Şimdi Ara

LG 32LD350 usb'den film oynatabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tanıdık 32LD350 almış. USB'den resim gösterimi yapabiliyor. Film oynatma özelliği nasıl açılabilir?

• Hama evrensel kumanda ile menuden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Hama evrensel kumanda ile menuden.

Kesin çözüm mü? Boşa masrafa girmeyelim.
  • Upppp.
  • Servis gelip bir kumanda ile film oynatma özelliğini açtı. Divx filmi gayet güzel oynatıyor. Mkv henüz denemedim.
  • dedektif selam, mkv deneyebildin mi? Olmuyor ise, bunun açılması mümkün müdür, denedin mi açmayı yazılım vb ile? Sende, şu anda yazılımın versiyonu kaçtır, bu en son versiyon muymuş acaba?
    Bir de bu usb arayüz nasıl, görsel ve kullanışlılık açısından tatmin edici mi? Usb yi takınca çıkan menüden bahsediyorum, varsa bir foto ekler misin?
  • Bu arada, sorduğum soruların cevaplarını buldum sanırım:

http://www.muratkaraoglu.com/lg-42ld450-usb-hack-mkv-divx-h-264/

Ancak tek sorun, bu ld450 modeli için verilen bir reçete, 350 de durum ne olur acaba? Rica etsem, sen bu reçeteyi, tv'nde deneyebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG 32LD350.. Ürün geldi, kurulum tamam, sorun yok. USB'yi de açtı servis, mkv, avi hepsini çalıştırıyor, arayüzü ise muhteşem açıkçası. Kumanda üzerindeki video kontrol tuşları, video modunda da mükemmel çalışıyor. Altyazı, font, gecikme, yerleşim, karakter kodu ve dil ayarları muazzam ve eksiksiz, türkçe'de sorun yok!!

Şu anki derdim ise, bu makinaya harddisk takarsam ne olacağı. Bilginiz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 8 Aralık 2010; 11:21:04 >
  • Bendede aynı tv var
    avi mkv dosyalarını acabilmek için yanlızca evrensel kumanda yeterlimi
  • Arkadaşlar sorun çözüldü
    Media mark a
    yeni sürüm kumanda gelmiş gittim aldım tipi aynı değil ama
    hama marka 12087 kodlu kumanda
  • servis kurulum esnasında bu ozellıgı aktif ediyor. hatta siz soylemeden yapıyor bunu...
    garanti sıkıntısı oluşturmadıgını belirttiler ayrıca..
  • arkadaşlar bende 32LD350 tv var ve birde hama 12047 kumanda var servis menüsüne bir türlü girmeyi başaramadım aynı tv den olupta servis menüsüne girebilen arkadaş varsa ne yapacagımızı ve kodlarını söylerse cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts61ts

arkadaşlar bende 32LD350 tv var ve birde hama 12047 kumanda var servis menüsüne bir türlü girmeyi başaramadım aynı tv den olupta servis menüsüne girebilen arkadaş varsa ne yapacagımızı ve kodlarını söylerse cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

kardeş ben cep telefonumdan benim tv nin servis menüsüne girdim.benim tv lg le 5300.ama oradaki ayarları kurcalamadım.
  • ardaşlar lütfen yardımcı olabirmisiniz...kumanda almadan video oynatmanın yolu yok mu?
  • bende 32ld350 aldim firmvare 03.00.13 var universal kumanda ile usb ozelligini acabilirmiyim firmvare sorun olurmuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruhname -- 11 Mart 2011; 22:05:24 >
  • lg marka tüm televizyonlar hdd den 1 tb ye kadar mkv dahil tüm güncel videoları açabliyor ama bu özelliğide servis acıyor yada o hama marka kumanda açıyor başka alternatifi yok malesef
  • Bu tv den dün babama aldım teknosa 900 tl

Hama kumand ile hangi tuşlara basınca veya ne yapınca açılıyor bu MKV özelliği?
    Servis hafta içi gelecekmiş..
  • Evet dün akşam servis geldi ve MKV player açtı
    Şunu diyeyim bende EGREAT medya oynatıcı var
    Bitrate kalitesi 40 MB dan fazla 1080p 5 dk lık demo videoyu hiç takılmadan oynattı hiç beklemiyordum bu kadar iyi olacağını
    Avi dat ve vobları da oynatıyor
    Helal olsun LG ye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Evet dün akşam servis geldi ve MKV player açtı
    Şunu diyeyim bende EGREAT medya oynatıcı var
    Bitrate kalitesi 40 MB dan fazla 1080p 5 dk lık demo videoyu hiç takılmadan oynattı hiç beklemiyordum bu kadar iyi olacağını
    Avi dat ve vobları da oynatıyor
    Helal olsun LG ye..

Nesine helal olsun, daha DTS sesleri çözmeyen basit dandik bir tv, bu konuda samsung tektir,

hele sizdeki egreat ise basit bit pazarı ucuz bir ürün, bunlar alınmayacak ürünler, birde egreat ile mukayase etmeniz dogru ikiside yaramaz

sanki popcorn C200 varmışda havalanıyor gibi,

• Bahsettiğiniz şey TV olunca fazla biledir.
    Egreat cihazı da yanlış biliyorsun,
    Farklı kategori cihazlardan bahsediyorsun
    Herkesin kulanım amacına uygunluk önemlidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.