Şimdi Ara

Lescon ayakkabı ve diğer ürünlerde %30 indirim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Besyo okuyan kardesimin ihtiyaçlarını bu siteden karsıladık . Hesaplı ve kaliteli spor ürünleri arayan arkadaslar için umarım faydalı olur .

Kampanyalı ürünlerde mağaza fiyatlarına nazaran ortalama %30 indirim yapmışlar.

Lescon Türk firmasıdır bu arada , bu benim için bir kriterdi belki sizde bilmek istersiniz .

http://www.lescon.com.tr/catinfo.asp?cid=1433

• Lescon bu bildiğimiz letoon un takliti olarak piyasaya girmiş lescon mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır lescon orjinal bir markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41TDaY41

Hayır lescon orjinal bir markadır.

Bir ara vatandaş taklit olarak bakıyordu bu markaya

• 3-4 ayakkabı baktım hepsi en yüksek 40 numaraydı. Elde kalanları satıyorlar galiba. Dolayısıyla mağazada da kalmamıştır büyük ihtimalle.

• Bu ayakkabılarda adidas veya nike yazısı olsaydı kapış kapış giderdi... millet olarak markaya aşırı düşkünüz malesef.
    markalara eskiden kalite için para verirdik,lakin kullandıkça görüyoruz ki artık markalarda eski kalitesini korumuyor. ve biz günümüzde bir çok ürün için kaliteden ziyade markaya para ödüyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

Lescon bu bildiğimiz letoon un takliti olarak piyasaya girmiş lescon mu?

Wikipedia :

Lescon, Türk sermayesi ile 1980 yılında kurulmuş bir spor giyim şirketidir.Manisaspor, Kardemir Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi takımların formalarını üretmektedir.

Tarihçe
    1980: Gaziantep'in Nizip ilçesinde plastik enjeksiyon ayakkabı üretimi başlatıldı.
    1990: Şirket merkezi ve etkinlikleri İstanbul'a taşındı.
    1992: Lescon markası adı altında üretime başlandı.
    1993: Türkiye'deki ilk halı saha ayakkabısı üretimi Lescon tarafından yapıldı.
    1998: Lescon markası ile tekstil ürünleri üretilmeye başlandı.
    2004: İlk Lescon konsept mağazası açıldı.
    2005: Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sponsorluk anlaşması yapıldı.
    2006: FIFA onaylı Lescon futbol topu üretildi.
    2007: Turkcell Süper Lig'deki kulüplere teknik sponsor olunmaya başlandı.
    2010: Lescon konsept mağaza sayısı 34'e ulaştı.

Edit:
    Umarım en büyük spor kuluplerimiz de bu markayı kullanmaya başlar da bir Adidas , Nıke kadar olmasa da Lotto kadar tanınmıs bir firmamız olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahapcemil -- 15 Eylül 2014; 16:07:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk firması oldugunu bilmiodum.artık alırım
  • lescon un sporcu kıyafetlerini tavsiye ederim
  • aslında bu tip firmalara destek vermeliyiz.
  • Amblemi bana hep lotto cakmasi gibi gelmistir firma halen o logoda neden diretiyor acaba soyle ozgun bir logo secseler hic fena olmaz

• replaa R kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız katılıyorum.Belki biraz daha kaliteli olabilirler ama yerli markalarda başarılı.Lescon dan iki ayakkabı almıştım gayet iyiydi. Ancak mağazalarda pek yok. 6 ay önce jump almıştım bu hafta sonuda jump aldım.60 Tl ye. Kalitesi yerinde.yerli malına destek..

• Bkm Express ile ödeme seçeneği var ancak hata veriyor ödeme yapamıyorum.
  • lescon ürünleri çok kaliteli ve dayanaklıdır kesinlikle tavsiye ederim

lotto, nike a göre daha iyi kendi fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

Lescon bu bildiğimiz letoon un takliti olarak piyasaya girmiş lescon mu?

Wikipedia :

Lescon, Türk sermayesi ile 1980 yılında kurulmuş bir spor giyim şirketidir.Manisaspor, Kardemir Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi takımların formalarını üretmektedir.

Tarihçe
    1980: Gaziantep'in Nizip ilçesinde plastik enjeksiyon ayakkabı üretimi başlatıldı.
    1990: Şirket merkezi ve etkinlikleri İstanbul'a taşındı.
    1992: Lescon markası adı altında üretime başlandı.
    1993: Türkiye'deki ilk halı saha ayakkabısı üretimi Lescon tarafından yapıldı.
    1998: Lescon markası ile tekstil ürünleri üretilmeye başlandı.
    2004: İlk Lescon konsept mağazası açıldı.
    2005: Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sponsorluk anlaşması yapıldı.
    2006: FIFA onaylı Lescon futbol topu üretildi.
    2007: Turkcell Süper Lig'deki kulüplere teknik sponsor olunmaya başlandı.
    2010: Lescon konsept mağaza sayısı 34'e ulaştı.

Edit:
    Umarım en büyük spor kuluplerimiz de bu markayı kullanmaya başlar da bir Adidas , Nıke kadar olmasa da Lotto kadar tanınmıs bir firmamız olur .

Wikiden anlatma kardeş bu marka ilk çıktığında tirtti kimse almazdi o zaman kral marka letoon vardı adını taklit edip piyasada yer etmeye çalıştı şimdi biraz kurumsallaşmış olabilir eakiden şu pazarda satilan abidas marka yerlik tarzı ürünleri vardı bana malımı netten bulup anlatma ben yaşadım eskiden bu malın ne dandik ürünler çıkardığını şimdi kalite falan filan olabilir zaten o yediğimiz kaziklardan sonra gonlumuzdeki imajı öyle kaldı yanaşmıyoruz

• Ayakkabıya benzemiyor %60 indirim yapsanız yine alınmaz
  • Türk malı ise bize uygun yapın çin ayakkabıları gıbı en buyuk numara 44
    48.5 49 nerde hani? :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • letoonun neyini taklit edeceksin, nike adidas olsa neyse, letoonda conversin cakmasidir tarz olarak.
    yerli malina destek tam destek

• Bcool özellikli 2 tişörtünü keyifle giyiyorum uzun süredir, bence kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torossediri -- 16 Eylül 2014; 7:35:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lescon'u tavsiye etmem zamanında krampon almıştım bir ayağı krampon diğer ayağı çivili krampon gelmişti elimizde yok deyip değişim de yapılmamıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.