Şimdi Ara

LG 32GN600-B İade Süreci (Teşekkürler Amazon)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım 12 temmuzda sıcak fırsatlarda gördüğüm Lg 32GN600-B monitörü sipariş ettim. Fiyatı uygun ve çok güzel bir monitördü. Prime sayesinde 13 temmuzda elime ulaşan monitörü ölü piksel kontrolü yapmak için açtığımda bozuk bir ekran ile karşılaştım. Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar darbe almış olabileceğini söyledi. Üzüntü içinde Amazon'a 14 temmuzda kargo ile iade süreci başlattım. 19 temmuz (5gün sonra) para iadesi yapıldı.


    Şimdi niye bu konu başlığı açıldı diye soranlara ;


    başka bir firmadan alsaydım bırakın bozuk ekranı iade almayı belirli sayıda ölü piksel var ise değişim bile yapılmıyor. Amazon MNG kargo kodu ile gönderdikten sonra 5 gün içinde parayı iade etti. Ne aradılar, ne sordular... Yani bir ithamda bulunmak gibi bir gaflete bile düşmediler. Müşteri memnuniyeti işte budur dostlarım. O kadar mutlu oldum anlatamam. Bu kadar kötü e-alışveriş sitesi içinde daha önce yaşadığımız-okuduğumuz acılı iade süreçleri konularından sonra "eyvah gitti para, şimdi bu adamlarla uğraş dur " dedim. Fakat Amazon hiç bir sıkıntı yaşatmadan iade talebini onayladı.


    Hep kötü olaylar başımıza gelince konu açıyoruz. Ama bu sefer güzel bir olay sonucu için konu açmak istedim. İnternette arama yapanlar bu konuya denk gelip okuyor ise hiç sıkılmadan gönderici Amazon olmasına dikkat ederek gönül rahatlığı ile satın alsın.


    Bu kadar kan emici, anlayışsız, ahlak yoksunu siteler ve mağazalar içinde böyle güze bir olay yaşattığı için Amazon'a minnettarım.


    Teşekkürler Amazon. LG 32GN600-B İade Süreci (Teşekkürler Amazon) LG 32GN600-B İade Süreci (Teşekkürler Amazon) 


    Kırık gelen monitörün resimleri;



    LG 32GN600-B İade Süreci (Teşekkürler Amazon)
    LG 32GN600-B İade Süreci (Teşekkürler Amazon)




    İade :


    LG 32GN600-B İade Süreci (Teşekkürler Amazon)







  • amazon mükemmeldir iade konusunda. belli bir miktardan fazla ürünler için az daha ver amazondan al, kafan rahat olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.