Şimdi Ara

Lexmark Z617-UYGUN Fiyata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli Arkadaşlar lexmark Z617 püskürtmeli yazıcım satılıktır resimleri aşağıda mevcuttur KESİNLİKLE kendi resmidir. Yazıcının kartuşları hatalı dolum yapan kırtasiyeci sayesinde bozuktur isteyene bozuk Kartuş da gönderilir.Yazıcı da hiçbir sorun bulunmamaktır yeni kartuşlarla sıfırdan farksız olacktır..
    YAZICI
    kendi orjinal kutusuyla birlikte
    Kurulum cd si
    yazıcı-pc arası usb kablosu
    yazıcı elektrik bağlantısı ADAPTÖRÜ ve kablosu
    Kurulum ve kullanım klavızları ile birlikte gönderilecektir

FİYATI: 25 YTL DİR
    elden ya da kargo ile gönderilir

[simage][/simage][simage][/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • PM yanıtlandı cevap bekliniyor

• ok pm yazıyorum
  • pm yazıldı cvp bekleniyor

• YAZICI dossts kardeşime satılmıştır. HAYIRLI OLSUN TEŞEKKÜRLER

• ben teşekkür ederim hayırlı olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bozuk kartuşlar çıkmadı kutuda ? üstelik yazıcının A4 tutucu aparatıda yok . ama ilanda sadece kartuşları bozuk,sıfırdan farksız demiştin ? resimdede yok o aparat ama çıkabilen bir parça olduğu için kutudadır diye düşünmüştüm .

• sevgili kardeşim senin kul hakkını ne kadar bildiğin çıktı ortaya. bu verdiğin ilan ALLAH için dürüst bir ilanmı ? sıfır gibi sadece kartuşları arızalı yazıyorsun koca koca . sonrada imzana verdiğim ilanlardaki resimlere iyi bakın resimde ne varsa odur diyorsun. bumu kul hakkını bilmek. bu kağıt tutucu ve bozuk dediğin kartuşları göndermezsen ben sana hakkımı helal etmiyorum.
  • (msj larını cep telefonumdan okudum nete girecek ortam yoktu)

kartuşları göndericektim sana ama bi işine yaramıcandan eminim öyle olsa kartuşları takar kendim kullanırdım,kartuşların içinin basıncını almadan mürekkep basan kırtasiyeci kartuşun püskürtme yollarını patlatmış kartuşun hali harap zaten bak ne yazıyor ''isteyene bozuk Kartuş da gönderilir'' sen dedin mi bana kartuşları gönder diye BEN ÖZELLİKLE İLANI DEĞİŞTİRMEDİM bile aynen ilk günkü gibi duruyor. + benim sana yaptığımı kimse yapmadı gittim aras kargoya verdim pahalı dedin aras kargonun şubesine geri gittim transfer merkezinde dedi oraya gittim aldım kargoyu geri otobüsle çarşıya geldim sürat kargoyu buldum oraya bıraktım ucuza olur diye ve ordan eve geldim 3,5 - 4 ytl otobüs parası verdim hadi onu da geçtim kartuşları bana gönder kargoya falan karışmam diyosun BEN DE SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...

• arkadaşım a4 kağıdı kapağı nerde ?
  • adam a4 tutucu kapagı soruyo arkadaşim..sen kartuşları boşverdin kapagı neden yollamıyosun..kul hakkı yemem diyosun her yerden kırpıyosn bi türlü..
  • Kağıt tutucuyu bir yerden bul yolla lütfen.
  • adam onu kırmış heralde, hiç te bahsetmemiş bence fotoda da olmadığı gözüküyor , satılsın diye böyle bir çakallık yapmış diye düşünüyorum :)

ama 25 lira yani kapağı olsa ne olur olmasa ne olur bu kadar sorun etmeye değmez, ben olsam satmaya bile uğraşmaz çöpe atardım :d

Adamla alışveriş yapmazsınız bir daha olur biter
  • Yaw 25 liraya kartuşu bozuk printer alınır mı ? Hem de en adi printer markası lexmark, sıfırı 3 ü bir arada scanner lı falan 80 liraya satılıyor yaw
  • bende bozuk x3350 var aynı markadan kapaı uyarmı araştır uyarsa hediye olarak yollarım ...gkendin kaşınmışssın bence :)sıfır 50-60 tl ye hp yazıcılar var kartuşu olmayan yazıcı alınırmı o fiata:)
    geçmiş olsun..
  • "Yazıcı da hiçbir sorun bulunmamaktır yeni kartuşlarla sıfırdan farksız olacktır.. " kendin yazmışsın sıfırdan farksızdır diye.. alıcı ne dese haklıdır.. 25TL için böle uyanıklıklar yapmak kimseye yakışmaz..
  • 25 tllık adammış satıcı arkadaş.....
  • Yazık günah ya Ramazan Ramazan ne diyim.Madem kapağı yollamıyorsun geri iade almalısın.
  • 25 lira için resmen dolandırmışsın adamı, bir de zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.