Şimdi Ara

LG 32LB652V 3D webOS 500 HZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
34.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuruluma gelen arkadaşlar değişir dediler, bende öyle tahmin ediyorum. Fiziksel birşey yok sonuçta.

Ben yeni modellerde çok fazla iyileştirme olacağını sanmıyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 23 Aralık 2014; 19:38:56 >
  • Arkadaşlar Yanlış Anlamayın Ama Tv'den Ne Bekliyorsunuz?Ben 2 Aydır 32lb552v Modelini Kullanıyorum ve Tek Kötü Yanı Karanlık Görüntüde Siyahı Tam Yakalayamaması ve Sağ Altta Ekranda Işık Parlaması Bunun Dışında Gayet İyi Bir Televizyon..Piyasada 1000 tl'ye Satılan Laptoplar Bile Bilgisayar Olarak Tam Performans Gösteremiyorken Televizyonun Smart Özelliğinin Çok Hızlı Olmasını Beklemek Çok Saçma..Bilgisayar Hızında Televizyon Olsa Ki Yapılacak Teknoloji Var Bunun Bedeli 1000 tl Olur muydu Sizce?
  • Bu tv ile 32LB582V arasindaki fark nedir? 3D disinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kur@mci -- 24 Aralık 2014; 0:06:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on numara tv alin aldirin lg ye katkimiz olsun 😀😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Kur@mci

Bu tv ile 32LB582V arasindaki fark nedir? 3D disinda.

WebOS, panel farkı (50hz/100hz)
  • http://youtu.be/Ioaixlus2uU

• dün akşam servis kurulumunu yaptı hafta sonu teknosa kampanyasdından almışdım ürünün görüntü kalitesi gerçekten çok başarılı 3d performansı normal smart share ve webos gerçek çok hızlı ve güzel akllı telefondan hem kumanda edebiliyosunuz hemde akıllı telefondan izlediğiniz müzik video resim ne isterseniz anında televizyondan görüntü alabiliyorsunuz tahminimden çok daha başarılı bir tv
  • Ben tv'yı aldım. Kargodan gelmesini bekliyorum. Yılbaşından sonra bakan da açıkladı, vergiler artacak. Alacak olan bu fiyata daha iyisini bulamaz, yeni yılda bu fiyata dahi bulamaz.

• Hayırlı olsun arkadaşlar. Ekran biraz daha mat olsaymış iyiymiş ama bu fiyata en mantıklı seçim...
  • Arkadaslar ps4 te bu tv yi kullananlar varsa bir sorum olacak

Hangi goruntu ayarlarinda oynuyorsunuz oyun modunda trumotion falan kapalı sizde de öyle mi ?

Birde şu siyah sahnelerde led ışıkları kisip siyahi gerçekçi yapma özelligini kapatmayı bilen var mı ışığı kisinca ben hiç birşey göremiyorum ekranda.

Yav biri bilgilendirsin artık :)

• doli003 kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda eco mod gibi bir şey vardı, ekran ışığını ayarlıyordu, tam hatırlayamadım, oradan bi bakın :)

Bu Tv'de wifi ile ilgili sorunlar yaşayan var mı? Servis geldi kurulumu yaptı, wifiye bağladı gitti. Her şey normaldi, sonra bi baktım wifi kesilmiş, bağlan diyorum bağlanmıyor. Çok denedim, sonra TV'yi resetledim, bu defa da wifi bulamıyor bile. Karşı dairenin wifisini buluyor, yan odadakini görmüyor. Hiç karşılaşan var mı bu durumla? Çözümü bile ya da...
  • Kur@mci K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çok kurcaladım bulamadım. Google da aramadigim yer kalmadı buna ancak forumdan çözüm bulurum da burda da kimse ilgilenmiyo bu aralar.

• sıfır kutusunda açılmamış 32lb65v ilgilenenler yazabilir..
  • Selamlar,

Ben de geçtiğimiz günlerde bu televizyonu aldım ve servis kurulumundan sonra en son sürüme güncelledim (v4.32.20). Ancak TV ile ilgili bir takım sıkıntılar yaşamaktayım ve aynı sorunların diğer kullanıcılar tarafından da yaşanıp yaşanmadığını merak ediyorum.

TVnin dahili uydu alıcısını kullanıyorum ve uydu alıcısının hem Turksat hem de Hotbird bağlantısı var. ChanSort programı ile kanal ayarlarını yapmayı başardım :). Herhangi bir Turksat kanalından Hotbird kanalına ya da radyo istasyonuna geçip geri gelmek istediğimde kanal sıralaması değişiyor, bazı kanallar silinmiş oluyor. Ya da CI modülü yok hatası veriyor. Yine menüler arasında gezinmeye çalışırken (malum oldukça yavaş bir menüye sahip) arada sistem takılıp tekrar kanal ayarlarını bozuyor.

Ayrıca, smart TV özelliğini kullanıp herhangi bir siteden video izlemek istediğimde de bir süre sonra yeterli bellek yok hatası verip videodan çıkıyor.

Benzer sorunları yaşayanlar var mı acaba? Ya da bu sorunlar için çözümü olan. Açıkçası genel olarak ekran, 3D özellikleri, vs sevmiş olsam da yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı TVyi iade etmeyi düşünüyorum, tabi servis onayı olursa.

Şimdiden teşekkürler.

• orsed O kullanıcısına yanıt
    Ben cihazın dahili uydu alıcısını kullanmıyorum, o yüzden uydu alıcıyla ilgili bir şey diyemem. Yetersiz bellek hatasını ben de alıyorum. Site üzerinde videoları açmıyor. Ama bence sırf bu yüzden iade edilmeyi hak etmiyor, fiyatına oranla güzel cihaz.
  • Oyun modunda TV, trumotion vs kapatıp panel tepki süresini hızlandırıyor. Bu sefer de hareketli sahnelerde titremeler/bozulmalar oluyor. Her oyunda anlaşılmıyor ama panel hızı düşüyor sanki.
    Standart'ta deneyin, biraz tepki süresi uzuyor ama tromotion vs açık. Ghosting azalıyor.

Açıkçası ben konsol kalitesini (PS3) ve PC monitörü olarak kullanımını (1080p'de) çok beğenmedim.

HDMI ve diğer portlardan bağlantı yaptığımiz cihazlar için TV'nin 500hz(100hz) olmasının hiç bir önemi kalmıyor. 50hz bir TV ile aynı bu açıdan.

Edit: HDMI tipini "PC" olarak ayarlayınca monitör olarak kullanımı güzel, lakin konsol olayına çözüm bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 29 Aralık 2014; 0:44:17 >
  • Graphist G kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu siyah sahnelerde led ışıkları kısma olayının çözümü yok mu ? Hiç bir yerde cevap bulamadım sanki güzel bi özellikmiş gibi koymuşlar insanın sinirini bozuyor

• Trumotion ayarlarının olduğu sayfada yok mu buna benzer birşey?
  • Yok hocam kurcaladım ordaki seçenekleri sizde böyle bi problem yok mu ? Özellikle driveclub gece yarışlarında deliriyorum karanlıkta daha karanlık hep

• Graphist G kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok hocam bütün hepsini denedim şuan. Yok yani yine siyah görüntü de kisiyor led ışıkları. Siz de böyle bisey yok mu ? Oldu da kapattınız mı yoksa

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.