Şimdi Ara

Lewandowski, Bayern forması giymeyecek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borussia Dortmund yönetim kurulu başkanı Hans Joachim Watzke, oyuncuları Lewandowski'yi Bayern Münih'e satmayacaklarını açıkladı. Watzke, "2013 yılında Bayern Münih forması giymeyecek" ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund'dan ayrılıp, Bayern Münih'e transfer olması beklenen Polonyalı forvet Robert Lewandowski'ye kulübünden izin çıkmadı. Alman Bild gazetesine açıklamalarda bulunan Borussia Dortmund kulübü yönetim kurulu başkanı Hans Joachım Watzke, 24 yaşındaki futbolcuyu rakiplerine satmayacaklarını açıkladı. Lewandowski'nin menajerleriyle bir araya geldiklerini ifade eden Watzke, "Bu olaya son noktayı koyuyoruz. Bayern konusu kesinlikle kapanmıştır. Robert ve menajerlerine de bu konuyu ilettik. Lewandowski, 2013 yılında Bayern Münih forması giymeyecek" ifadelerini kullandı.

Lewandowski transferi için Bayern Münih ile son 1 ayda iki kez telefon görüşmesi yaptıklarının altını çizen Watzke, "Kendilerine borsada işlem gören bir kulüp olduğumuzu; bu yüzden resmi bir teklif beklediğimizi ilettik. Ancak bu teklif gelmedi. Lewandowski, Bayern Münih'e gitmek istiyorsa şansını önümüzdeki yıl değerlendirir" diye konuştu. Watzke buna karşın, Lewandowski'nin başka bir takıma transfer olma olasılığı içinse açık bir kapı bıraktı.

Borussia Dortmund ile haziran 2014'e dek sözleşmesi bulunan ve sezon sonu serbest kalacak Lewandowski, geçtiğimiz hafta Bayern Münih'e girmek istediğini dile getirmişti. Bayern Münih, daha önce Borussia Dortmund'dan Mario Götze'yi 37 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı.

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/89144/lewandowski-bayern-formasi-giymeyecek

• Aynen bende gördüm ntv'de.
  • çok sevindim iyi ki gelmedi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewandowski La Liga'da en az 25 gol atar.

Tam La Liga oyuncusu, 6-pas veya ceza sahası içi, teknik, bileklerine hakim. Yaratıcı değil de iş bitirici.

Şahsen Real Madrid'e giderse çok başarılı olacağını düşünüyorum.
  • İnsallah bize gelir. Öyle bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Gomezi iyi bir fiyata satip, yerine Lewayi almaliyiz.

Yaratici degil derken, gol pozisyonu yaratma, derin paslar konusunda dünyada ilk siralarda yer alan bir isim Lewandowski.

Reali istemediği, sadece bizi istediği son dönemlerde hep söylendi. Dünyanin en iyisi Bayern varken, Reali gitmesi zaten sacma olurdu.
  • Lewan Çok da iyi değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 19 Haziran 2013; 11:36:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Chelsea Atkısı
    11 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.