Şimdi Ara

LG 32LG5000 ve UYDU YAYINI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000-1300 ytl gibi bir bütçeyle lcd almayı düşünüyorum. TV genel olarak digiturk-dmart(HD olanlarından değil) ile kullanılacak. Gözüme LG 32LG5000 çarptı. Bu fiyat aralığında uydu yayını izlemek için kullanılacak biraz da ileriye yönelik(girişleri bakımından) ihtiyaçları karşılayabilecek LCD önerilerinizi bekliyorum(LCDyi internetten alacağım)

PHILIPS 32PFL5403D/12 bir de bu LCD var LGden 100 TL daha pahalı.Sizce bu nasıl ne artıları var lgden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 2 Şubat 2009; 12:27:09 >

• Merhaba ben yaklaşık 2-3 hafta önce LG32LG5000 aldım çok memnunum belirttiğin gibi hd bir uydu ile seyretmiyorum klasik bir uydu ile normal yayınları seyrediyorum çok memnunumç Ama internetten değil görerek, bakarak almanı tavsiye ederim. Belki isteklerini karşılamıyacak bunu görmen lazım..
  • Burada arkadaşların söylediği 32" ebatta pek fazla görüntü kalitesi sorunu olmayacağı.
  • tanerinde bahsettiği gibi 32" zaten ekran boyutu avantajı olacağı için sizi fazla üzmeyecektir. fiyat performans olarak iyi bir model. 50.000:1 kontrast oranı ile iyi bir değer sunuyor. sd yayın performansını gördüğüm bir model. gönül rahatlığıyla alabilirsin. forumdada kullanan arkadaşlar var orionx arkadaşın yorumunu bence göz ardı etme kullanan biri olarak tavsiye etmiş. şimdiden hayırlı olsun.
    saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu alıcısı ve android tv?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.