Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1 (1256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.982
Cevap
105
Favori
843.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bırakın da evde sıkıldığınız da yapacak bişi bulamadığınız da arşivden rastgele L&M bölümlerinden birisini açan var mı ya da gece uyurken fon müziği gibi bölümlerden birisini izleyen var mı ? =) Herhalde kendisini tekrar tekrar izlettirebilen tek dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Onu bunu bırakın da evde sıkıldığınız da yapacak bişi bulamadığınız da arşivden rastgele L&M bölümlerinden birisini açan var mı ya da gece uyurken fon müziği gibi bölümlerden birisini izleyen var mı ? =) Herhalde kendisini tekrar tekrar izlettirebilen tek dizidir.

4 5 ıkere baştan izlediğim oldu hala bölümleri yeniden izliyo gibiyim. Erdal filan bişey yapınca sanki ilk defa görmüş gibi gülüyorum
  • Yazın film çekimlerine başlanılcak diye duydum, var mı işin astarı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o gemi bir gün gelecek

Yazın film çekimlerine başlanılcak diye duydum, var mı işin astarı?

Bence artik yeniden cekilmesin herseyi tadinda biraksinlar . Bendeozledimi yayinladilar tutmadi leylaile mecnum yayindan kalkti yeter bence . keske bendeozledimi yayinlamasalardi da leylailemecnuna devam etselerdi

• quote:

Maalesef Burak Aksak twitterindan yalanladi. Tek tesellim yalanlarken "su an" oyle bir calismamiz yok demisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

quote:

Bence artik yeniden cekilmesin herseyi tadinda biraksinlar . Bendeozledimi yayinladilar tutmadi leylaile mecnum yayindan kalkti yeter bence . keske bendeozledimi yayinlamasalardi da leylailemecnuna devam etselerdi

Dizi değil de film iyi olurdu hocam ya. Bence Leyla ile Mecnun'ya devam edeceklerdi ya da bu kadar kısa süre sonra başka bir diziye başlamıcaklardı. Tek tv açma sebebim olan dizinin ekibine kalbim kırık biraz, bir finali çok gördüler.

• Ulan Türkiye de yapilmiş en iyi dizilerden biriydi neyse millet muhteşem yuzyil esra erol izlemeye devam ettikçe bu diziler çok bize

• Ah ulan keşke devam etse

Bu arada anladığım kadarıyla Leyla öldükten sonra Mecnun 1 sene susmuştu,kimseyle konuşmamıştı (ilk benjaminle konuşmuştu). Dizi ondan hep 1 sene ileriden gidiyordu. Şimdi 104'üncü bölümden itibaren o 1 seneyi anlatacaklardı, arayada ramazanı sıkıştırmışlar. Devam etseydi böyle olacaktı. Burak Aksak; akıllıca bir hamle yapmış doğrusu.

Ama ben devam edeceğini düşünüyorum, bunu böyle bırakmazlar. Aynı ekip tekrar başlarlar diziyi çekmeye. İster 1 sene sonra ister 2 ay sonra ama ben devam edeceğinden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Onu bunu bırakın da evde sıkıldığınız da yapacak bişi bulamadığınız da arşivden rastgele L&M bölümlerinden birisini açan var mı ya da gece uyurken fon müziği gibi bölümlerden birisini izleyen var mı ? =) Herhalde kendisini tekrar tekrar izlettirebilen tek dizidir.

bu mesajı ben mi yazdım lan acaba diye bi kontrol ettim aynısını yapıyorum kardeşim başka türlü uyuyamıorum
  • Konu neden kilitlenmiyor
  • neden kilitlensin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Sözde 104. bölümü şimdi izledim.Ula bütün Bende Özledim bölümlerini toplasan 1 tane Leyla ile Mecnun bölümü etmiyormuş , bir garip oldum uzun zaman aradan sonra havası farklıydı.

TRT kendini rezil etmelere doyamadı.Leyla 30. bölümde öldü , yani bu bölüm 31. bölümdü.Üç kuruş reyting için adını 104 yapmışlar , 104 ile hiçbir alakası yok , en son Nurten ölüyordu , İsmail abi denize atlıyordu , Melis Birkan taksiye binip gidiyordu , Açelya Devrim vuruluyordu , hani nerde bunlar.Azıcık terbiye olsaydı o kanalda adını 104 koymazdı , üç kuruş reyting için Bende Özledim ile aynı saatte yayınlamazdı.TRT'ye daha ağır cümleler hak ediyor ama neyse ban yemeyelim.

hocam sen çok yanlış gelmişsin . trt1 de yayınlanmadan önce fundaalp dizinin ramazan ayında çekilen ara bölüm oldugunu söyledi .

Asıl sen yanlış gelmişsin.Bende okudum twitterdan ramazan bölümü olduğunu izlemeden önce de biliyordum.103. bölüm çekildi sezon bitti , daha sonra çekimler başlamadan dizi bitti dolayısıyla 104. bölüm olmasının imkanı yoktu , bu bölümün adı Ramazan Özel bölümü idi bunun adına 104. bölüm demek milleti kandırmaktır ve eski ekibin dizisi ile aynı saatte yayınlamak TRT'nin rezilliğini bir kez daha ispatladı.

Neyin kafasındasın arkadaşım. Dizi devam etseydi de 104 bölüm olacaktı ramazan bölümü. Bu bölüm ara bölüm zaten ramazan için çekildi. 105'te devam edecekti en son kalan yerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

quote:

quote:

Sözde 104. bölümü şimdi izledim.Ula bütün Bende Özledim bölümlerini toplasan 1 tane Leyla ile Mecnun bölümü etmiyormuş , bir garip oldum uzun zaman aradan sonra havası farklıydı.

TRT kendini rezil etmelere doyamadı.Leyla 30. bölümde öldü , yani bu bölüm 31. bölümdü.Üç kuruş reyting için adını 104 yapmışlar , 104 ile hiçbir alakası yok , en son Nurten ölüyordu , İsmail abi denize atlıyordu , Melis Birkan taksiye binip gidiyordu , Açelya Devrim vuruluyordu , hani nerde bunlar.Azıcık terbiye olsaydı o kanalda adını 104 koymazdı , üç kuruş reyting için Bende Özledim ile aynı saatte yayınlamazdı.TRT'ye daha ağır cümleler hak ediyor ama neyse ban yemeyelim.

hocam sen çok yanlış gelmişsin . trt1 de yayınlanmadan önce fundaalp dizinin ramazan ayında çekilen ara bölüm oldugunu söyledi .

Asıl sen yanlış gelmişsin.Bende okudum twitterdan ramazan bölümü olduğunu izlemeden önce de biliyordum.103. bölüm çekildi sezon bitti , daha sonra çekimler başlamadan dizi bitti dolayısıyla 104. bölüm olmasının imkanı yoktu , bu bölümün adı Ramazan Özel bölümü idi bunun adına 104. bölüm demek milleti kandırmaktır ve eski ekibin dizisi ile aynı saatte yayınlamak TRT'nin rezilliğini bir kez daha ispatladı.

Neyin kafasındasın arkadaşım. Dizi devam etseydi de 104 bölüm olacaktı ramazan bölümü. Bu bölüm ara bölüm zaten ramazan için çekildi. 105'te devam edecekti en son kalan yerden.

Arkadaşım anlamak mı istemiyorsun?En son 103. bölümde ne oldu?İsmail abi denize atladı , Eylül vuruldu , Nurten ve bebeği öldü , Leyla taksiye bindi havaalanına gitti vs vs olaylar olaylar , şimdi yayınlanan bölümün bu konuyla bir alakası var mıydı?Hala 104 diyorsan bu bölüme bir şey demiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım anlamak mı istemiyorsun?En son 103. bölümde ne oldu?İsmail abi denize atladı , Eylül vuruldu , Nurten ve bebeği öldü , Leyla taksiye bindi havaalanına gitti vs vs olaylar olaylar , şimdi yayınlanan bölümün bu konuyla bir alakası var mıydı?Hala 104 diyorsan bu bölüme bir şey demiyorum.

Arkadaşım dediğini anlıyorum ama bu geçiş bölümü. Ramazan için çekilmiş bir bölüm. 104'ten sonra zaten 105'te normal akışında devam edilecekti. Bunu dizinin yapımcıları da söyledi zaten. Dizi normalde de devam etseydi bu geçiş bölümü 104 olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Konu neden kilitlenmiyor

çünki efsaneler ölmez , unutulmaz

• Bu sahnede Müge Boz ile muhabbetleri çok hoş Ali Atay'ın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İblis Holmes -- 15 Şubat 2014; 10:38:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.