Şimdi Ara

Leptopun Sesi Çıkmıyor [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Compaq CQ58 ses çıkmıyor ? formatladım.formattan hemen sonra sesi çıkıyor. Anneme leptopunu geri veriyorum(leptop annemin).yav arkadaş sesi gitti yine diyo.deli olacağım.ne olabilir ? ses ayarlarına giriyorum. digital bişi çıkıyo.kendi pcmden anlatmaya çalıştığım şeyin resmini attım.hoparlör yeşil ok olacağına o işaretli. araştırıyorum net birşey yok.hdmı mı aktif oluyor noluyor.anneme soruyorum istemeden bişiy mi yapıyosun bilmiyorum diyor olayda bu tam kullanıcı değil :D sadece facebook kullanmayı biliyor.sen yaptın sen bozdun diyor 2 kere format attım düzeliyo.kapatıyorum anne oldu diyorum.kadın açıyo yine aynı hadise.yardımlarınızı bekliyorum.İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProMühendis -- 1 Haziran 2015; 23:25:28 >

• Muhtemelen windows 8 kullanıyorsunuz.Siz formatladıkdan sonra kullanıcı güncellemeleri yapıyor ve ses bundan çıkmıyor. Sorunu gidermek için forumda verdiğim şu bilgileri okursanız , çözüme ulaşacaktır...

http://forum.donanimhaber.com/m_91220374/f_//tm.htm#106403098
  • Agir geldigi icin win 7 yaptim Win 7 suanda üstad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yapılıp yapılmadığını öğrenebilirseniz, aynı sorun zaman zaman güncelleme sonrası win 7 de de yaşanıyor. Orijinal driverları indirip kurmak çözüm olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Güncelleme yapılıp yapılmadığını öğrenebilirseniz, aynı sorun zaman zaman güncelleme sonrası win 7 de de yaşanıyor. Orijinal driverları indirip kurmak çözüm olacaktır

teşekkür ederim.orjinal driverlar inmiyordu sorun vardı heralde indirdim düzelmiş.
    arkadaşlar aynı durumla karşıkarşıya gelen olursa gerek aynı cihaz gerek farklı Cihazın markasının sitesinden orjinal driverları indirip sorunu çözebilirsiniz.teşekkür ederim ilginiz için İyi Forumlar :)
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu, virüssüz günler dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.