48C14LB Bu durumda lb kodlu olanları aratınca siyah arka kısma sahip gördüm. LA olanlar da beyaz sanırım. O zaman bize de gelen siyah olacak. Bu sefer daha kesin gözüküyor durum, heyecanlandırıcı. Umarım 12k üstünde çıkmaz tabii. |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (22. sayfa)

-
-
Hocam inşallah diyelim bakalım ne fiyattan satılacak.quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan48C14LB
Bu durumda lb kodlu olanları aratınca siyah arka kısma sahip gördüm. LA olanlar da beyaz sanırım. O zaman bize de gelen siyah olacak. Bu sefer daha kesin gözüküyor durum, heyecanlandırıcı. Umarım 12k üstünde çıkmaz tabii.
-
Bakalım 48 yada 55 c1 almak istiyorum bende.fiyatlara göre hareket edicem.olmazsa Cx düşünüyorum.Yani bir oled macerasına atılıcaz gibi gözüküyor.ps5 performansını merak ediyorum açıkçası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün MediaMarkt ‘a gittim 65 c1 için 28.700 tl dedi satış danışmanı bilgisayardan kontrol edip. Haziran başında alabilirsiniz dedi ayrıca. Stoklara girmiş.
55C1 in fiyati belli oldumu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mbedi
Bugün MediaMarkt ‘a gittim 65 c1 için 28.700 tl dedi satış danışmanı bilgisayardan kontrol edip. Haziran başında alabilirsiniz dedi ayrıca. Stoklara girmiş.Bence sallamis veya karistirmis, bende gittim bana fiyat veremedi . Urun yok dedi . Fiyat cikaramadi ,hic bir sekilde
MediaMarkt'a da MediaMarkt'ın sözüne de güven olmaz. Şayet yine de 28.700 fiyatı doğruysa geçen yıl 65 CX'in 22.999'a çıktığını düşünürsek fiyatta ciddi bir artış var demektir.
-
Türkiye'de yeni çıkan ne ucuz oldu ki. ilk fahis fiyattan satılır sonra yavaş yavaş düşer.
Hocam herhangi bir fiyat bilgisi gelmedi hiçbir yere bilginiz olsun.quote:
Bugün MediaMarkt ‘a gittim 65 c1 için 28.700 tl dedi satış danışmanı bilgisayardan kontrol edip. Haziran başında alabilirsiniz dedi ayrıca. Stoklara girmiş.
Tahminen bir fiyat bilgisi vermiş olabilir size -
Hocam büyük ihtimalle Cuma günü veya hafataya belli olacak bilgi gelince buradan paylaşım yaparım.quote:
Orijinalden alıntı: Ha1616
Bakalım 48 yada 55 c1 almak istiyorum bende.fiyatlara göre hareket edicem.olmazsa Cx düşünüyorum.Yani bir oled macerasına atılıcaz gibi gözüküyor.ps5 performansını merak ediyorum açıkçası -
Media markt çekmeköy şubesinden aldım bilgiyi bilgisayardan gözümün önünde baktı hatta ödemeyi yaparsam adıma ayırabileceğini söyledi ama bilemiyorum tabi ben güvenip ödeme yapmadım tabi ki
Hocam sistemlerine dahi yüklenmemiş baktırdım bugün o yüzden dedim olmayan bir ürün için fiyat verilmiş bu hafta bir ihtimal diğer hafta %100 stoklara girmiş olur fiyat bilgisi gelince buradan paylaşım yaparımquote:
Media markt çekmeköy şubesinden aldım bilgiyi bilgisayardan gözümün önünde baktı hatta ödemeyi yaparsam adıma ayırabileceğini söyledi ama bilemiyorum tabi ben güvenip ödeme yapmadım tabi ki -
65c1 yada 77c1düşünüyorum Fiyata bağlı olarak tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbedi -- 19 Mayıs 2021; 21:17:55 >
77C1'i ben de düşünüyorum ama pek istediğim fiyatlarda çıkmayacak gibi duruyor.
Sony A80J 77"nin avrupa fiyatı ve buradaki fiyatını (48bin) görünce LG'nin bir tık daha uyguna satış yaptığını düşünürsek 40bin olacak gibi.
Neyse bekleyip görelim.
-
2 aydır tv bekliyorum 13bin üstü çıkarsa almayı düşünmüyorum. Bütçem bu kadar, lg ye hayırlı satışlar diler yolumuza bakarız.
Hocam stoklara girince yardımcı olurum size.quote:
65c1 yada 77c1düşünüyorum Fiyata bağlı olarak tabi -
Hocam hangi ürün?quote:
Orijinalden alıntı: Xdian
2 aydır tv bekliyorum 13bin üstü çıkarsa almayı düşünmüyorum. Bütçem bu kadar, lg ye hayırlı satışlar diler yolumuza bakarız. -
c1 55 hocam.
-
Hocam net fiyat bilgisi gelmedi ama tahminen o fiyat üstünde çıkar bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Xdianc1 55 hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam net fiyat bilgisi gelmedi ama tahminen o fiyat üstünde çıkar bilginiz olsun.
Alıntıları GösterNe kadar ustunde olur burak hocam tahminen? Birde neticede 2021 model sizce yanmaya karsi cx e gore ufakta olsa iyilestirmeler yapilmismidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X