Şimdi Ara

LewD ! O ARTIK 74 LVL ! ALEM BP GÖRSÜN ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
15.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım sen işe ytl karıştırmadan, bug, dupe yapmadan böyle bi char yapamıyo olabilirsin.. ama bunu yapabilene de biraz saygı göster ! tamam mı güzel kardeşim.. ayrıca benim kimseyi aşağıladığım yok, sende takıntı olmş sanırım bozuk teyp gbi aynı şeyi tekrarlıyosn.. yazdıklarımı ayık kafayla yeniden oku ok? benim de sabah sabah asabımı bozma..

vidyodaki bp'nin yeni serverlardan olmadığı belli.. +11reb ms, iron set, +9paper set denmiş.. güzel char, ama kombo yapmasını bilmio.. haa bu itemlerle kombo yapmaya gerek kalmamış orası ayrı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 28 Ocak 2008; 9:26:26 >
  • Güzel char ama bp değil bu magelerdeki half paper gibi. Kardeş char güzel ama ahmetkb de doğru konuşmuş onuda unutmamak lazım
  • Birbirini kırap sabahın bu saatinde kendınızı kasmaya gerek yok güzel kardeslerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

arkadaşım sen işe ytl karıştırmadan, bug, dupe yapmadan böyle bi char yapamıyo olabilirsin.. ama bunu yapabilene de biraz saygı göster ! tamam mı güzel kardeşim.. ayrıca benim kimseyi aşağıladığım yok, sende takıntı olmş sanırım bozuk teyp gbi aynı şeyi tekrarlıyosn.. yazdıklarımı ayık kafayla yeniden oku ok? benim de sabah sabah asabımı bozma..

vidyodaki bp'nin yeni serverlardan olmadığı belli.. +11reb ms, iron set, +9paper set denmiş.. güzel char, ama kombo yapmasını bilmio.. haa bu itemlerle kombo yapmaya gerek kalmamış orası ayrı..

İng. ne kadar var biLmiyorum ama video'nun basındakiLeri okumadın sanırım ki..Bunu yorumLarı seninde dedigin gibi +9 msLi iron setLi birisi yapıyor

• cok süper car
  • sonunda aynı fikirde olan birileri çıktı
  • cok güsel char cz'yi dağıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

çok eziksin kendi kendinize iltifat etmeyin sinir oluyorum bu olaya +7 hble dolaşiosun git önce reb itemlerden kurtul

şimdi Logos 1'e giriyosun, /pm LewD yazıp bana vs teklif ediyosun, tamam mı evladım? yiyosa tabi...

BOŞ BOŞ KONUSMA ZATEN DIGER KONUNDADA BİR HAVALAR TAFRALAR VARDI
    GRKN CVBI KAPAK GIBI YAPISTRMISTI ARKADASLAR
    COK BILIORSAN EDANA 1E GIRIORSUN PM XR4TED YAZIP VS TEKLIF EDIOSUN
  • ezik xrated cıbıldak keserim seni
  • Tartışmayı bırakıp mantıklı düşünseniz olmazmı ?Bir oyun için yine herkes birbirini kırıyor.
  • herkes kendini bişey sanıyor :) elin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanırmış
  • hersey item deildir ;) kendini avut kral bp yim diye...

itemin olur ama bişi beceremzsin onemli olan playerlık

LewD ! O ARTIK 74 LVL ! ALEM BP GÖRSÜN !

bak bu ss herseyi anlatıyor... 71 lwl asas ile ronarkta +7 shard +7 md +7 chitin set +7 dd +9 dex takılarlada neler yapılabiliyor...

ßirde kendini ovmen yanlıs bence bırakta baskları övsün.Hadi bakam bi pk video koyda gorelim
  • benim yazdıgım yorum nerde....
    ppfffffff... adminler!!!!2 saat uraştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creatos -- 28 Ocak 2008; 19:38:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

hersey item deildir ;) kendini avut kral bp yim diye...

itemin olur ama bişi beceremzsin onemli olan playerlık

LewD ! O ARTIK 74 LVL ! ALEM BP GÖRSÜN !

bak bu ss herseyi anlatıyor... 71 lwl asas ile ronarkta +7 shard +7 md +7 chitin set +7 dd +9 dex takılarlada neler yapılabiliyor...

ßirde kendini ovmen yanlıs bence bırakta baskları övsün.Hadi bakam bi pk video koyda gorelim

tabi ki önemli olan playerlık, ama item olmadan da nereye kadar dimi

nys polemiklerin bu şekilde sonu gelmicek.. pk vidyo yolda merak etmeyin

• hala bir yanlıs war, sen bp deilsin!!!! bp fll str demektir. fp yada chtinlerle bp olunmaz cunku anlamını yitirir
  • Ne desek boş anlaşılan .. Bildiğini okuyorsun ...
  • BP'nin açılımı battle priest'tir. yani atak yapan priest anlamına gelir.. BP karakteri de içinde ayrılır; paper bp, fp bp, chitin bp, vs gibi..

BP demiceksin de ne diceksin çok merak ettim..
  • bu arada petin ismi Hilmi
  • ahaahaha :D

bp dediğin ıııelenoraııı dır gerisi hikaye.....

ama onuda gec en sonunda bp...

Paralax 4 - 0 elenora (no malice)
  • elanora'yı da aldm vsde dün sabah..

senin ismini hiç duymadım logosta ama, orc musun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.