Şimdi Ara

lexmark nasıl:???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben lexmark multifunction x1250 yazıcı almak istiyorum sizce nasıl bu yazıcı fotoğraf basması benim için önemli fotoğraf basma kalitesi güzelmi bu makinanın fotoğraf stüdyolarındakine yakınmı bide renksiz fotokopi çekiminde kartuş yiyormu bu tür makinalar bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim yalnız biraz acil olursa daha iyi olur belki bu akşam yada birkaç gün içinde alıcam makinayı

• he bi sorum daha var kartuş durumu nasıl doldurulabiliyormu kartuşu ve doldurma kaliteyi etkilermi
  • Lexmarklar iyidir bende 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum kartuşlarıda doldurulur ama benim tavsiyem hp hem kartuşları daha büyük hemde servis ağı daha geniş,şimdi olsa ben hp alırdım tabi karar senin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: patriot1071

Lexmarklar iyidir bende 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum kartuşlarıda doldurulur ama benim tavsiyem hp hem kartuşları daha büyük hemde servis ağı daha geniş,şimdi olsa ben hp alırdım tabi karar senin.

tesekkürler
    ya kardes beni iki arada bi derede bıraktın sen hangi modelini kullanıyorsun fotoğraf baskıkalitesi güzelmi biraz daha ayrıltılı bilgi veririmisin lütfen
  • Ben fotoğraf baskısı yapan modeli kullanmıyorum benimki basit yazıcı z615 ama yazıcılardan iyi anlarım ondan hp dedim lexmark da çok kaliteli fakat şimdi olsa hiç düşünmeden hp alırdım sonuçta karar senin.
  • saol tesekkürler kardes ama ekonomik durumum pek iyi değil 130 ytl ye kadar güzel foto basan fotokopi çeken tarayıcısı olan hangi yazıcıyı önerirsin allah razı olsun yardımların için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

saol tesekkürler kardes ama ekonomik durumum pek iyi değil 130 ytl ye kadar güzel foto basan fotokopi çeken tarayıcısı olan hangi yazıcıyı önerirsin allah razı olsun yardımların için
    Anladım ekonomik olsun dersen o zaman lexmarkı al derim lexmarklarda çok iyidir birçok arkadaşta kullanıyor sorun çıkaran olmadı istediğin özellikte bir lexmark var bi bak istersen http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=679616&aType=product&catId=2861

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca şu sayfadada lexmarkın aradığın modelleri var
    http://www.hipernex.com/Ca.aspx?CID=780
  • bu makinalar foto kağıdına baskı yapıyomu acaba yapmıyo galiba arkadaslar bana 130 ytl civarı güzel foto basan fotokopi ve tarayıcılı bi yazıcı lazım acilll lütfen yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 18 Ekim 2006; 15:34:25 >
  • quote:

saol tesekkürler kardes ama ekonomik durumum pek iyi değil 130 ytl ye kadar güzel foto basan fotokopi çeken tarayıcısı olan hangi yazıcıyı önerirsin allah razı olsun yardımların için

Canon pixma 150, İzmir Tekmar'da 136 lira 10 taksit.
    Ben aldım, çok güzel.
    HP'nin 190 liralık 1315'inden aşağı değil, belki daha iyi.
    Artı, kartuşları HP gibi demo değil.
  • tsekkürler kardes peki bişey sorcam bu tarayıcılı yazıcılarda fotokopi çekmek beleşmi yani fotokopi çekince kartuş yiyomu
  • quote:

tsekkürler kardes peki bişey sorcam bu tarayıcılı yazıcılarda fotokopi çekmek beleşmi yani fotokopi çekince kartuş yiyomu

Sayılır.
    Yani, lambanın ömrü yettiği ve alet duyarlılığını koruduğu sürece kopya masrafı yok. Tabii kopyayı pc de tutarsan.
    Ama çektiğini kâğıda bastığında mürekkep harcanacak.
    Üstelik bununla kopya çıktısı almak dışarda fotokopi yaptırmaktan daha pahalıya gelebilir, eğer döküman büyük veya renkliyse.
  • yok onu demedim renksiz fotokopi çekmek kartuş yermi yoksa kağıdı lazer vb. bir şeyle çizerekmi yapıyor onu bilmek istedim
  • LEXMARK hp ye göre çok hızlı ve pratik tek sorun kartuş fiyatı ve doldurmda çabuk bozulması
  • saol dostum yazıcıyı aldım bile teknosadan 115 e çok süper makina her yönden mükemmel foto baskısı profrsyoneller kadar iyi olmasada benim işimi görecek düzeyde tarayıcısını anlatmaya kelimeler yetmez makina gerçekten çok hızlı ve kartuş çok geç bitiyo
  • bende de lexmark var ama pişmanım. ucuz diye aldım ama kartuş parasıyla o arayı kapattım zaten.
  • bence de lexmarktan uzak dur!!!

canon, hp, epson ürünlerinden birini tercih edebilirsin...
  • tamam arkadaslar ben anlıycamı anladım herkes kendi makinasını öneririyor lexmarkı aldım harika bana göre benim işimi fazlasıyla görüyor kartuş dolumu ucuza geliyor bu konu kapanmıştır artık gereksin mesaj atmayınız artık bu topiğe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.