Şimdi Ara

Lexar Professional 633x 32GB SDHC UHS-I 95 mb/s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Diğer Kart Tipi #SD İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Hafıza Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Lexar Professional 633x 32GB SDHC UHS-I 95 mb/s
    Merhaba yanlışlıkla micro sd kart yerine SD kart almışım.

paketini açıncaya kadar dikkat etmemiştim. Yanlış üünü aldığımı farkedince geri paketine koydum.

kesinlikle ama kesinlikle kullanılmadı zaten ürünü kullanabileceğim bir cihazım yok.

amazondan 17$ a almıştım

Kar amacıyla satmıyorum işime yaramadığı için satıyorum.

fiyat: 35 tl

pazarlık yok kargo alıcıya aittir. Mersin,Tarsus,Adana ve Elazığa elden teslim imkanı vardır.

mümkün olan en uygun kargo ile yollanacaktır. Lexar Professional 633x 32GB SDHC UHS-I  95 mb/s

ÖZELLİKLERİ
    High-speed, Class 10 performance-leverages UHS-I technology for a read transfer speed up to 633x (95MB/s)
    Capture high-quality images and extended lengths of stunning 1080p full-HD, 3D, and 4K video with a DSLR camera, HD camcorder, or 3D camera
    Enjoy shooting longer without changing cards-large capacity options up to 512GB
    High-speed file transfer from card to computer to dramatically accelerate workflow
    Includes downloadable Image Rescue software to recover most photo and select video files

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 35 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin,Tarsus Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.