< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (227. sayfa)

-
-
Kullanıyorum. Tv üzerindeki portlar farketmez. Dv ve HDR için Hue sync box üzerindeki 2 ve 4 numaralı portları kullanman lazım.
-
Bu ay PlayStation Plus ile bedava verilen Deep Rock Galactic oyununu OLED sahiplerine tavsiye ederim. PS5 version'unda native 4K - 120FPS çalışıyor ve karanlık ağırlıktan bir oyun. Gerçekten çok tatlı görünüyor OLED'de.
-
Ustam 48c yarın servis kuracak ps5 i bagladigim zaman bir ayar gerekiyor mu ? Ve ayrıca 4k 120 FPS için hangi marka kablo hdmı kullanıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle yapıyorum hocam, kumandaya uzun basınca sync box kapanıyor mu sizin?quote:
Orijinalden alıntı: _keOps_Kullanıyorum. Tv üzerindeki portlar farketmez. Dv ve HDR için Hue sync box üzerindeki 2 ve 4 numaralı portları kullanman lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- PS5'in kendi kablosu zaten HDMI 2.1, başka kablo almanıza gerek yok.
- PS5'teki tüm Video ayarlarını auto'da tutabilirsiniz.
- PS5 Settings > Saved Data and Game/App Settings: Performance Mode'a tutun ki destekleyen oyun direkt öncelik olarak 120 FPS açsın. 30 / 60 varsa da 60 FPS'e öncelik verir. (Fidelity Mode ve Performance Mode şeklinde ikiye ayrılıyor oyunlar. Fidelity; çözünürlük ve görsel kaliteyi yüksek tutup FPS'i düşük tutar, Performance Mode: tam tersi)
- Konsolu bağlayınca otomatik olarak Game Optimizer mode'a geçiyor zaten TV. Ek bir şey yapmanıza gerek yok.
Takıldığınız, hoşunuza gitmeyen bir detay olursa yazın, yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 5 Ocak 2022; 20:7:37 > -
Herkese merhaba,
Vatan'dan aldığım 48c1 bugün kuruldu çok şükür.
Şimdilik sormak istediğim tek bir soru var;
Eco modu nereden kapatıyoruz? Ps5 için SDR ayarları yaparken Japon abimiz Destek menüsünden Eco modu kapatıyor ama beni Destek menüsünde eco ayarları yok? Nasıl yapabilirim?
-
Hocam bende lgoled c1 var ama soyle bir sorun var ps5 de oynarken ekran parlakligi otomatik olarak karariyor. Ornegin fifa da top tac cizgisinin orda giderken ekran parlakligi guzel ama orta sahaya gelince parlaklik azaliyor. Bunun bir cozumu var mi bildiginiz
Otomatik dinamik kontrast açık olabilir, parlaklık ayarları altından kapatıp deneyebilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
65c1 lg vatan sıparişim onaylandı kargo bekliyorum 25e gece iyi aldık 40 bin şuan bakalım umarım yanık falan olmaz baya korkuyırum yanık olayından servis kurarken dikkat etmek gereken bir şey var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armorking2621 -- 6 Ocak 2022; 10:26:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HDR Tone ayarını "HGİG" yapın.
Çoğu oyunda en iyi tonlama ayarını HGİG yapıyor. OFF tavsiye etmiyorum zaten. ON yapınca da bu FIFA'daki sorun oluşuyor.
Ben her oyunda HGİG yapıyorum.
-
-
hgig olarak kullaniyorum ama yine de bu sorun var. anlayamadim nedenini otomatik dinamik kontrasda kapali
bu tarz teknik soruların cevabı burası değil öbür REHBER VE TEKNİK KONUDUR. HGIG ile detaylı paylaşım ANA SAYFADA yapılmıştır.
-
Dün geceki uygun fiyatları kaçıranlar için 55 inç için bir şey diyemem ama 65 B1 OLED fiyatı amazon.com.tr'de hala çok uygun bence. OLED ekranların içinde f/p ürünüdür kesinlikle. C1 ve G1'den tek falsosu a9 yerine a7 işlemcisi. Bu fiyatlardan alacak olan ileride hayırla yad eder beni :)
-
İncehesapta 25950 hocam amazondan daha ucuz ancak gecen hafta c1 satti vatan bu fiyata
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her şey tamam yardımlarınız için çok teşekkürler. Son bir sorum var, tv kapalı konumdayken tv yi açtığım zaman hdmi sync box açılıyor, buraya kadar sorun yok, fakat hdmi 2 de digitürk var hdmi4 te apple tv. Televizyonu açınca hdmi 4 açılıyor, ben ilk etapta tv yi açınca hdmi 2 den yani digitürkten başlasın istiyorum, bunun yolu var mı?quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugAyarlar - Genel - Aygıtlar - HDMI Ayarları - SIMPLINK (HDMI-CEC) ayarının açık olduğuna da emin olun.
Edit : Tuhaf bir durum var, apple tv hdmi kablosunu çıkarttım, yani sadece digitürk bağlı hdmi sync boxa.
Tv yi açıyorum (digitürk kutusu zaten açık) fakat tv ye görüntü gelmiyor. Set üstü kutunuzu açmak ister misiniz? Zaten açıksa kabloyu kontrol edin diyor. Bu sırada telefondan hue sync uygulamasına girip en yukarıdan sync box tuşuna tıklamam gerekiyor aktif etmek için. Bunu yaptıktan sonra tv ye görüntü geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 6 Ocak 2022; 14:7:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yoo C1 için iyi fiyat hakikaten. Fakat şimdiki fiyatlara bakıyorum da B1 25-26 iken 37-38 bin liralık bir televizyon değil C1. Sony'nin A80J-A90J serileri de hakeza. 40'lı fiyatlar görüyorum ki oha cidden!
-
aynen cidden 25e vatandan iyi aldık geçen 65c1 55 g1 17den sattı o indirimi nasıl yaptı hala anlamadım. bu oledlerin 42si neden üretilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burak hocam, sizce LG 'X'2 serisinin ne zaman Türkiye'de satışı başlar? 42 inç gelecek mi acaba? İnsanlar düşük fiyatlı diye, oyun konsollarında rahatça oyun oynayabilmek için 42" tercih edecekler. Bizler de Türkiye'ye giriş fiyatı acaba 15k ustu olur mu, olmaz mı diye strese girelim :(
Burak hocam bir de sizce 'X'2 serisini sırf parlaklığı daha fazla olacak diye beklemeye değer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Bilgilendirme için teşekkürler bu arada Burak hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 6 Ocak 2022; 15:4:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X