Şimdi Ara

Levono Y5070 ALINMALIMI ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylerhttp://www.teknosa.com/urunler/125032880/lenovo-y5070-59432245-notebook#product-features bunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır ? yada bu fiyata önerebiliceğiniz marka varmıdır ??

• kelm06 K kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 2 ay kullandım bu modeli. Hatta forum da konusu da var. Kronik sorunları olan bir model.

Hard disk sesi ve fan sesi insanı rahatsız ediyor ( ben aldığım günün ilk haftası servise gönderdim hard diskini ve fanını değiştirmişlerdi fan yine rahatsız ediyordu ama disk sesi kesilmişti )
    Ekranı çok soluk, özellikle oyun oynarken karanlık bir ortama girince sağını solunu göremiyorsun. diğer full hd ekranlara oranla karanlık bir ekranı var.

Bunlar dışında herhangi bir sıkıntısı yok, özellikle sesi çok gür ve net çıkıyor, kasası metal bu yüzden çabuk ısınım çabuk soğuyor.

Ben olsam başka model bakardım yine karar sizin.
  • o fiyata hangi modelleri önerebilirisiniz ?
    Şuanda piyasa ve model hakkında bir bilgim yok, yalnız ben mart ayında aldığımda lenovo nun fiyatı 3099 TL idi. Dolar kuru yüzünden fiyatlar şu anda fırlamış. Eğer aciliyetiniz yoksa biraz bekleyin derim fiyatlar belkide dizginleşir ileride.
  • O fiyatlara monster alınır dostum.İstersen önerebilirim 17.3 ekran da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelm06

Beylerhttp://www.teknosa.com/urunler/125032880/lenovo-y5070-59432245-notebook#product-features bunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır ? yada bu fiyata önerebiliceğiniz marka varmıdır ??

hemen hemen aynı fiyatlarda msi varken alınmaz

http://www.siparisbizde.com/msi-ge60-apache-pro-2qe-1094xtr-gtx-960m-notebook-pmu77 buna bakabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2.html#.Vgvtlujtmko
    bunu incele derim.3bin ila 4bin tl arasındaki en iyi laptopları monster sunuyor özellik olarak.msi de iyi bir marka ama aynı özellikler çok daha pahalı oluyor.Mesela benim önerdiğim ile önceki arkadaşın önerdiği laptoplara bakarsak tek fark işlemci ve monster daha üstün.Ve aradaki fiyat farkını da görüyorsun :) 17.3 ekran istersen de aynı özelliklere bunuhttp://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2.html#.Vgvtlujtmko alabilirsin.Oyun oynamayı seviyorsan daha büyük ekranı tercih etmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1940 -- 30 Eylül 2015; 17:18:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1940

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2.html#.Vgvtlujtmko
    bunu incele derim.3bin ila 4bin tl arasındaki en iyi laptopları monster sunuyor özellik olarak.msi de iyi bir marka ama aynı özellikler çok daha pahalı oluyor.Mesela benim önerdiğim ile önceki arkadaşın önerdiği laptoplara bakarsak tek fark işlemci ve monster daha üstün.Ve aradaki fiyat farkını da görüyorsun :) 17.3 ekran istersen de aynı özelliklere bunuhttp://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2.html#.Vgvtlujtmko alabilirsin.Oyun oynamayı seviyorsan daha büyük ekranı tercih etmelisin

Monsterın dandirik malzeme kalitesini ve tek fan olmasını hesaba katmıyorsun herhalde

• asdzxcas0735 A kullanıcısına yanıt
    Bilmedigin konularda yorum yapma.Tek değil çift fan var.Ayrıca malzeme kalitesi de dandik değil orta seviyedir.Zaten o da üst düzey olsa 4 bin liradan aşağı alamazsın

• quote:

Bilmedigin konularda yorum yapma.Tek değil çift fan var.Ayrıca malzeme kalitesi de dandik değil orta seviyedir.Zaten o da üst düzey olsa 4 bin liradan aşağı alamazsın

Bilmediğim konular ? Fanboyluk yapıyorsun ayni fiyat bandındaki ürünlere bak dandirik olduğunu anlayacaksın

• sen neyi öneriyosun peki kardeş ?
  • asdzxcas0735 A kullanıcısına yanıt
    ne fanboyluk yapacağım birader arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum burda.Aynı fiyata daha iyisini bul da görelim.Neymiş dandikmiş madem anlamıyorsun yorum yapma.Sizin gibiler yüzünden yardımcı bile olamıyoruz insanlara.Zaten en başta tek fan diyip yanlış bilgi vererek niyetini belli ettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1940 -- 30 Eylül 2015; 21:15:40 >
  • quote:

ne fanboyluk yapacağım birader arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum burda.Aynı fiyata daha iyisini bul da görelim.Neymiş dandikmiş madem anlamıyorsun yorum yapma.Sizin gibiler yüzünden yardımcı bile olamıyoruz insanlara.Zaten en başta tek fan diyip yanlış bilgi vererek niyetini belli ettin

Ben kendi fikrimi paylastim kardeşim eğer 4000 Tl verip bilgisayar alacaksam ben üst düzey malzeme kalitesi üst düzey servis hizmeti isterim bir iki parçadan feragat edilip daha düzgün cihazlar alınabilir

• quote:

sen neyi öneriyosun peki kardeş ?

Acer v17 nitro black edition
    İ7 4710hq lu olan modeli alman daha mantıklı gibi duruyor bende fiyat olarak 3600 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas0735

quote:

İ7 4710hq lu olan modeli alman daha mantıklı gibi duruyor bende fiyat olarak 3600 civarı

üst düzey servis hizmeti isterim deyip acer mı öneriyorsun? konuyu açan arkadaşa bu adamın mesajlarına kulak asmamasını öneriyorum sadece.
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Tavrın niye bu kadar agresif anlayamadım v17 nitro gayet güzel ve kullanışlı bir model fan sistemiyle fark yaratıyor ve bakım ihtiyacını azaltıyor ayrıca hakkını aramayı bilirsen her müşteri hizmetinden istediğin verimi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Makarna Sosu

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas0735

quote:

üst düzey servis hizmeti isterim deyip acer mı öneriyorsun? konuyu açan arkadaşa bu adamın mesajlarına kulak asmamasını öneriyorum sadece.

Her şeyi 4-4 lük olmasını istiyorsan macbook pro alıp fulleyeceksin oda yaklaşık 8-9 bin TL yapıyor.
    Genel olarak düşünüldüğünde en iyi seçim odur

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Tavrın niye bu kadar agresif anlayamadım v17 nitro gayet güzel ve kullanışlı bir model fan sistemiyle fark yaratıyor ve bakım ihtiyacını azaltıyor ayrıca hakkını aramayı bilirsen her müşteri hizmetinden istediğin verimi alabilirsin.

Hakkını aramayı bilirsen derken mahkemeye gitmeyi kastediyorsan, zaten senin anayasa ile korunan haklarını kimse senden söküp alamaz. Servisin kalitesini seni ne kadar az uğraştırdığı belirler. Acer servisinden mağdur olan birçok arkadaşım var, çoğu mahkemeye gitti, hakkını söke söke aldı fakat kimisi bu yüzden üç ayını harcadı. Hem çevremde gördüklerim, hem de internette bulunabilecek kullanıcı yorumları kanıtlıyor ki acer ın servisi kaliteli olmaktan çok uzak ki ben şu ana kadar bunun forumca da gayet bilindiğini sanıyordum. Sert çıktığım kişilik hem konuyu açan arkadaşa teknik olarak hatalı bilgi veriyor, üstüne "kusura bakmayın, yanlış biliyormuşum" diyeceği üste çıkmaya çalışıyor. Kaldı ki verdiği öneri, kendi söylediği ile bile tutmuyor. Yaptığının ayıp olması bir yana, hem buraya konu açan arkadaşımı yanlış yönlendiriyor, hem forum kalitesini düşürüyor. Yani biraz agresif bir tavır takındıysam kusura bakma bir zahmet.

• Bir öneride de bulunacak olursam @kelm06 arkadaşım, aradığın performans ise 4200 liraya 860m almak çok yanlış olacaktır, daha az ödeyip 960m kartlı monster abra a5 lere yönelebilirsin, daha fazla performans alırsın. Ya da üstüne ekleyebilirim dersen 970m kartlı tulparlara bakabilirsin ki daha da fazla performans alırsın. Kendim bir abra a5 v1 kullanıcısıyım, en düşük fiyata en yüksek performans alabileceğin markalardan biri monster dır. Fakat abra a5 v5 lerin ses performansı tatmin etmeyebilir ve kasası metal değil sert plastiktir. Başka bir öneri olarakhttps://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-70-59-443346-notebook-2 şu bilgisayar da senin linkini attığın bilgisayar ile aynı kasa, sadece içindeki donanım farklı ve bu opsiyon ile daha fazla performans alırsın. Kesin olarak bilmemekle birlikte bu kasa için kronik problemlerinin olduğunu ve ekranının pek iyi olmadığını okumuştum sanırım, buna karar verirsen almadan araştır derim. Monsterın da lenovonun da servislerinin gayet güzel çalıştığını kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim. Seçim yapmanın zorluğunu da bilirim, kolay gelsin şimdiden :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.