Şimdi Ara

Letgo’da dolandırılmak üzere miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Bir kaç yerde daha açtım konuyu ama sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Belki birinizin başına bu tarz bi şey geldiyse yardımcı olur diye.


    Apple Watch 5 almaya karar verdim ve Letgo’dan bakınıyordum bir tane buldum. 3200 TL yazmış 2900 TL’ye bırakıyor. 2. ellerinin fiyatı [4000-4500]TL arası oluyor genelde. Neyse ertesi gün gelip alayım dedim. Bana dediki “Muğla’da tatildeyim isterseniz saati sahibinden.com’a yükleyip güvenli ödeme sistemi ile satın alabilirsiniz” dedi. Böyle demesi bana bir güven verdi sonuçta satıcı bana saati kargo ile gönderecek saati kontrol edeceğim eğer bir sorunu yoksa onay vereceğim para karşı tarafa aktarılacak. İçimde yine bir sıkıntı vardı. Acaba dolandırıcı olabilir mi diye? Bir şekilde saati kargoya vermiş gibi gösterip göndermeyebilir acaba yeni bir dolandırıcılık yöntemi olabilir mi bilemedim. Yeni bir hesap açıp başka bir ürünü için mesaj attım. Fotoğraflardaki gibi cevap verdi.


    Letgo’da dolandırılmak üzere miyim?


    Letgo’da dolandırılmak üzere miyim?


    Telefon numarasını falanda verdi. Aradık konuştuk. İşin içinde saati Sahibinden.com’a yükleyip güvenli ödeme sistemi ile satın alma olunca bir rahatlama geldi bana. Sizce güvenmeli miyim? Bu işin içinde bir dolandırıcılık olabilir mi? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.








  • Dolap uygulamasindan alman daha garanti 100 tl fazla ödersin ama garanti olur
  • Daha önce hiç kullanmadım.

  • hocam ankarada isen eğer ben satıyorum saatimi. ilgilenirsen pm atman yeterli

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.