Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

3 gün önce baktım tartışma var girmedim. Bugün geldim halen devam ediyor. Rica ediyorum şu andan itibaren tartışma olmasın değmez birbirimizi kırmaya.

Şimdi konumuza dönelim...

Görünen o ki CX ile C1 arasındaki fark bu kez daha önceki yıllar arasındaki farka göre oldukça ileri bir adım atılmış. Yani C1 almaya değer görüyorum. Dolby Vision dan daha iyi yararlanabilmek için gönül ister G1 alalım tabi ama onun fiyatı da ortada.

Hocam Samsung elemanları olduğu sürece bu tartışma her konuda olur kimse bu insanın muhatap olup seviyesine düşmese ortada tartışma olmayacak
    Mayıs ayında ürün detaylı bilgileri fiyat bilgisi geldiğinde paylaşım yaparım.
    İyi forumlar.

• Hangi marka olursa olsun oled tv almayin. LG B7 oled tv imde son 1 yildir alt kısımda gökkuşağı gibi renkler oluştu. Fazla kullanılmadigi halde.
    LG B7 oled konusunda RNNN sanirim samsung Qled tarafindaydi ve yine tartışmanın ortasindaydi 😄
    Saka bir yana adam haklıymış keşke samsung Qled alsaymisim. Yemişim Oled in siyah tonunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egerki c1 lerde parlaklu yani nits degerleri artarsa vede logo yanigi en aza inerse secimim c1 olacak ama videolar gercekleri yansitmiyor c1 daha iyi baxi videoda samsung ama yinede tercihim c1 olur helebi ciksin testlere bakarilir ona gore karar verilir tabi herkez oled almak ister ama bu logo yanigi yuzunden insanlar teretut ediyor vede standbyde kapali birakmak jerkezin yapacagi sey degil iyi formlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.