Şimdi Ara

Letgo'da anlaştığım Arap buluşmaya gelmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Letgodan ürün satmayı bıraktım.Anlaşıp gelmeyen, gelince fiyatı kırmaya çalışan, öğrenciyim diye fiyat kırmaya çalışan (30 yaşında adam çıktı) , yan hesaplarla dadanan, küfür eden, tehdit eden vs. vs. gerçekten bir şeyi satmaya kalkınca pişman ediyorlar.

• taha178 kullanıcısına yanıt

ifşalamıyorum kim olduğu belli değil gelip de bunu görürse de şikayet etsin tebrik edicem

• asertyu kullanıcısına yanıt

hocam öyle de sahibinden gibi sitelerde de milyonlarca ilan arasından çok az etkileşim oluyor haliyle satılamıyor. letgo en kolay ve pratik yer bir şeyler satmak için. bu olay bana ders oldu kimsenin ayağına gitmiyorum daha, işine gelen kendi gelir alır

sizce dava acabilir mi bu sahıs bana? acsa da ne diyecek bulusmaya anlastık, ben yalan söyledim bulusmaya gelmedim üstüne telefonu açmadım onu 1 saat beklettim, arayınca da tahrik edici konuşup laga luga yaptım ve telefonu yüzüne kapattım. o yüzden bana böyle yazdı mı diyecek... fikirleriniz nedir

• meola147of kullanıcısına yanıt

Cengiz Han'ın torunu

• Letgo'da anlaştığım Arap buluşmaya gelmedi
  • Aga kim anlatıyor size bunları ? Dava açıldı kendisi de para verecek diye :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar korkuyla nasıl yaşadın bu zamana kadar? Bana dava açsa şeyimde dahi olmaz. Hatta dava açsın diye beklerim. Davalardan neden bu kadar korkuyorsun ki? Neyse

Let go mevzusuna gelirsek, araplara sadece bir kez satış yaptım. Adamın türkçesi yoktu, ingilizce biliyordu kendi çat pat ingilizcemle anlaştık konum istedim evinin konumunu attı. Fazla pazarlık yaptırmadım evine kadar getireceğim için 700 liraya koyduğum tableti 650ye bıraktım. Adamın evinin önüne kadar geldim aradım geldim diye adam daireye kadar gel dedi, aşağı iniver al dedim yok daireye kadar gel dedi. İşgillenmedim değil ama oraya kadar gelmiştim oturduğu binaya girdim eski izbe basık merdivenleri vardı. Kaçıncı kat diye sordum kapıyı açtım gel dedi. Çıkarken adamla karşılaştım. Adam parayı hazırlamıştı bana verdi tableti verdim para sahte mi diye kontrol edip emin olduktan sonra selam verip gittim. Adam pijamayla çıkmıştı kapıya. Araplarla ticaret yaparken ya pazarlığı az tutup evinin konumunu isteyeceksin ya da hiç ticarete girmeyeceksin. Benim ticaret yaptığım arap ne türkçe biliyordu ne ortak yeri kabul ediyordu. Ona göre ticaret yaptım, ticarette kendini sağlama almak en önemlisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Irkçılık konumda "Evet yha Kürtlere de çok ırkçılık yapılıyor" diyen adamın burada bunu atması çok trajikomik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

teşekkürler korkak bir insan değilim sadece sicilimin kalbim kadar güzel kalması temennim

• Adam karaktersizlik yapmış tamam da ırkı yüzünden hakaret etmek saçma olmuş, direk sövebilirdin. Satarken ırkına bakmayıp satamayinca ırkı üzerinden sövmek yakışmamış.

Evini Türklere vermeyip Araplara daha pahalıya kiraya veren ama milliyetçi takılan dayılar gibi olmuş biraz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.