Şimdi Ara

Leverage (2008- ) | 4.Sezon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
3
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi yokluğunda hangi dizileri izliyorsunuz arkadaşlar
    Ben J.J.Abrams(Bu adamın hayal gücüne hayranım)yapımı ALIAS
  • quote:

Orjinalden alıntı: F3mania

Bu dizi yokluğunda hangi dizileri izliyorsunuz arkadaşlar
    Ben J.J.Abrams(Bu adamın hayal gücüne hayranım)yapımı ALIAS

Şu sıralar pek vakit bulamıyorum ama OZ'ı ( Sanırım Az diye okunuyormuş :) ) izlemek istiyorum..Bölümlerini indirmeye başladım en kısa zamanda izlemeyede başlıyacağım..

Ayrıca şu dizilerin yeni bölümlerini bekliyorum;
    -Prison Break
    -Kyle XY
    -Heroes
    -Lost
    -Leverage ( Altyazı fakirliği )
    -Crusoe ( Sırf ada için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 5 Ocak 2009; 22:42:46 >

• O listede ''Fringe'' eksik dostum duymadın mı bakmadın mı yorumlar filan super bi dizi 10 bölüm yayınlandı alt yazi mevcut dene pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3mania -- 5 Ocak 2009; 22:45:18 >
  • Leverage, House M.D. ve Friends

Önceki sayfada vermiştim buraya da vereyim;

Buyrun Duvarkağıtları...

Leverage (2008- ) | 4.Sezon

Wallpaper bu işte...

Burada da ekibin diğer fotoları mevcut;
    http://www.tnt.tv/series/leverage/photos/

Her salı gecesi yeni bölüm amerikada oynuyor. Çarşamba sabahına linkler hazır oluyor.

• quote:

O listede ''Fringe'' eksik dostum duymadın mı bakmadın mı yorumlar filan super bi dizi 10 bölüm yayınlandı alt yazi mevcut dene pişman olmazsın

2-3 Bölümünü izlemiştim..Sarmadı
  • quote:

O listede ''Fringe'' eksik dostum duymadın mı bakmadın mı yorumlar filan super bi dizi 10 bölüm yayınlandı alt yazi mevcut dene pişman olmazsın

Fringe bana çok uçuk geldi, yavaş yavaş izliyorum onu

Az sonra birinci bölümü izlemeye başlayacağım, bakalım nasıl bir diziymiş Leverage
  • Duvar kagitlari ilk sayfada güzeldi reis buraya nie koydun tekrar yah
    Sayfa yenilenince parker a bakmaktan kurtuldum diye seviniyodum yine bakip duruyom
  • @F3mania Hocam niye bakmak istemiyorsun güzelim kıza

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Fringe bana çok uçuk geldi, yavaş yavaş izliyorum onu

Az sonra birinci bölümü izlemeye başlayacağım, bakalım nasıl bir diziymiş Leverage

İzle izle pişman olmazsın

• Chuck 2.Sezon Bitmek Üzere Chuck Bitince Dexter Başlıcam..
  • Dexter i tek 2-3 Bölümünü izlemiştim..Sarmadı
  • İndirmek lazım oyuncular güzele benziyo
  • quote:

Duvar kagitlari ilk sayfada güzeldi reis buraya nie koydun tekrar yah
    Sayfa yenilenince parker a bakmaktan kurtuldum diye seviniyodum yine bakip duruyom

Son mesaj olduğu için kimse farketmez diye tekrar vereyim dedim.

Figure: Fringe Lost tarzı gizemli ipuçları olan 1şey diyorlar. Zaten yapımcı aynı sanırım. Ben daha Lost'u doğru düzgün sevip takip etmiyorum.

• Leverage'in altyazısı çıkan ilk 2 bölümünü izledim sürükleyici ve eğlenceli bir dizi. İzlemeyenlere tavsiye ederim
  • quote:

Dexter i tek 2-3 Bölümünü izlemiştim..Sarmadı

Aynen benide sarmadı o dizi :/ Kyle XY İzleyin pişman olmazsınız
  • Gençlik,Aşk,Aile dizilerinden nefret ediyorum Kyle XY bu tip bişey konusu itibariyle sarmadı sarmazZ
  • Dün Akşam İlk Bölümü İzledim.

Açıkcası Beni Pek fazla sarmadı.Oyunculukları Kendim adına yeterli bulmadım.Misal Parker bana çok iyi gelmedi.Yapmacık geldi.
    Misal O uzun saçlı çocuk.

Konuda Bir Modern Robin Hood konusu.Gerçi Bunlar olsa olsa robin hoods olur ama neyse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Dexter öyle bir kaç bölümde sevilecek dizi değil, hemde ilk sezonda. Çünkü ilk sezonu ortalarına kadar biraz az aksiyonlu ilerliyor. Birçok kişi sizler gibi sabredemeyip, bırakıyor diziyi. Büyük hata yapıyorlar. Bir devam etseler

Reis, Fringe'in ilk 3 bölümünü izledim. Güzel dizi ama bazı yerler beni huylandırdı8D] Mesela bir şey lazım oluyor hemen çıkıyor adam 'ben şunu yamıştım önceden, şunu da yapmıştım' diyor hemen ne gerekliyse geliyor, acayip acayip aletler falan Yani biraz daha dayanıklı yapsalar neyin nasıl olduğuna dair, içim daha rahat izleyeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Dexter öyle bir kaç bölümde sevilecek dizi değil, hemde ilk sezonda. Çünkü ilk sezonu ortalarına kadar biraz az aksiyonlu ilerliyor. Birçok kişi sizler gibi sabredemeyip, bırakıyor diziyi. Büyük hata yapıyorlar. Bir devam etseler

Reis, Fringe'in ilk 3 bölümünü izledim. Güzel dizi ama bazı yerler beni huylandırdı8D] Mesela bir şey lazım oluyor hemen çıkıyor adam 'ben şunu yamıştım önceden, şunu da yapmıştım' diyor hemen ne gerekliyse geliyor, acayip acayip aletler falan Yani biraz daha dayanıklı yapsalar neyin nasıl olduğuna dair, içim daha rahat izleyeceğim

Dexter benim izlerken en çok zevk aldığım dizilerin başında geliyor..
    Bence 1-2 bölümde bırakanlar Dexter ı tam kavrayamadıkları için bırakıyorlar çünkü bir yandan ana düşman karakter bir yandan Dexter ın ilgilendikleri derken kafaları karışıyor.Halbuki devam etseler..

• Arkadaşlar ben mi yanlış topicteyim siz mi?

Yani burası Leverage dizi topici diye giriyorum ben üsttede öyle yazıyor ama o dizi hariç her diziden mesaj bilgi görüyorum.Yanlışsam söyleyin çıkayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar ben mi yanlış topicteyim siz mi?

Yani burası Leverage dizi topici diye giriyorum ben üsttede öyle yazıyor ama o dizi hariç her diziden mesaj bilgi görüyorum.Yanlışsam söyleyin çıkayım.

Bir Arkadaş Dizi Boşluğunda Hangi Dizileri İzliyorsunuz Diye Sordu Buralara Geldi Olay
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.