|
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (165. sayfa)





-
-
-
Hayırlı olsun, özellikle oyun konsolları için alınabilecek en iyi televizyonlardan birisini almışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Bir arkadaşımin tavsiyesi üzerine uzun zamandır almak istiyordum sonunda alabildim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fujiwara- Tekrardan merhaba, yavaşlık sorunu kafama takıldı bir kere. Downgrade araştırırken resmi sitesinde yayınlanan Software_File(Version_03.23.06).zip dosyası ile update yaptım şuan bir problem görünmüyor. Tv ayarlarından update kontrol ettiğimde görünmüyordu kendim manuel olarak dosyayı indirip yaptım.
Alıntıları Gösterselamlar tv'yi yeni aldım. sizin yüklemiş olduğunuz 03.23.06 versiyonu yüklensin mi diye devamlı soruyor.
Sizin kullanımınızda bir sorun çıktı mı bu versiyonda? Yükleyelim mi?
-
Herhangi bir problem yaşamadım. Son çıkan 3 güncellemenin en sorunsuzu bu gibi görünüyor. Bundan önce çıkan 2 güncellemede bariz yavaşlık problemi vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim yükledim sizin yorumunuz sonrasında.
xbox ile bir flickering sorunu yaşıyorum VRR ile alakalı sanırım. belki bu yeni firmware ile düzelmiştir . henüz deneyemedim.
Bu arada LG Store ülkelere göre farklı içerikler sunabiliyor. Ben TR hesabımın ardından bir tane de ingiltere hesabı açtım ve oradan örneğin Disney+ ve Amazon Alexa uygulamalarını indirdim.
Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım Disney+ için hesabını verdi onu kullanıyorum.
-
Bugün Burak beyden aldım bende cx55 ve uzatmalı garantiyi.
Büyük zincir mağazalar yerine kendisini tercih ettim. Ulaşılabilirlik ve satış sonrası desteği dolayısıyla.
Alllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın şimdiden.quote:
Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE
Bugün Burak beyden aldım bende cx55 ve uzatmalı garantiyi.
Büyük zincir mağazalar yerine kendisini tercih ettim. Ulaşılabilirlik ve satış sonrası desteği dolayısıyla.
Alllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah -
55bx6 var ama arada zap yaparken birinci kanala atıyor. Wifi üzerinden max 50mb görüyor. Bunlar normal mi?
-
birinci kanal olayı bazen bende de oluyor. 65bx bendekide. Ama wifide 86 mb görüyorum
-
-
2021 serisine geldi, bizimkilere de gelmesi yakındır,. Ara ara kontrol ediyorum gelmiş mi diye. Keşke 2021 lerdeki game optimizer özelliği bizede gelse o zaman alsana CX&1 :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten bu güncelleme de geldikten sonra tek fark yeni arayüz olacak .Onun dışında CX'in C1'den bir farkı kalmayacak.LG'nin biz kullanıcıları yarı yolda bırakmaması çok güzel.Bu arada iki konsol bende de mevcut.Kullanici adınızı yazarsanız belki ortak oynadığımiz oyunlar vardır.Tanismis oluruz hem tabii sizde isterseniz iyi akşamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BVBLİFEHocam zaten bu güncelleme de geldikten sonra tek fark yeni arayüz olacak .Onun dışında CX'in C1'den bir farkı kalmayacak.LG'nin biz kullanıcıları yarı yolda bırakmaması çok güzel.Bu arada iki konsol bende de mevcut.Kullanici adınızı yazarsanız belki ortak oynadığımiz oyunlar vardır.Tanismis oluruz hem tabii sizde isterseniz iyi akşamlar.
acaba BX'ede gelirmi , gelmezse xbox almam zaten :D
-
Kesinlikle gelir hocam bence gelmemesi için hiçbir neden yok .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık bir hafta önce Burak Bey'den aldığım cx55 ile aranıza katıldım. Öncelikle Burak Bey'e ilgilisi ve yardımları için buradan da teşekkür etmek istiyorum. LG televizyon alacak arkadaşlara Burak Bey ile görüşmeden alışveriş yapmamalarımı öneririm.
Televizyona gelecek olursak, Samsung QLED'den LG OLED'e geçmenin farkı ciddi oranda hissediliyor. Renkler kusursuz. Oyun deneyimi muazzam. Kurulumdan sonra Netflix izlerken karanlık sahnelerde black crush benzeri bozulmalara rastlayıp korkmuştum fakat sonraki günlerde bir daha benzer bir sorun yaşamadım. Siyahlar başta olmak üzere tüm renkler kusursuz.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: b0t27Yaklaşık bir hafta önce Burak Bey'den aldığım cx55 ile aranıza katıldım. Öncelikle Burak Bey'e ilgilisi ve yardımları için buradan da teşekkür etmek istiyorum. LG televizyon alacak arkadaşlara Burak Bey ile görüşmeden alışveriş yapmamalarımı öneririm.
Televizyona gelecek olursak, Samsung QLED'den LG OLED'e geçmenin farkı ciddi oranda hissediliyor. Renkler kusursuz. Oyun deneyimi muazzam. Kurulumdan sonra Netflix izlerken karanlık sahnelerde black crush benzeri bozulmalara rastlayıp korkmuştum fakat sonraki günlerde bir daha benzer bir sorun yaşamadım. Siyahlar başta olmak üzere tüm renkler kusursuz.
-
Arkadaşlar merhaba, bende 55 cx oled ile aranıza katıldım burak beyden alışveriş yapmayı çok isterdim ama alışveriş kredisi kullanmak zorunda olduğum için kurumsal bir mağazadan satın almak zorunda kaldım.
Yarın televizyonun kurulumu yapılacak ancak taşınacağım evde henüz internet bağlantısı yapılmadı bu bir sorun oluşturur mu ? Kurulumda nelere dikkat etmeliyim birde duvara montaj düşünüyorum oledlerin yapısı biraz ince sonrasında hdmi kablosu takıp çıkarmak sorun olur mu görüş ve önerileriniz için teşekkürler şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X