Şimdi Ara

Level Dergisi İle İlgili Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belli bir süredir görüyorum ki "Level" isimli dergi Knight Cash veriyor ve siz bu cash'leri yüklerken sorun yaşıyorsunuz. Herhangi bir topice yazdığım takdirde geniş bir kitleye seslenemeyeceğimi düşündüm.
    Aldığınız level dergisi sanırım 6 YTL... İnternet cafelerde Knight Cash satılıyor zaten. Kâr yapıyormuşsunuz gibi geliyor ama aslında zararda oluyorsunuz. İnt. cafeden aldığınız cashleri yükleyemedikleri zaman parayı vermiyorsunuz. Ayrıca 500 cash 7.5 YTL... Yani size 1.5 YTL kalıyor. Bu da cabası
    NOT: Reklam yapmıyor, knight cash satmıyorum. Ayrıca internet cafem yok. Amacım sizi sadece bilgilendirmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitaladam -- 5 Mayıs 2007; 21:52:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RainingBlood

Sevgili Forum arkadaşlarım,
    Belli bir süredir görüyorum ki "Level" isimli dergi Knight Cash veriyor ve siz bu cash'leri yüklerken sorun yaşıyorsunuz. Herhangi bir topice yazdığım takdirde geniş bir kitleye seslenemeyeceğimi düşündüm.
    Aldığınız level dergisi sanırım 9 YTL... İnternet cafelerde Knight Cash satılıyor zaten. Kâr yapıyormuşsunuz gibi geliyor ama aslında zararda oluyorsunuz. İnt. cafeden aldığınız cashleri yükleyemedikleri zaman parayı vermiyorsunuz. Ayrıca 500 cash 7.5 YTL... Yani size 1.5 YTL kalıyor. Bu da cabası
    NOT: Reklam yapmıyor, knight cash satmıyorum. Ayrıca internet cafem yok. Amacım sizi sadece bilgilendirmek..

ben 2 kere üst üste 500 cash yükledim sorun dergide deil yükleyemiyolar bu arada dergi 6.50 YTL

• level dergisi 6küsür ytl deilmi

(edit: 2sn geç kalmışım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 5 Mayıs 2007; 21:49:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

level dergisi 6küsür ytl deilmi

6,5 Ytl
  • LeveL Dergisi 6.5 YTL
  • e tmm bi kere sölediler 6.5 die sizde post kasmak için elinizden geleni yapıorsunuz
    ayrıca
    ben lvl aldım cash yükledim paşalar gibi kullanıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: RainingBlood

Sevgili Forum arkadaşlarım,
    Aldığınız level dergisi sanırım 9 YTL... İnternet cafelerde Knight Cash satılıyor zaten. Kâr yapıyormuşsunuz gibi geliyor ama aslında zararda oluyorsunuz. İnt. cafeden aldığınız cashleri yükleyemedikleri zaman parayı vermiyorsunuz. Ayrıca 500 cash 7.5 YTL... Yani size 1.5 YTL kalıyor. Bu da cabası

cashi kartla alirsan 9 ytl cafeden alirsan 20ytl
    level dergisi 6.5 ytl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kere yazsanız yeterdi..
    Okumamız var
  • BENDE YENİ PW AÇIP 20 LVL YAPIP YÜKLEYECEM DİĞER PW'LER ARKLARDAN OLDUĞU İÇİN ONA YÜKLEMEK İSTEMİYORUM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

BENDE YENİ PW AÇIP 20 LVL YAPIP YÜKLEYECEM DİĞER PW'LER ARKLARDAN OLDUĞU İÇİN ONA YÜKLEMEK İSTEMİYORUM..

yuklersen aldigin itemlari satamaz trade yapamazsin..60+
  • 2.000 kc 40ytl 4x500=2000kc 26ytl yanlışmıyım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

2.000 kc 40ytl 4x500=2000kc 26ytl yanlışmıyım???

+1903
  • Arkadaş level dergisinden sorun çıkmaz.Dünyaca popüler bir dergi o.
  • quote:

Haklısın dostum!
  • lvl dergisi 8,25 ytl üstünde yazıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImTheBoss

lvl dergisi 8,25 ytl üstünde yazıo

ÜSTÜNDE YAZAN FİYAT KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNDEKİ FİYATI ARKADAŞIM
  • quote:

ben alırken 6,50ytl ödedim... :S 8,25ytl kktc içindir...
  • quote:

6.5 olmasin?

8.25 olan K.K.T.C fiyati
  • quote:

+1
  • kanka 6.5ytl ben bugun 3 tane aldim 2sini yukleyebiliomuşun günde 2sini yükledim biri duruyo

daha da almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.