Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya arkadaş ben attığı resime mi bişey dedim orda ne demişim neden işi büyütmeye çalışıyorsun bak bakalım bütün forumlarda msjları var.

Yaw neyse sizinle tartışmayacağım yeter ki işi uzatmayın sizin bilmediğiniz şeyler var boşverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 19 Nisan 2021; 1:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProGamer67 kullanıcısına yanıt
    Benim attığım resimlere görede gerçek renkleri oled tv veriyor görünüyor dostum, iguananın üzerinde ki renklere bak mesela, yada bulutlara ve su rengine bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oled tavsiye konusuna samsung reklamı yapmayı bıraksanız keşke burada oled alacak insanlar 25 yaş üzeri ve çalışan kişiler neyin ne olduğunu bilip 10.000 tl üzeri para verip cihaz alıyorlar.

Resim üzerinden teknoloji mi kıyaslanır allah aşkına ? Adam iki resim koymuş diyor ki bak oled daha kötü. Aynı sahneyi 4k 100 hz tavsiye edilen ayarlarda olduğunu menüden gösterecek şekilde kayda alır dersin şurada kare atlama var şurası şöyle bizde görür yorum yaparız ki onunda yeri burası değil yoksa uyduruktan bir resim koy oledin oled samsungun samsung olduğu belli olmasın oled daha kötü de ne güzel istanbul be. Ki bu zırvalayan arkadaşta q60r kullanıcısı kendi q60r aldı memnun kalmadı içine dert oldu nerede oled konusu olsa gelir böyle saçmalar içinde ki o yarım kalan şeyleri tatmin etmeye çalışır.

Konuyu bir umut brknil06 hocamdan lg oled b1 9000 tl mesajını görmek için takipliyorum bir umut bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: maglorvardamir

Oled tavsiye konusuna samsung reklamı yapmayı bıraksanız keşke burada oled alacak insanlar 25 yaş üzeri ve çalışan kişiler neyin ne olduğunu bilip 10.000 tl üzeri para verip cihaz alıyorlar.

Resim üzerinden teknoloji mi kıyaslanır allah aşkına ? Adam iki resim koymuş diyor ki bak oled daha kötü. Aynı sahneyi 4k 100 hz tavsiye edilen ayarlarda olduğunu menüden gösterecek şekilde kayda alır dersin şurada kare atlama var şurası şöyle bizde görür yorum yaparız ki onunda yeri burası değil yoksa uyduruktan bir resim koy oledin oled samsungun samsung olduğu belli olmasın oled daha kötü de ne güzel istanbul be. Ki bu zırvalayan arkadaşta q60r kullanıcısı kendi q60r aldı memnun kalmadı içine dert oldu nerede oled konusu olsa gelir böyle saçmalar içinde ki o yarım kalan şeyleri tatmin etmeye çalışır.

Konuyu bir umut brknil06 hocamdan lg oled b1 9000 tl mesajını görmek için takipliyorum bir umut bakalım
    Hocam Mayıs ayında belli olacak net bilgi ozaman verebilirim fiyat konusunda gerekeni yaparım

• maglorvardamir M kullanıcısına yanıt

sana hiç tv falan konuşmayacağım anladığın konular değil belli ama içi boş özgüveninle alakalı bişeyler yazmam lazım... birincisi senin gibi hiç tanımadığı insanlar hakkında üst perdeden konuşup ahkam kesen karşısındaki insanın maddi durumunu tercihlerini bilmeden kendi küçük dünyasında roller biçerek kendince aşağılayan birisinin bana normal değilsin demesi beni sadece bıyık altı güldürür sıkıntı yaşatmaz emin olabilirsin...ikincisi cahiller ar eder bilmediklerinde susardı lafı bu forumda geçerli değil öyle olsa senin gibi birisinin televizyonun t si hakkında bile yorum yapmaması gerekirdi ama görüldüğü gibi bilmediğin konularda saçma sapan yorumlar yapmaktan hiç çekinmiyorsun...içinde bulunduğun hali bile farkında olmadan gerçekten inanarak yapıyorsun bunu...üçüncüsü ben 2017 de tv alırken aldığım tv ile oled b7 arasında 500tl vardı parlaklığı ve saçma sapan sıkıntıları yüzünden tercih etmedim ama sen bu durumuda kendi durumun üzerinden değerlendirmişsin...6 aydır ucuza oled düşürürüm diye millete sevimli görünüp medet uman gidip şak diye canı istediği zaman istediği şeye sahip olamayan bir ürünü almak için bir umut 6 ay bekleyen insan bana kalkmış sana bir oled alalım derse sadece kendine güldürür...sen ilk önce kendine al bir tane sonra başkalarına alırsın  son olarak yaşım 32 senden yüzlercesini gördüm ve sadece şunu söylemek istiyorum hastalardan önce kendine yardım et :)

• Kardes youtubede karsilastirma yaptilar samsung renkte daha basarili gorunuyo tabi karanlik yerde lg arkdasla ben ozelden konustum oledi kotulese bana alma samsung al derdi videoda samsungu ben daha cok beyendim yeni Neo teknolojisi kullanmis ama fiati beya ucuk olur bunun

• başka insanların düşüncelerine göremi hareket ediyorsun? başkalarını bırak sen beni ne kadar tanıyorsunki bu hükümlere varabiliyorsun? insanlar kendi mallarına toz konduramadığı için benden hoşlanmıyor çünkü bu forumda gerçekleri yazan ender insanlardan biriyim ayrıca bahsettiğin gibi google görselden bulunan hiçbir fotoyu eklemedim adam kendi video paylaşmış bende yorum yaptım sanamı soracaktım yorum yaparken fikrimi belirtirken? sen kendini neden bu kadar önemsiyorsun vasfın ne? burak beyle telefonla konuşmuşta havale geçecekmiş ondanmı şu fiyata olsa bu fiyata versen diye 6 aydır bekliyosun yorum yazıyorsun? ayrıca herkesin içindeki niyetleri kendin gibimi sanıyorsun beni başka insanların sahip olduğu şeyler ilgilendirmez hatta tanıdığım sevdiğim insanlarsa daha iyilerine sahip olsunlar isterim senin gibi hased duymam demek kendi kişiliğinde bu varki başkalarındada olduğunu düşünüyorsun...oled alamamışımda dert etmişimde ondan yazıyormuşum kafaya bakarmısınız gerçekten gülüyorum sana düşüncelerine kendini bu kadar önemli hissetmene...bu forumda boş muhabbet yapan en son adam benim ya bilgi paylaşırım ya karşılaştırma yada insanların sorularına cevap veririm sizin gibi kimseye faydası olmayan boş mesajlarla doldurmam forumu o yüzden ben hep burdayım gel beni deşifre et saçmaladığımı göster bakalım kim neyi ne kadar biliyor trolün kralı kim herkes görsün hadi bakalım...

• ProGamer67 kullanıcısına yanıt

hocam insan herkesi kendi gibi bilirmiş diye bi laf varya üstteki şahısı çok güzel şekilde özetliyor...bu beni suçladığı şeyler kendi içinde yaşadığı durumlar...oledle alakalı bana soran insanlara verdiğim cevapları görse yazdıklarından utanır diyeceğim ama bunun için insanın bazı duygulara sahip olması gerekiyor...

• Herkrz yeterince olgunlukta yasda diyr dusuniyorum oledi kimse kotuleyemez zaten burak arkafsda soledi b7 drn sonra cx lerde sorun yok nerdeyse bunda herkez hem fikir senin zaten oledi kotulemedini bilen biliyor sadece videoya gorr yorum yapiyoruz kimse fanboyluk yapmiyor yada kimsenin avukatligini yapmiyor sadecr vidroya gore yorum yapiliyor bunu herkrz bole bilsin

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Dostum sen ya hiç oled görmedin ya şaka yapıyorsun ya da gözlerinde bi sorun mu var?

• muhatap olmak zorunda kaldığımız adamlara bak he kardeş ben hiç oled görmedim gözlerimdede sorun var...

• RNNN kullanıcısına yanıt
    He he bütün inceleme siteleri oledler için "ağzımız açık kaldı" diyor, onlar bilmiyor da sen mi biliyorsun? Şu an neredeyse bütün laptopların amiral gemileri dahi oled olmuş, sen hala kem küm ediyorsun, şaka yapıyor olmalısın.

Senin psikolojin şu olabilir: senin aldığın TV Samsung dur, o bakımdan cart curt ediyorsun doğal olarak, seni de anlıyoruz ama komik bir durumdasın. kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş ya sen de aynen o kafadasın.

Allah aşkına tavukla tartışan bir solucanın şanşı olabilir mi? Oled nireeee qled niree?

• 3 gün önce baktım tartışma var girmedim. Bugün geldim halen devam ediyor. Rica ediyorum şu andan itibaren tartışma olmasın değmez birbirimizi kırmaya.

Şimdi konumuza dönelim...

Görünen o ki CX ile C1 arasındaki fark bu kez daha önceki yıllar arasındaki farka göre oldukça ileri bir adım atılmış. Yani C1 almaya değer görüyorum. Dolby Vision dan daha iyi yararlanabilmek için gönül ister G1 alalım tabi ama onun fiyatı da ortada.

• Yeni oledlerin kumandası da efsane olmuş, tam design line dediğimiz tarzda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen17 -- 23 Nisan 2021; 12:8:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beymen17

Yeni oledlerin kumandası da efsane olmuş, tam design line dediğimiz tarzda.
    Aynen hocam çok başarılı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.