Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1 (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.981
Cevap
105
Favori
848.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümde Erdal bakkalı daha çok gösterdiler buda daha komik olmasını sağladı herzaman ki gibi güzel komik bir bölümdü Az sakkallı dedenin espirileri ve oyunculuğu gözden kaçacak gibi değil helal olsun adama o yaşta usta bir oyuncu olmadan bu kadar güzel performans sergileyen bir yaşlı türkiye'de görmemiştim. Keyifle izlemeye devam ediyorum ama mecnun'un aşk hayatı ilk sezon kadar keyif vermiyor açıkcası ama bu gidişle 2 hatunuda götürecek

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

HT deki hiç bi oyum boşa gitmemiş. Behzat Ç ve L&M hepsini tokatlamış

Ben ikisine de verdim tek Fatih Artman'ı görünce oy vermekten vazgeçtim.

Niye hocam sevmiyo musun Artman ı iyi oyuncudur yav

İyi oyuncu sadece biraz kemikleri iri. Yoksa şişman ve itici değil.

• -Antikadan anlarmısın?

-Anlamaz mı, evde anneannesiyle yaşıyor...

Bu sahnede en az 1 dk ağzımı kapatamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

Son 2 bölümdür arda muhabbeti gidiyo Cidden leyla gelse güzel olur ama ben geleceğini pek sanmıyorum açıkçası. Yeni bölümde fantastik olacak gibi pazartesiye çok var daha

Leyla , Muhteşem YüzYıl'da mı Oynuyormuş , Oynayacakmışmış Öyle Birşey. Dizi Takip Etmediğim için Bilmiyorum Girdimi , Girecek mi :)

Leyla Diziye Dönmez.Ushan'ıda Diziye Almazlar bu Saatten Sonra zira Kovuldu Adam. Ne O Geri Gelir , Nede Geri Alınır.

Asıl Leyla'nın Gidişi ile Aksakallı Dede iyice Çıktı. Bir Yada iki Sahnede Oluyor Artık. Hakkı Dayı Daha Önde

Drakulluk Edene Yazıklar Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoomT -- 11 Nisan 2012; 12:40:05 >

• Leyla'lı bölümler bence kayda değer bir farkla Şirin-Sedef'li bölümlerden daha güzeldi ama Leyla'nın diziye dönmesi başka bir konu. Ezgi Asaroğlu'nun diziden ayrılış şekli zaten yeterince rahatsız edici, onun dönüşü olursa - gerçekleşirse Müge Boz ve Zeynep Çamcı'ya n'olur, gönderilirler mi, gönderilirlerse çok yakışıksız kalacak yine çünkü. Leyla dönecek ve Şirin'le Sedef ayrılacak olsa bile Şirin'le Sedef'in gidişinin yolu yapılmalı Leyla'nın dönüşünün yolundan çok. 2 yanlış 1 doğru etmeyecek.

53. bölümden hakkında da beğendiğim bir giri;
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28095488
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

FRAGMAN GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

https://www.facebook.com/photo.php?v=3261476450478

dra kulluk edene yazıklar olsun

Dardayım ben Darda

• Dizide ki bütün karakterlerinin özel hayatından kesitler izledik bir kişi hariç.Yavuz.Adamın hakkında harbiden bişey bilmiyoruz.Dizinin bi baba teması varya hani mesela Yavuz'un babası kim onuda göstermediler.Adam mahalleye de sonradan girdi.Mahalleden öncesi yok adamın.Bir tane Yavuz bölümü yapmaları lazım.

Leyla İle Mecnun

Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY!
  • erdal bakkal erdal baba olunca değişecek mi ben en çok onu merak ediyorum

Orijinalden alıntı: mellun

Aslında bu izleme işini trt kendi sitesinden sd/hd olarak yayınlasa ve youtube gibi o videolara reklam koysa hem trt hem de izleyici açısından çok güzel olur ve oradan da reytingler kontrol edilebilir.Ben tv de izlemiyorum hem vakit olmuyor hem de zırt pırt reklam girmesinden gına geliyor.O yüzden ne zaman zamanım olursa netten açıp izliyorum.

Bu bölümde baya güldüm ya gayet iyi olmuş
    hakiki at et bu diye erdalın bağırması ve mecnunun vazoyu bulunca yaptıkları kopardı beni.

Bildiğim kadarıyla trt sitesinden sorunsuz yayınlıyor zaten windows media olarak.
    Görüntüde çok iyi

• Vazo işi tam kavak tadı veriyor derken çok güzel bağladılar. Bir siyah bir beyaz vazo. Hakkı dayı da son noktayı koydu

Drakuluk edene yazıklar olsun ve Daaaardayım ben daaaarda.. Way yeni bölüm süper gözüküyor bir vampir kalmıştı olmadıkları..

Leyla ile Mecnun
  • Bne leylanın geri dönmesini hiç istemedim. İstemedim derken ah ah keşke dönse demedim. Dönmesi saçma olur. Ama arda muhabbetlerinde hp arda bu bölümde olsa ne iyi olur. Acaba gelicek mi diyorum.

Twitter ekleyin kedi dostları :https://twitter.com/#!/deserveyourname

• Leyla ile Mecnun bitiyor mu?
    11 Nisan 2012
    Televizyon eleştirmenlerinin işi biraz da havayı koklamaktır bana göre. Öyle ya, artık her izleyici bir eleştirmen kadar titizleniyor izlediği şeye. Dolayısıyla “Şöyle hata yaptılar, böyle suyunu çıkardılar” diye notlar düşmenin sevimli bir yanı yok. Neyse. “Leyla ile Mecnun” iki sezondur TRT ekranının gözbebeklerinden biri. Kamu ekranı diğer kanalların alamadığı riski alıp kendi içinde bir hayli muhalefet gösteren bir diziyi ekranda tuttular, arkasında durdular. Ve sonuç olarak ortaya kült olmuş bir iş çıktı.

Üstelik tek başına komedi de değil, bazı sahneleriyle (önceki gün İskender Baba’nın oğlu Mecnun’un doğumunu anlattığı sahne de dahil) benim diyen drama işlerine de taş çıkarıyor. Açıkçası neresinden bakarsanız bakın işler yolunda “Leyla ile Mecnun” için. Ama... İşte burası önemli. Dizinin sosyal medyadaki sözcülüğünü üstlenen Ahmet Mümtaz Taylan ve senarist Burak Aksak’ın o mecralarda düştüğü notları dikkatli okuyanlar anlıyor ki, bu dizi sezon sonu “hoşçakal” diyecek izleyicisine.
    Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: the wow

erdal bakkal erdal baba olunca değişecek mi ben en çok onu merak ediyorum

Adam hayalini gördü ortalığı kırdı geçirdi baba olunca düşünemiyorum. Mahalleyi haraca bile bağlar.

Orijinalden alıntı: Pr0Life

Leyla ile Mecnun bitiyor mu?
    11 Nisan 2012
    Televizyon eleştirmenlerinin işi biraz da havayı koklamaktır bana göre. Öyle ya, artık her izleyici bir eleştirmen kadar titizleniyor izlediği şeye. Dolayısıyla “Şöyle hata yaptılar, böyle suyunu çıkardılar” diye notlar düşmenin sevimli bir yanı yok. Neyse. “Leyla ile Mecnun” iki sezondur TRT ekranının gözbebeklerinden biri. Kamu ekranı diğer kanalların alamadığı riski alıp kendi içinde bir hayli muhalefet gösteren bir diziyi ekranda tuttular, arkasında durdular. Ve sonuç olarak ortaya kült olmuş bir iş çıktı.

Üstelik tek başına komedi de değil, bazı sahneleriyle (önceki gün İskender Baba’nın oğlu Mecnun’un doğumunu anlattığı sahne de dahil) benim diyen drama işlerine de taş çıkarıyor. Açıkçası neresinden bakarsanız bakın işler yolunda “Leyla ile Mecnun” için. Ama... İşte burası önemli. Dizinin sosyal medyadaki sözcülüğünü üstlenen Ahmet Mümtaz Taylan ve senarist Burak Aksak’ın o mecralarda düştüğü notları dikkatli okuyanlar anlıyor ki, bu dizi sezon sonu “hoşçakal” diyecek izleyicisine.
    Kaynak

saçmalamasın abi

• Leyla ile Mecnun biterse TV'de izleyecek birşey kalmaz. Ayrıca seyircisine de çok ayıp eder. Biz reyting için değil, bizden biri oldukarı için sevdik. Daha bırakın sosyal medyayı doğru dürüst kimse bilmezken izlerdik Lm'yi. Herkese teklif ederdim kimse izlemezdi şimdi gelip yanıma keşke o zaman izleseydim demeleri bile yeter bu dizinin kalitesini göstermek için.

2 sezonda biterse çok üzücü bir gelişme olur. Umarım devam eder. Daha mecnun'u evlendirecez,kaan lisaya baslayacak,smail abinin gemisi gelecek... bir sürü olay yasanacak. ben isterim ki gidebildiği yere kadar gitsin LM. Zirvede bırakmaksa amac bu dizinin zirvesi henüz yasanmadı dıyelim ve daha en az 3-4 sezon yasanmaz diyerek topu ileri atalım.

Ve an itibari ile ;
    ahmet mümtaz taylan ‏ @taylan1789
    Mesut Yar L&M'nin sezon sonunda biteceğini yazmış; tahminini güçlendirmek üzre Burak ve benim twit'lerimi işaret etmiş! Ne desem?

ahmet mümtaz taylan ‏ @taylan1789
    Bir iş seyircisi bittiği ya da bitmeye yüz tuttuğunda yahut onu üretenlerin -kanal/yapımcı- angajmanı bittiğinde biter! Özetle; L&M BİTMEZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godilli -- 11 Nisan 2012; 21:35:12 >

Leyla İle Mecnun

Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY!
  • Ey Mesut Yar adamların twitlerinden nasıl öyle bir anlam çıkarttın yahu.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.