Şimdi Ara

lexmark marka yazıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu marka yazıcılar nasıl.kullanan varmı.başka tavsiyeler...

• kimse yokmu???
  • var kardeşlik kesinlikle tavsiye etmiyorum basım kalitesi çok kötü ve kartuşları çok çabuk bitiyor.yazıcı alacaksan hp den şaşmak üstelik servis ağıda güzel
  • 5-10$ için Kaliteden ödün vermeye değmez. Alacaksan Hp al..
  • bende hp var çok memnunum
    alacaksan deskjet serisi al
  • bende var lexmark.üstüne birde hp lazer almıştım lexmark ın kartuşları çabuk bitiyor diye.ancak bu ara çok renkli çıktı talebi olmaya başladı o yüzden kartuşları doldurtup yeniden kullanmayı düşünüyorum.aslında fena değil ancak raikkonen'in dediği gibi çabuk bitiyor kartuşları.
  • ben iki tane üst üste kullnamıştım çözünütlüğü ve baskısı güzeldi...sonra hp ye geçtim kartuşu daha yaygın ve fiatı az....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lexmark yazıcıları IBM firması üretiyor Beko ve Arçelik gibi sadece bir fark var IBM in HP ile olan çekişmesinden dolayı IBM bu işe girdi sırf HP nin pazar payını azaltmak için
  • bende lexmark z602 marka yazıcı var. benim aldığımda aşırı ucuzdu ve bende ödevlerimi yazdırmak için amıştım. Yaklaşık 200-250 sayfa tümüyle siyah çıktı aldıktan sonra siyah kartuşum bitti. Gidip 7 milyona doldurttum ve ilk başta kötü yazmasına rağmen sonradan kendisini buldu. Çok fazla yazıcı kullanmadım ama sende benim gibi ödev yazdıracaksan çıktı kalitesi en kötü kalitede bile süper. Renkile resimlerde de en kötü kaliteyi değil de en iyi kaliteyi denedim ve görenler sen bunu hangi yazıcıyla yazdırdın diyo. O kadar iyiydi yane üstelik kartuşları da her tarafta kolaylıkla doldurula biliyo ve yenileri de bulunabiliyo. Bhsettiğim yazıcı da benim aldığımda 70 milyondu. Eğer işin çok yüksek performans isteyen birşey değilse ben z602 yi hala kullanan biri olarak tavsiye ederim. işine göre doğru ayarlarda kullanınca gerçekten boyutuna göre tahmin edebileceğinden daha iyi kalite alabiliyosun ama renkli çıktı da en yüksek kalitede baya bi yavaş çalışıyo ve baya bi kartuş yiyo ama en azından doldurulabiliyo. fakat hp nin kartuşları ne kadar gidiyo bilmiyorum.

• 2 senedir iş yerimde Lexmark E-210 lazer kullanıyorum. Aldığımdan beri ne çektiğimi bir ben birde allah biliyor. Berbat belki bana öyle denk geldi ama kağıt almıyor, yazını yarısını silik yazıyor vb. bence canon yada HP al
  • sakın sakın sakın almaaaaa
  • bende Z 25 lexmark var(yeni ismi 602).. 63milyona aldımdı bi yamuğunu görmedim doldurtup doldurtup kullanıyorum.. kalitesi de gayet iyi..
  • ben lexmark z605 kullanıyorum çok memnunum fiyatı çok uygun sadece kartuşları biraz küçük.
  • lexmarklarda dolum kartuş kullanımı cihazın lexmark servisi tarafından garanti dışı bırakılmasıdır...............

• Kartuşlarda zaten kullanma bantını çıkardığın an garanti kalkar her yazıcı için bu geçerlidir. Bende 612 serisi var fiyatı diğerlerine nazaran uygun diye almıştım. İlk kullanımımda 150 sayfa civarında siyah beyaz çıktı aldım ve kartuş bitti bende sonra doldurdum. Hangi yazıcı alırsan al ilk kartuşlar her zaman demo olarak eline geçer. Yani tam performans alamazsın. Şimdi gayet sorunsuz çalışıyor.
    NOT: Bu arada bende alırken senin gibi forumları biraz gezdim. Herkes demo kartuşlardan problem yaşıyor. Alırkende özellikle sordum böyle bir olayın doğruluğunu,satıcı her marka yazıcıda bu durumun olduğunu söylemişti bana. Bende bunun üzerine fiyat olarak uygun olduğu için lexmarkı seçtim. Hp kullanmadım. Baskı kalitesi olarak sorun yaşamazsın ama bir arkadaşın dediği gibi önüne seçenekler sunuyor baskı kalitesi için sen istediğin gibi ayarlayabiliyorsun...
    Ne alırsan al güle güle kullan...
  • hp cihazı komple garanti dışı bırakmıyo tamir ediyo ama lexmark öyle değil cihazı komple garanti dışı bırakıyo
  • gayet iyi yazıcılar güzel baskı yaparlar memnundum ama piyasa silme HP olmuş kartuş her yerde mürekkep firmlaarı yarı fiyatına orijinal kartuş satıyorlar hepsi nerdeyse hp ben de hp aldım
  • Lexmark yazıcılar kalite olarak gayet güzel yazıcılar fiyatına göre; fakat kartuşları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kartuşları çabuk bitiyor, bazıları fabrikasyon hatalı, bittiğinde tam doldurulamıyor ve sıfır kartuşları çok pahalı (lexmark kartuşlarının üzerinde baskılı devre olduğu için)...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.