Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.879
Cevap
149
Favori
470.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz de C1 65'' siparişimizi verdik Burak Bey'e hayırlısıyla bekliyoruz. İlgisi için kendisine teşekkür ederiz. Umarım çok memnun kalacağız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakirhoca

Olur bekliyor olacağım 😌

Dediğim şekilde nasıl bulamadınız anlamadım. Çok basit halbuki düzgün yazamadınız belki. Yalnız Servis speedy gonzales gibi söylim çat çat kurup abi birşey yok deyip işi bitirir. Şu videolar 5dk sürmez herbirine 2dk baksanız. Gemini Men de bulut/gökyüzüne bakılacak

1=

2

3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 2 Haziran 2021; 12:5:59 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye

• Fiyatı nedir?

Yenileri gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

LG OLED 48C14LB.APD ürün 35 adet geliyor hepsi satıldı yeni stok açılmasını bekliyorum alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullansın.

48"C1 Fiyatı ne kadar?

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Hocam yüksek nit örneği için paylaştığınız videoda özellikle hangi saniyelerde ve tam olarak neye dikkat etmemiz gerektiğini izah edebilir miydiniz? Başkaca örnekler de varsa çok makbule geçer. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beygirbey -- 2 Haziran 2021; 14:10:41 >

Orijinalden alıntı: Beygirbey

Hocam yüksek nit örneği için paylaştığınız videoda özellikle hangi saniyelerde ve tam olarak neye dikkat etmemiz gerektiğini izah edebilir miydiniz? Başkaca örnekler de varsa çok makbule geçer. Teşekkür ederim.

Güneş ve gözyüzü sahnesi. Buda PANNING SHOT TEST

Bende %12.5 da gözüküyor panelin ortasında ince çizgi

MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Beygirbey

Biz de C1 65'' siparişimizi verdik Burak Bey'e hayırlısıyla bekliyoruz. İlgisi için kendisine teşekkür ederiz. Umarım çok memnun kalacağız.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın şimdiden ürün yarın sizde olur

Orijinalden alıntı: evil2302

Fiyatı nedir?

Yenileri gelecek mi?

Hocam yeni stok açılmasını bekliyorum bilgi gelince buradan iletirim.
    Hocam fiyat 12.999 dan satıldı ödeme şekline göre fiyatta bir şeyler yaptık ama bundan sonraki gelecek ürün 13.999 dan satışa çıkabilir.

Orijinalden alıntı: sagropa

48"C1 Fiyatı ne kadar?

Alıntıları Göster
    Hocam 12.999 dan satıldı,
    Gelen ürün 13.999 olabilir.

Bende Burak Hocam' dan 48 C1 sipariş ettim. PC olarak kullanacağım ve boyutu standart monitörlere göre büyük olacağı için bilgisayar masası yerine duvara monte etmek istiyorum. Bu sebeple, TV gelene kadar askı aparatı arayışına geçtim. Bu modelle uyumlu, hareketli ve sağlam bir askı aparatı önerebilir misiniz acaba? Bir defa alacağım için mümkünse fiyat persformans yerine kaliteli ve hareket fonksiyonlu bir model tercih etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

C1 alip ta paneli wbe .yeni nesil panel cikan oldumu cok merak ediyorum. Panel piyangoyu kazanan varmi aramizda ?
    Yoktur hocam büyük ihtimalle

Orijinalden alıntı: handali

Arkdaşlar Selam,

Bende Burak Hocam' dan 48 C1 sipariş ettim. PC olarak kullanacağım ve boyutu standart monitörlere göre büyük olacağı için bilgisayar masası yerine duvara monte etmek istiyorum. Bu sebeple, TV gelene kadar askı aparatı arayışına geçtim. Bu modelle uyumlu, hareketli ve sağlam bir askı aparatı önerebilir misiniz acaba? Bir defa alacağım için mümkünse fiyat persformans yerine kaliteli ve hareket fonksiyonlu bir model tercih etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Sonorous marka tavsiye ederim size

yine ben LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] gray to white videosunu izlediğimde tam olarak neye odaklanacağım yine ölü piksel mi arayacam? geminideki bulutlarda da keza aynı durum söz konusu buluta ne için bakacağım. cevaplarsan minnettar kalırım

• C1 mi alayım cx mi farklar neler özellikle parlaklık kac nits o cok önemli C1 de goruntu olarak fark varmı renk kontrast vs bılgılendırırseniz makbule gecer

Orijinalden alıntı: ProGamer67

C1 mi alayım cx mi farklar neler özellikle parlaklık kac nits o cok önemli C1 de goruntu olarak fark varmı renk kontrast vs bılgılendırırseniz makbule gecer

Hocam bütçenizi zorlamıyorsa C1 alın derim farklarını yazayım tercih sizin,

Görüntü işlemci farkı,
    Webos yazılım farkı,
    Magic kumanda farkı,

CX6 parlaklık yüksek ama tüketici acısından artı ve eksileri var buna kendiniz karar verin.

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 3 Haziran 2021; 12:33:0 >

• Su anda sitelerde yok C1 ne zaman duser surelere acaba 55 inc fiyatı ne kadar acaba

Burak hocam birde G1 kac nits acaba

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.