Şimdi Ara

half life 1 de takıldım yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kardeş iyide biraz tarif et kare kare ezbere olmamızı bekleme. aklıma şu ortada robota benzeyen ateş püsküren bi uzaylının olduğu bölüm geliyo benim.
  • Ben hatırladım bu bölmüm ben de takılmıştım. Tren gibi bişeyle ileri geri gidiyorzu sürekli. Ben aşağı, yukarı sağ sol araştırıp çıkmıştım ordan da nasıl olduğunu hatırlamıyorum Bi noktada treni bırakman gerekiyo ama
  • o kapının arkasında bi tane nükleer roket war ama yine sen nerde takıldıgını tam soyle ona gore yardımcı olalım
  • kapıya yaklaş açılıyor ama lazer var dikkat et.
  • şimdi tren gibi araçla gidiodum

yolun sonuna geldim duvar çıktı karşıma nesse indim sağ tarafta yol vardı girdim içeri gittim gittim sonunda o resim olan yere geldim

• tamam sağa doğru git o kapı açılıyor aşşağı incen ordan lazer var orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde şuna dikkat et.Trenle giderken yol değiştirme tabelaları var.Onlara sürekli ateş edip rayları değiştiricen.

• BULDUM TAMAM
    SAOLUN
  • Karşıdaki adam sana etmeden karşıya zıpla yanına geç yandan herifi görebilirsen öldür sonra o yandaki kırmızı kapı açılıyor bir lazer var ona dikkat et zıplayarak geç oyunun nerdeyse yarısına falan gelmişsin hocam devam et böle Xen e az kaldı
  • öncelikle herkese SELAM

bende XEN adlı yeri geçemedim hatta üzerinde başladığım kayadan ilerisine gidemedim...

karşıda bulunan kaya'lara atlamaya çalıştım olmadı... aşağıdakilere atlayınca zaten çarpar-çarpmaz adamım ölüyor...

internetten bulduğum bir resimdir:

lütfen yardım-
    -
    -
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisb77 -- 26 Eylül 2006; 20:27:12 >

• Uzun atlamayı yapmalısın.Oyunun hareket denemeleri bölümünde nasıl yapıldığı gösteriliyor.İleri doğru giderken eğilme ve zıplama tuşuna basılacak hatırlıyorum.Portla girmeden önceyi hatırlarsan duvarda jump bot vardı zaten onu almadan içeri giremiyorsun şimdi bunu kullanacaksın.Bozuk ses çıkaran lazer silah var onu tam son doluma geldiğinde zıplayıpta ateş edersen geri tepme sayasinde uzunca bir mesafe geri gidiyorsun tam 5-6 yıl önce öyle geçmiştim
  • Geppettous

jump bot'u aldım mı, tam hatırlamıyorum ama XEN 'e geçebildiğime göre almış olmam gerekir değil mi?

jump bot'un özel bir tuşu var mı? yoksa anlattığın gibi ileri doğru giderken eğilme ve zıplama kombinasyonu mu?

bu arada çok teşekkür ederim, gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisb77

Geppettous

jump bot'u aldım mı, tam hatırlamıyorum ama XEN 'e geçebildiğime göre almış olmam gerekir değil mi?

jump bot'un özel bir tuşu var mı? yoksa anlattığın gibi ileri doğru giderken eğilme ve zıplama kombinasyonu mu?

bu arada çok teşekkür ederim, gerçekten.

almış olman lazım. ileriye doğru giderken eğilip ziplamaya basıcan. bu kombinasyon sayesinde uzun atlama yaparak oraya geçebilirsin. yada lazer varsa yanında onun sayesinde kendini fırlatabilirsin oraya.
  • aynen dediğiniz gibi yapmayı denedim ve oldu...

Geppettous ve ru3acava
    her ikinize de çok çok teşekkür ederim.
  • Bu arada oyunu bitirdim
  • Allahım ya....7 sene önce bitirdim oyunu ama 2 gündür forumu takip ediyorum acayip gaza geldim...tekrar başlıycam yarın

Allahım yaaaa
  • oyunun sonuna geldim, yardımlar için teşekkürler.
    ----------------------------------------------------------
    sonundaki yaratığı bir türlü alt edemedim ama ?!

kristalleri patlattım. yaratığın kafası muz gibi açılana kadar cephane boşalttım.
    bol bolda diğer boyutları gittim geldim, yaratığın gönderdiği yeşil şeyler yüzünden.

tepeye çıktım ama tepede yarım dakika dayamıyorum anında canımı bitiriyor ... can havuzuna girsemde fayda etmiyor.

püf noktası var mı? yoksa becerisi olanın geçebildiği bir final mi?

teşekkürler.
  • Yaratığın kafası yarıldığında etrafataki trapezlerin biri ile yukarı zıpla ve açılan beynine 6 patları ateşle sonra .... wake up Mr.Freeman wake up :) Half life 2. oynarsan(dıysan)
  • Valla Ben EP 2 çıkana kadar seriyi baştan bitiririm dedim vede bitiricem Önce 3 gün önce Half Life 1 i bitirdim HL2 kurdum ondada Ravenholm u geçtikten sonra bir bandito tipi bir araca bindiğimiz bölümdeyim..... Oynamaya devam ediyorum bu bitince ep 1 i kurucam ve serinin başından sonuna kadar oynamış olucam ama bu en fazla 4 - 5 gün alıyo ve ep2 gene çıkmamış oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.