Şimdi Ara

Level boost yapılacak alanlar?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bildiğim yerler mevcut 80 olduktan sonra 90'a kadar bir arkadaşım ile uğraşırsam 6-7 saate 90 olabiliyorum. (80-84 için %300 potion basıyorum)

Şuanda bir tane alt karakterimi kasıyorum fakat 12 lvl gibi sıkıldım, bunu 80 e kadar gezdire gezdire boost attırabileceğim bir yer var mı?. Şöylede sorabilirim, eğer böyle mekanlar var ise bana boost atacak arkadaşa gold ile ödeme yapayım. Karakterim warrior, one hand sword ve shield heirloom olarak düştü birde onu denemek istiyorum.

• 80 90 arası nerede kasıyorsunuz? exp potion u mu çıktı ?
  • Sword ve shield düştü derken, Garroshdan mı düştü? O itemler sadece 90-100 arası çalışan heirloom değil mi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • 80 den 90'a 7 saatte nasıl oluyorsun merak ettim doğrusu
  • Hepsini açıklayayım;
    Heirloom düştü derken evet 90 da takıp birde warripr tankı denemek istiyorum, o yüzden kasacağım.

80-90 arasını 7 saatte şöyle kasıyorum. Şimdi %300 exp potion düşüyor, bir tane pandaridaki rareden, bir tanede timelessdaki The Archiereus Of Flame den. 80-82 arasında bir pot basıp vortexde boost yaptırıyorum, 82-84 arasında bir pot basıp deepholmden girilen dungeonda boost yaptırıyorum. Hali hazırda heirloom ile %45 exp bonus varken birde pot ile %300 bayağı yararlı oluyor. Bu ikisi toplam 2 saat kadar sürüyor, instance locklar dahil. 84-85 arasını (çıktığımda zaten %75 civarı oluyorum) elle kasıyorum. 85 de orgrimmardan görevi alıp jade forest'a geçiyorum, 2-3 görev yapıp arkadaşımın beni pandarida görmesini sağlıyorum.

85-90 arasını;
    Townlong Steppes'de Fire Camp Osul'un biraz yukarsındaki elite moblarda boostlatıyorum. Burada ben partide olmuyorum, mobu tagliyorum, arkadaşım taunt atıyor 13 civarı mob var hepsini toplayıp kesiyor 85 levelde tek tur %7 veriyor, moblar ilk öldüklerinden 2.4 dakika sonra tekrar çıkıyorlar, aynı bölgede 27 dakikada bir respawn olan bir rare var o arkadaşıda taglayıp arkadaşa kestiriyorum 86 levelde 360k exp veriyor diye hatırlıyorum ama bayağıdır yapmadım tam emin değilim.

Geçen arkadaşın priestine ben boost attım, bu değerlere yakındı 85 den 89 a kadar 3 saat sürdü diye hatırlıyorum, fakat biraz rested bonusunun yardımı oldu.

• 1 ay kadar önce Ah önünde adamın biri çıktı bağırıyordu level boostlanır diye. Ezxp adı . 4k ya 1-80 yapıyorum diyor 2dk da. Düşünüp banka chara geçene kadar tüymüş herif. Sonradan sordum rafla yapıyormuş bir şekilde ama 2 dk da nasıl oluyor onu çözemedim. Gözümün önünde patlıyordu achivler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

1 ay kadar önce Ah önünde adamın biri çıktı bağırıyordu level boostlanır diye. Ezxp adı . 4k ya 1-80 yapıyorum diyor 2dk da. Düşünüp banka chara geçene kadar tüymüş herif. Sonradan sordum rafla yapıyormuş bir şekilde ama 2 dk da nasıl oluyor onu çözemedim. Gözümün önünde patlıyordu achivler

Kasarken birikmiş bonus levelları o 1 level karaktere vermiştir zaten yapılan bişey hatta RAF'ın en güzel özelliklerinden biri. Onu gösterip bilmeyene de sana da yaparım diye 4k'ya dolandırmaya çalışmıştır. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

1 ay kadar önce Ah önünde adamın biri çıktı bağırıyordu level boostlanır diye. Ezxp adı . 4k ya 1-80 yapıyorum diyor 2dk da. Düşünüp banka chara geçene kadar tüymüş herif. Sonradan sordum rafla yapıyormuş bir şekilde ama 2 dk da nasıl oluyor onu çözemedim. Gözümün önünde patlıyordu achivler

Hocam scammer olabilir. Yani arkadaşı ile raf atıp 3-5 karakter kasmıştır, 1lvl karaktere 2 tane 80 den 40'ar level yollar 80 yapar onu ya da SOR için unmerged hesap almıştır oyuna girince 1 lvlden başlayıp 80 e kadar patlatır achieleri.

• Heirloomları takıp dungeon ile kasarak level atlayan tek enayi bizmi kaldık? Ben anlamadım vallahi. Bu nedir yahu herkes çakal, kurt olmuş yardırıyor 3 saatte 85 ile 90 nedir? Biz 2 günde kastıkmı şükrediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Heirloomları takıp dungeon ile kasarak level atlayan tek enayi bizmi kaldık? Ben anlamadım vallahi. Bu nedir yahu herkes çakal, kurt olmuş yardırıyor 3 saatte 85 ile 90 nedir? Biz 2 günde kastıkmı şükrediyoruz.

İtem yapayım çabası yüzünden mi hocam?. Çünkü benim direk 90 olmam, item dizmemden daha önemli. Çünkü banka karakterimde 5-6 tane karakteri sıfırdan 496 dizecek kadar token birikti, haliyle item hiç sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: For the Horde

quote:

Heirloomları takıp dungeon ile kasarak level atlayan tek enayi bizmi kaldık? Ben anlamadım vallahi. Bu nedir yahu herkes çakal, kurt olmuş yardırıyor 3 saatte 85 ile 90 nedir? Biz 2 günde kastıkmı şükrediyoruz.

İtem yapayım çabası yüzünden mi hocam?. Çünkü benim direk 90 olmam, item dizmemden daha önemli. Çünkü banka karakterimde 5-6 tane karakteri sıfırdan 496 dizecek kadar token birikti, haliyle item hiç sorun değil.

Yok be usta itemden değil ben quest ile kasıyorum 85-90 arasını oda anca 2 gün yapıyor. Ben pvp oyuncusuyum 3 farklı healer classım var. 4'üncüyü kasayım istemiştimde o yüzden.

• quote:

quote:

quote:

Yok be usta itemden değil ben quest ile kasıyorum 85-90 arasını oda anca 2 gün yapıyor. Ben pvp oyuncusuyum 3 farklı healer classım var. 4'üncüyü kasayım istemiştimde o yüzden.

Anladım hocam, geçen oyunda bir arkadaş denk geldi yeni başlamış bir şeyler sordu falan konuşurken arada 60 levele kadar dungeon ile kastığını söyledi. Açıkcası bana çok sıkıcı geliyor, 60 a kaç günde kastınız dedim, akşam 8-12 arası giriyorum 1 haftada dungeon ile kastım dedi. Çabuk sıkılıyorum sanırım, aynı şeyler falan hemen bıkkınlık geliyor main karaktere geçiyorum. Sanırım 0-80 arası boost mümkün değil, başka bir çare buldum birisine sıfırdan mop hesap alayım raf atayım oda bana level atsın diye düşündüm.

• ne işsiz insansınız
  • İşsizlikle alakası yok yalnız benimkinin sonuçta pvp oyuncusuyum haftada 2 gün 4 saat olmak üzere RBG yapıyoruz toplam haftada 8 saat yapıyor. Arena cap ve Alt kasmak ise haftada 3-4 saat ayırıyorum desem etti sana 12 saat. Fakat 27.000 Conquest Point olduğu için artık arena cap yapmamada gerek yok, çünkü season 14 Grievous itemleri honorla alabiliyorum.

Sonuçta PvE değil bu valor capimiz yok Fleximiz yok, 10 Man raidimiz yok, 25 man raidimiz yok heroicleri yok, eksikleri tamamlamak için raid finder derdimiz yok. Benim yaşımdakiler için pve çok zor o kadar zaman ayıramıyorum.
  • ICE-CROWN DA güzel yerler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

ne işsiz insansınız

İşim olup senin gibi olacağıma...
  • quote:

ne işsiz insansınız

+1
  • Bende item yapmak için 85-90 arasını sırf dungeonla yapmayı düşünüyorum.80-85 te öyle kastım günde 3 saatten 3 gün sürdü.
  • quote:

quote:

ne işsiz insansınız

İşim olup senin gibi olacağıma...

adamın ismi bile oyun olmuş hayatını yemiş lan oyun işsiz herif.
  • Hayat benim kardes, var ya da yok neden bu kadar ilgini cekti?.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.