Şimdi Ara

LESCON Markalı Ayakkabılar Nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Bu markanın ayakkabıları kalitelimi



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    LESCON Markalı Ayakkabılar Hakkında Bilgi

    LESCON, son yıllarda popülaritesi artan bir ayakkabı markasıdır. Şık tasarımları ve rahat yapılarıyla bilinmektedir. İşte LESCON markalı ayakkabılar hakkında bilmen gerekenler:

    LESCON Nasıl Bir Marka?

    LESCON, Türkiye merkezli bir ayakkabı markasıdır. 2010 yılında kurulan marka, kısa sürede yerli ve yurtdışı piyasalarda tanınmıştır. LESCON, farklı beğeni ve ihtiyaçlara hitap eden geniş bir ayakkabı yelpazesi sunmaktadır.

    LESCON Kaliteli Mi?

    LESCON ayakkabıları genel olarak kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Deri, süet ve tekstil gibi farklı materyaller kullanan marka, dayanıklı ve uzun ömürlü ayakkabılar üretir. Ayakkabıların işçiliği de kalitelidir ve rahat bir kullanım sağlar.

    LESCON Kullanıcı Yorumları

    LESCON markalı ayakkabılarla ilgili kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, ayakkabılarının şık tasarımını, rahatlığını ve dayanıklılığını övmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, fiyatların diğer markalara göre biraz yüksek olabileceğine dikkat çekmektedir.

    LESCON Ayakkabı Yorum

    LESCON ayakkabıları şık ve rahattır. Kaliteli malzemelerden üretilen ayakkabılar, uzun süreli kullanım için uygundur. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve müşteriler ayakkabılarından memnun kalmaktadır. Fiyatlar piyasa ortalamasında olsa da bazı kullanıcılar bunları biraz yüksek bulabilir.

    LESCON Kaliteli Mı?

    Evet, LESCON ayakkabıları genel olarak kalitelidir. Dayanıklı malzemeler ve kaliteli işçilik, uzun ömürlü ayakkabılar üretilmesini sağlar.

    Sonuç

    LESCON, şık ve rahat ayakkabılar arayanlar için iyi bir seçenektir. Kaliteli malzemelerden üretilen ayakkabılar, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve müşteriler ayakkabılarından memnun kalmaktadır. Fiyatlar piyasa ortalamasında olsa da bazı kullanıcılar bunları biraz yüksek bulabilir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçen sene haziranda aldım lescon marka bir ayakkabı 80 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.Basketbol ayakkabısı tarzındaydı kenarları ve arkası parlak siyah plastik gibi normal yerleri deri gibi resmini bulamadım internette.ilk aldığımda arka tarafı çok sertti yara yaptı ayağımı kalıba soktular 1 gün kalıpta kaldı ertesi gün ayakkabıyı bir aldım yumuşacık olmuş arkası.nerdeyse 1 yıldır giyiyorum en ufak bir sorun yaşamadım ve ayakkabı hala taş gibi.
  • kullandım..hali hazırda da kullanıyorum..bi sorun yok..gayet sağlam, kullanış ve rahat.
  • abim spor mağazası var ilk açtığpında sadece lescon satyordu çoğu müşteriler şikayet edince artık sadece adidas nike ve lotto stıyor ayakkabı olarak birde all starlar var
  • önermiyorum pahalı ve pek sağlam olmuyo
    uzun süreli giymek istiyosan nike al
    tip ve rahatlık arıyosan adidas,converse,reebok
  • Ben 5 yıl önce halısaha ayakkabısını almıştım.Yaklaşık 1 yıl giydim çok sağlamdı.Hep istediğim bir olay Türk takımlarının Lescon'u tercih edip Dünya markası haline getirmeleridir.Yabancı marka giyeceklerine Türk markası giyseler kendileri içinde,ülke içinde daha iyi olur.Bir adidas,bir nike kadar olmasada en azından lotto kadar başarılı olacaklarına inanıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

    önermiyorum pahalı ve pek sağlam olmuyo
    uzun süreli giymek istiyosan nike al
    tip ve rahatlık arıyosan adidas,converse,reebok

    bende adidas öneririm fakat

    http://www.hepsiburada.com/lescon-ly-2421-9y-erkek-spor-ayakkabi/productDetails.aspx?categoryid=1304787&productid=ayklscly2421#tablnk

    o kadar da pahalı değil gibi görünüyor.
    kullananlarda memnun




  • öneririm güzel ayakkabı lisede aldığım ayakkabı halen sağlam duruyor. Ayağıma olsa giyecem hala
  • Denizlisporumuzun forma sonsoru Lescon , iyi markadır tavsiye ederim :)
  • bende alacaktım bugün sued şeklinde bir modeli var fakat bilmiyorum karar veremiyorum ayağımı kokutmayacak ve terletmeyecek hangi ayakkabı önerirsiniz arkadaşlar...
  • kesinlikle saglamlık açısından çok kaliteli 2 seneye kadar giyebilirsin abartısız fiyat olarakta pahalı falan değil 60 tl den başlıyo en fazla 120tl


    rahatlık açısından fena değil ama adidasla karşılaştırılamaz

    garantide veriyo bildime göre
  • YORUMLAR %50 İYİ KÖTÜ


    http://www.lescon.com.tr/


    BURDAKİ AYAKKABI MODELLERİNDEN HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ
  • Babamın bana aldığı ilk krampon Lescon'du
    Şu an babam gittiği halı saha maçlarında falan Lescon giyiyor.
  • saglam ayakkabıdır,küçükken giyerdim.. biraz daha tipe önem verseler iyi yerlere gelirler kesinlikle.
  • Lescon gerçekten çok dayanıklı bir ayakkabı markası . Ben 4 yıl boyunca kullandım ne yırtılma ne carik ne de çürük oldu şiddetle tavsiye ederim

    http://www.xticaret.com/xticaret/?2316_97886_=&ref=

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli ama çok ağır ayakkabı.Halı sahada top kontrolünü ve bilek hareketlerini kısıtlıyor.
  • yıllar önce bir botunu aldım. yaklaşık 12 yıldır giyiyorum ama hala kurtulamadım. :)
    kullandığım spor ayakkabı, tişört, eşofman, bot lescon markalı. türk menşeili olduğunu da sonradan öğrendim. adamlar işi biliyor, takdiri hak ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.