Şimdi Ara

LG 24MA53D 24'' = 529 TL [Nasıl]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG 24MA53D 24'' = 529 TL [Nasıl]

Ürün Kodu 24MA53D
    Açıklama
    Menşei Güney Kore
    Garanti 24
    Özellikler
    Ekran Boyu (inch) 24 inch
    Ekran Boyu (cm) 61
    Monitör Tipi Full HD, LED
    Parlaklık 250 cd/m2
    Dinamik Kontrast 5.000.000:1
    Görüntü Formatı 16:9
    Tuner Var
    Hoparlör Gücü 2 x 5W
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Tarama Hızı 60 Hz
    Bağlantı Özellikleri USB, Component, Composite, Scart, 2x HDMI, Kulaklık Jakı, RCA

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-24ma53d-24ma53d-24-61-cm-full-hd-ips-panel-led-tv-hdmi,usb/productdetails.aspx?I_ID=66511

quote:

10 Taksit 448 TL+KDV 529 TL

• dun aksamdan berı almaya calısıyorum ıng bonus ve wakıf word var 2sınıde kabul etmıyor vatan. alamadım gitti. kullanan fikri olan varsa yazarsa sevınırım ?
  • Bende bunun 22" almayı düşünüyorum ama hem tv hemde monitör olarak kullanabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünü aldım eve geldi kutusunu acmadım henüz. servisini çagırıyım açtırayım diye düşündüm 32inch altında oldugundan dolayı ücretli gelicekmiş servis. nasıl iştir anlamadım daha ürünün eve adım atması ekstra para ile oldu.
  • Bende merak ediyorum. Aynı anda hem TV hem de PC Monitör olarak kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

bu ürünü aldım eve geldi kutusunu acmadım henüz. servisini çagırıyım açtırayım diye düşündüm 32inch altında oldugundan dolayı ücretli gelicekmiş servis. nasıl iştir anlamadım daha ürünün eve adım atması ekstra para ile oldu.

merhabalar ürün hakkında yorumlarınızı alabilirmiyiz? bende almayı düşünüyorumda.teşekkürler

*ayrıca kurulum için ne kadar verdiniz? monitör olarak deneme şansınız oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 27 Eylül 2013; 9:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

quote:

bu ürünü aldım eve geldi kutusunu acmadım henüz. servisini çagırıyım açtırayım diye düşündüm 32inch altında oldugundan dolayı ücretli gelicekmiş servis. nasıl iştir anlamadım daha ürünün eve adım atması ekstra para ile oldu.

merhabalar ürün hakkında yorumlarınızı alabilirmiyiz? bende almayı düşünüyorumda.teşekkürler

kurulum ıcın bana yakın 2 servis vardı (çeliktepe ve gültepe) neyse servisin bitanesi ile kavga etmiştim (eski 42ınch tv den dolayı ) neyse diğeri gültepeyi istedim numara verdiler. aradım 1gün boyunca açan yok numarayı ertesi gün yine lg nin genel servisini aradım 444 6543 ü. bı kadın cıktı dedım hem monıtor hem tv ekran aldım ücretlimi olucak servis kurulumu bu sefer dedi 32 inch aşagısına ücretli ama isteğe bağlı kendinizde açabilirsiniz dedi. dedim kırık dokuk bozuk cıakrsa nolucak dedı faturası ve garantı belgesi var ise sorun olmaz dedi bende servis çağırmaktan vazgeçtim valla direk açtım kullanıyorum. küçük ekranlarda böyle oluyor dedi kadın. biraz pinpirikliyimdir çok soru sorarım herşeyi sordum sorun olmucağı cevabını alınca kendim açtım çağırmadım. neyse ekranda sorun yok şuan 10 numara çalısıyor. monitör olarak kullanmadım hiç . direk mutfağa taktım kaliteli goldmaster uydu alıcım vardı 200 küsüre almıştım neyse 1080p hd özelliği felan var. bu a hbr atv haber trt hd gibi hd kanallar çok güzel net gösteriyor. diğer kanallarda cok güzel gösteriyor . renklerinden memnun kaldım. ses inden endişe duyuyordum . 2 tane daha lg kullanıorum bırı 32 inch dıgerı 42 ınc onlarda ses seviyesini 10-20 aralıgı tutarken bunda 60- 80 aralığında tutuyorum sesi . okadar yükseklere çıkıyor belki buna has birşeydir. ha 60 70 oldu diye cızırtı olmuyor fakat ,tv de belliki o aralıkta kulagın duyucagı sesi veriyor . gayette yüksek ses alıorum ses indende memnun kaldım. kasa şık gayet kalın değil. elektrik girişi bu laptoplardaki gibi ufak bir giriş prize adaptör takıyorsun yani . kutu içerisinden bır kumanda çıktı. hdmı kablosu cıkmadı yerine kasada ekran kartına takıp bı ucunu monıtore taktıgımız girişe sahıp kablo cıkıyor. 1 tane cd var ne işe yarıo anlamadımda mutemelen monıtor olarak kullandıgında gereklı olabılır. renkler cok canlıy idi ekranda parlama yok sönük puslu bir görüntü olurmu diye endişelerim vardı öyle birşeyde yok sonuç olarak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi Box 4K 429 TL (Hepsiburada)
    4 yıl önce açıldı
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

quote:

kurulum ıcın bana yakın 2 servis vardı (çeliktepe ve gültepe) neyse servisin bitanesi ile kavga etmiştim (eski 42ınch tv den dolayı ) neyse diğeri gültepeyi istedim numara verdiler. aradım 1gün boyunca açan yok numarayı ertesi gün yine lg nin genel servisini aradım 444 6543 ü. bı kadın cıktı dedım hem monıtor hem tv ekran aldım ücretlimi olucak servis kurulumu bu sefer dedi 32 inch aşagısına ücretli ama isteğe bağlı kendinizde açabilirsiniz dedi. dedim kırık dokuk bozuk cıakrsa nolucak dedı faturası ve garantı belgesi var ise sorun olmaz dedi bende servis çağırmaktan vazgeçtim valla direk açtım kullanıyorum. küçük ekranlarda böyle oluyor dedi kadın. biraz pinpirikliyimdir çok soru sorarım herşeyi sordum sorun olmucağı cevabını alınca kendim açtım çağırmadım. neyse ekranda sorun yok şuan 10 numara çalısıyor. monitör olarak kullanmadım hiç . direk mutfağa taktım kaliteli goldmaster uydu alıcım vardı 200 küsüre almıştım neyse 1080p hd özelliği felan var. bu a hbr atv haber trt hd gibi hd kanallar çok güzel net gösteriyor. diğer kanallarda cok güzel gösteriyor . renklerinden memnun kaldım. ses inden endişe duyuyordum . 2 tane daha lg kullanıorum bırı 32 inch dıgerı 42 ınc onlarda ses seviyesini 10-20 aralıgı tutarken bunda 60- 80 aralığında tutuyorum sesi . okadar yükseklere çıkıyor belki buna has birşeydir. ha 60 70 oldu diye cızırtı olmuyor fakat ,tv de belliki o aralıkta kulagın duyucagı sesi veriyor . gayette yüksek ses alıorum ses indende memnun kaldım. kasa şık gayet kalın değil. elektrik girişi bu laptoplardaki gibi ufak bir giriş prize adaptör takıyorsun yani . kutu içerisinden bır kumanda çıktı. hdmı kablosu cıkmadı yerine kasada ekran kartına takıp bı ucunu monıtore taktıgımız girişe sahıp kablo cıkıyor. 1 tane cd var ne işe yarıo anlamadımda mutemelen monıtor olarak kullandıgında gereklı olabılır. renkler cok canlıy idi ekranda parlama yok sönük puslu bir görüntü olurmu diye endişelerim vardı öyle birşeyde yok sonuç olarak .

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.iyi günlerde kullanın

• vatanda 550 tl şuan ve vakıf world card kabul etmiyor tek çekim oalbilirmiş hem şube hem internet şubesi böyle şaka gibi ne kıl herifler ya
  • bu gün itibari ile babam almış durumda tv yi yakında elimde olur
  • Bende almak istiyorum bunu. PC'de monitör olarak aynı zamanda çevirip TV olarak kullanmak istiyorum.

Oyunlar'da 14 ms tepki süresi yüzünden ÇOK sıkıntı oluyor mu? Bunu bilmem önemli...
  • tepkime süresi 14ms tepki süresi büyük hantikap
  • Mutfak TV'si olarak kullanıdığında 14ms ne kadar dez avantaj olur?.
  • ürünü bugün satın aldım.. tv performansı gayet iyi.. ps3ü bağladım pes oynadım herhangibir gölge sorunu ghosting yaşamadım..
  • nasıl hocam ilk izlenimlerniz nasıl ?
  • mhl hdmi kablosuyla tablet veya telefon bağlayan oldu mu acaba?
  • Ben bu tv yi ps3 pc için almak istiyorum 14 ms g2g sorun olurmu tek sıkıntım o.
  • Bu tv-monitör ile ilgili bilgi almam lazım kullananlardan pc + ps3 + tv için kullanacağım yorumlarda 14ms denmiş ama LG 'nin sitesinde tepki süresi 5ms diyor ?
  • 24 inç ne önerirsiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

tepkime süresi 14ms tepki süresi büyük hantikap

http://www.lg.com/tr/monitor/lg-24MA53D tepkime süresi 5 ms diyor hocam linkte bilgilendirir misiniz almayı düşünüyorum konsol pc film için ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.