hızlı-satır-işleme" çoğu panelde işi bozmaktadır!!! bazı panellerde iş görmektedir,kısaca stabil bir
    çalışması yoktur,zaten Processor haricinde bir sistemdir bu,illa bu vardır,iyi oalcaktır olayıda yoktur!!

Eski bir sistemdir ayrıca CRT den kalma ve bazı sıkıntıları geçirmeye yönelik olarak çıkan şimdilerde Panellerdede uygulanan
    ama CRT deki gibi başarılı olamayan bir tekniktir!!!
    İşlemci çoğu şeyi yapmaktadır,panellerde! ama bazı panellerde Motionflow olayı süperdir,bu salt 100Hz olmasından da değildir!!
    Yada tek başına 100Hz olmasıda hiç bir şey ifade etmez>>"Judder" problemi olursa ne olacaktır>>>Samy ler bu yüzden hala her hafta
    F/W çıkarıyor A5/6 serisi için(aynı tabanlıdır bu seri)

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Ekim 2008; 23:44:09 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• walla abi ne desen haklısın :) cok yordum senide valla ama sende olmasan hic bilmeden etmeden simdi gidip almıstım ölesine bi tv senin gibi bu isten anlayanlar yonnlendirince insan hem ogreniyo hemde daha cok dusunuyo bende dusununce karar veremiyorum iste

ağır gamer oldugum icin de karar vermekte zorlanıyorum . 100 hz yide kafama taktım :) cok sey ogrendim ama aynı zamandada insallah dogru kararı vericem ama bu aralar :)
  • ya abi tam 42LG6000'e kilitlendim pazar tv geliyor gidiyorum alıyorum dedim,saat gecenin 2si bu topiği gördüm herşey mahvoldu.Hadi bakalım şimdi 7000serisinin düşmesini bekle ona kas sora 8000çıkar ona kas derken ben tv alamicam anlaşıldı
  • Zoto,bu arada benim Tosh 355/575 başlığımıda takip et,bugün yeni Tosh serilerini verdim!!
    "Gamer" için bir seri daha geliyor! sanırım bu model daha iyi gibi,ama seri olarak XV ile neyin arasında onu tam bulamadım yaw

Tosh malları dökmeye başladı artık pazara>>İngiltere ve Polonya üsleri full panel montajlıyor,bu arada yeni seriler bize ne zaman gelir
    Allah bilir!!

++

• bende bu seriden almak istiyorum ya 32" yada 37" İB'nin ShowRoom'una gelince bir izleyip test etmek gerek
    şu anda bu TVye odaklandım umarım kafamı karıştıracak farklı bir seçenek çıkmaz imzamdaki TV kadar beni memnun etse yeter

Orjinalden alıntı: meganers

ya abi tam 42LG6000'e kilitlendim pazar tv geliyor gidiyorum alıyorum dedim,saat gecenin 2si bu topiği gördüm herşey mahvoldu.Hadi bakalım şimdi 7000serisinin düşmesini bekle ona kas sora 8000çıkar ona kas derken ben tv alamicam anlaşıldı

42" alacaksan 7000 serisini beklemne pek gerek yok aradaki tek fark bluetooth
    daha küçük ekran alacak olsaydın 7000 serisini bekle derdim çünkü bu serinin tüm boyları 100hz ve fullHD
    ayrıca 6000 serisinin tasarımı 7000'e 10 basar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.