Şimdi Ara

Level yukseltmek mi ? olani guclendirmek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Core i3 3220
    Kingston hyper x cl9 (2x4)
    Asus gt430
    Gigabyte z77m-d3h

Buna SLİ uyumlu iki anakart mi almalı yoksa AMD crossfire mi yapmalı yoksa

AMD sistem doseyip düz sağlam r7 ve ya r9 li bi sistem kurmak mi bana hangisi daha masrafsız olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el i7 3770k yada i5 3570k islemci al , sonra guc kaynagin iyi degilse iyi bir guc kaynagi al , daha sonrada bir ekran karti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

2. el i7 3770k yada i5 3570k islemci al , sonra guc kaynagin iyi degilse iyi bir guc kaynagi al , daha sonrada bir ekran karti

Şuan (daha bir yıl olmadı alalı) corsair vs 450 serisi psu var Ekran kartını ne almalı ? Aklımda r7 260x var mesela

• Moonwalker00 M kullanıcısına yanıt
    işlemci kötü değil amd tarafında 270x nvidia taradında gtx760 alabilirsin,şöylede yapabilirsin güçlü bir ekran kartı alırsın nvidia 900 serisi hem power değiştirme derdin olmaz 450 yeter sonra işlemciyi satıp i5 alırsın bu süre zarfında i3 işlemcin örnek bf4 gibi oyunlarda rahat 1080p high ultra ayarlarda 60fps verir çünkü işlemcin darboğaz yapar ama sıkıntı olmaz sonra işlemciyi i5 yaparsın fazla parça değişimi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

işlemci kötü değil amd tarafında 270x nvidia taradında gtx760 alabilirsin,şöylede yapabilirsin güçlü bir ekran kartı alırsın nvidia 900 serisi hem power değiştirme derdin olmaz 450 yeter sonra işlemciyi satıp i5 alırsın bu süre zarfında i3 işlemcin örnek bf4 gibi oyunlarda rahat 1080p high ultra ayarlarda 60fps verir çünkü işlemcin darboğaz yapar ama sıkıntı olmaz sonra işlemciyi i5 yaparsın fazla parça değişimi olmaz

Şuanda bile bu ekran kartıyla mediumda bf4 oynuyorum asus GPU tweak le besliyorum arada ne olur ne olmaz ama darboğaz olayını duydum anlamadım

dostum ekran kartın gt430 değil mi hangi çözünürlükte medium oynuyorsun ben 1080p high ultra 60 fps diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 1 Ekim 2014; 0:25:12 >
    monitör modeli ve bütçeni belirtir isen sana yardımcı olmaya çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

monitör modeli ve bütçeni belirtir isen sana yardımcı olmaya çalışırım

Viewsonic VA2046a

monitörü+ekran kartını satıp 1080p monitör ve i3 3220 işlemciye darboğaz yapmayacak şekilde 270x veya gtx 760 alırdım ben olsam tabi bütçen önemli.
  • quote:

monitörü+ekran kartını satıp 1080p monitör ve i3 3220 işlemciye darboğaz yapmayacak şekilde 270x veya gtx 760 alırdım ben olsam tabi bütçen önemli.

Dostum ne ictiysen ondan alırım :D monitör 1600x900 60 FPS ve daha yeni sadece ekran kartı degistiricem sen bana darboğaz ne onu bi açıkla :D

darboğaz şöyle açıklayayım i3 işlemci ile amd 290x ekran kartını kullanırsan veya buna benzer bir kombinde olur ise darboğaz oluşur şöyleki normalde örnek 290x 100fps veriyor ama i5 vs gibi işlemci ile kullanır isen tam performans alırsın ama i3 vb gibi düşük model işlemci ile kullanır isen fps 100 olmaz 60 olur işlemci ekran kartını besleyemez. bu olay aynı psu gibi vs450 290x için yetersiz gelir.
    1600x900 monitörün den memnun isen amd 260-260x veya nvidia gtx750ti yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.