Şimdi Ara

LG 32LB652V 3D webOS 500 HZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
34.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranı biraz yansıma yapıyor. Parlaklığı arttırınca veya ortamı karartınca rahatsızlık vermiyor. Gerçek panel hızı kaç bu TV'nin?
  • Panelin gerçek hızı LB630 ve üstü modellerde 120 hz diye biliyorum.

PC monitörü olarak ve PS3 ile deneyen var mı?
  • Arkadaşlar bu cihazı pc ye bağlayıp 1080p çıkışta görüntü kalitesini test eden varmı? Özellikle görüntü ve grafikler pixel pixel mi? yoksa bağıra bağıra 500hz burda gel beni al, monitörün olurum diyor mu?

Bu arada 32 inch led tv yi monitör olarak kullanan, ürün tavsiye edecek arkadaşları alnından öperim :))

Saygılar...
  • Arkad aslar bende bu tv ike ilgileniyorum yorumlariniz neler acaba. Alinir mi bu tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32LA660s ile 32LB652V arasında kararsız kaldım sizce hangisi alınır?
  • Gececi3003 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ayni durumdayim ya birlijte takio edelim

• 32LB652V fiyatını düşmesini bekliyorum geçen hafta 32lb582v mediamarkette 899 tl düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 32 alcaktim vaz gectim
    102 ekran 4k dusunuyom artik istedim urunu buldum
  • Arkadaşlar ps4 ile kullanan var mı ? Oyun ve film performansı nasıl kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsa keşke. 500 hz değeri deniliyor bunun gerçek panel hızı nedir güncelleme ile gerçek panel hızı artıyor mu yani 500 hz değer kullanılabiliyor mu yoksa sadece yalan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doli003

Arkadaşlar ps4 ile kullanan var mı ? Oyun ve film performansı nasıl kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsa keşke. 500 hz değeri deniliyor bunun gerçek panel hızı nedir güncelleme ile gerçek panel hızı artıyor mu yani 500 hz değer kullanılabiliyor mu yoksa sadece yalan mı ?

Gerçek panel hızını yukarıda yazdım. 500hz olayı tüm üreticilerde olduğu gibi pazarlama taktiğinden başka bir şey değil. Ülkemizde önleyici yasa olmadığından kafalarına göre sallıyorlar. ABD'de gerçek panel değerleri ile satmak zorundalar.
  • Graphist G kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bende lg 32lb582v var yani bunların arasında fark yok mudur diyorsunuz ? Biri 100 hz diğeri 500 hz

• quote:

Orijinalden alıntı: doli003

Peki hocam bende lg 32lb582v var yani bunların arasında fark yok mudur diyorsunuz ? Biri 100 hz diğeri 500 hz

100 hz dediğiniz TV de aslında 50 hz olduğundan fark var elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 17 Aralık 2014; 23:52:27 >
  • HB, vatan, teknosa, kliksa da güzel kampanya var, alacaklara duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

HB, vatan, teknosa, kliksa da güzel kampanya var, alacaklara duyurulur...

hızlıal'da 995 tl. düşmüş

• Ne oldu da lg nin bu modeli her yerde birden indirime girdi anlamadım..
  • Arkadaşlar 999 tlye bu tv iyi mi? Almayı düşünüyorum. Yılbaşından sonra ek vergiler gelecek.

• Eveeeet,gelellim zurnanın zırt dediği yere....

Arkadaşlar yukarıda yardım istemiştim sizden yardımcı olan çıkmadı,panel hızı, kalitesi, playstation,pc hakkında.

Bende gittim gözümü kararttım aldım bu tv den.Öncelikle resim paylaşıyorum çünkü benim gerçek bir kullanıcı olduğumu bilin.Ahkam kesmek,Samsung cu,Sony ci,Sharp çı felan değilim.Paramın karşılığını arayan nacizane bir müşteri profiliyim.

Hemen konuya girelim;
    Arkadaşlar tv nin HD yayınlarda görüntü kalitesi güzel ancak bu led ekran klasiğimi bilemem ama arkadan üstten yandan bir lamba vs. gördüğü zaman işi bitiyor.Kesinlikle seyredemiyorsunuz.
    Sd yayın kalitesi gerçekten kötü,hatta çok kötü diyebiliriz.Çok uzaktan seyredilebilir oluyor ama :))
    Smart özelliği herkezin dilinde zaten,bende gerçekten böylemi diye bi gireyim dedim menulere,gayet yavaş ve sıkıcı.Yeri geliyo hızlı birşeylere ulaşayım dediğiniz olacaktır.Aman dikkat kanser olmayın.
    Eveet ve gelelim Pc ve Playstation incelemesineeee.....
    Arkadaşlar sapphire HD7850 dualx kartım var ve HDMI çıkıştan görüntü alıyorum.HDMI port seçeneğini PC yapınca lag konusu affedilir derecede az.Windows görüntü kalitesi (yazı özellikle) iyi denebilir.Yani bu ürünü alıp sadece monitör olarak kullanayım derseniz sizi idare eder.
    Ancaaak...Hadi bide playstation bağlayalım iki maç atalım,adam öldürelim derseniz LG ye bayağı bi ağır hakaret içeren cümleler kurarsınız.Tıpkı kendiminde olduğu gibi.
    Denemeğim seçenek kalmadı,HDMI ayarları,Trumotion ayarları,renk ayarları ne varsa tv de hepsini denedim.Hatta kombinasyonlara bile girdim.Yurtdışı forum sitelerine kadar bulaştım.Ancak LG nin bu üründe affedilecek bir yanı olmadığını üzülerek belirtmek isterim.
    Hızlı görüntü akışında göz bozulmasına neden olabilcek titreşim ve bozulma sizi fena halde rahatsız edecek.
    Hadi yapsana yazılımla benim pes 2015 imi 500hz.Bende sana teşekkür edeyim ey LG!!!.Üründe herhangi bir arıza olduğunu da düşünmüyorum,zira konuyu araştıran bu ürünün (yurtdışı dahil) 50hz panel değerine bile sahip olmadığını bilir.Evimde bu cihazla beraber 4 adet lcd tv var,27,52 ve 42 inch diğerleri.Ve hiçbirinde bu tarz bir problem YOK.
    Trumotion LG için (bu ürün için konuşuyorum) gerçekten büyük hüsran.Bu yazılanları okuyup tercih yapacak birsürü insan var ve LG bunu göze alarak böyle bir ürün çıkardı piyasaya.Pes doğrusu.

Bu forumda "Trumotion ayarını kapat düzelir,benim düzeldi sorun kalmadı " diyen arkadaşlar var ve zannedersem kendilerinin LG ile bir bağlantısı var.Bende onlara inandığım için aslında kendime baya bi kızdım.Sakın bu yazdıklarımı dikkate almadan ürün seçimi yapmayın arkadaşlar.Paranıza yazık.Gidin 500-600 TL ye Finlux,Seg hatta Axen alın sizi daha memnun edecektir.

Sonuç : Playstation u benim yadigar 42" lcd me tekrar bağladım,ordan devam edeceğim.Bu ürünü de (zaten servisi bilgilendirdim) en kısa sürede iade yoluna gideceğim.

https://store.donanimhaber.com/36/54/60/3654607bf2be81967ef9ad8f012edd3b.jpg
     LG 32LB652V 3D webOS 500 HZ

• settocom S kullanıcısına yanıt
    bu incelemeden sonra bende vazgeçtim 2015 modelini bekliyorum
    menülerde yavaşlık kanal geçişlerinde yavaşlık lb serilerin hepsinde var olduğunu okuyorum, 2015 serilerinde bu yavaşlığı gidereceklerini umuyorum.....

• ps4 ve pc ekranı olarak kullanıcam tavsiye edermisiz
  • birde menmun kalmasak aynı gün içersin de geri iade etme şansımız varmı veye değiştirme
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.