Şimdi Ara

leptopa harici monitör bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende asus k55vd serisi leptop var bilgisayarı seviyorum saatlerce başında otursam da ısınma pıroblemi yok hızlı bir bilgisayar ama tek sorunu ekran kartı.2gb 610m olduğundan film izlerken bulanık bir görüntü var insanın film izleyesi gelmiyor birde ekran kartından dolayı oyunda oynayamıyorum ben buna harici bir monitör bağlamak istiyorum hd film izleyebileceğim ve oyun oynayabileceğim monitör tavsiyesini bekliyorum bütçe 350-500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.34 -- 3 Ocak 2013; 23:54:48 >

• bugün bilgisayar hocama sordum monitöre bağlasam filimleri eskisinden daha net izleye bilirmiyim diye izleyemessin dedi doğrumu iyi bir monitöre bağlasamda aynı bulanık görüntümü vercek yardımınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.34 -- 4 Ocak 2013; 13:09:30 >
  • Selam;

Senin laptop una harici monitör bağlar isen film konusunda sıkıntı yaşamazsın. Aşağıda yazılanlara göre hocan yanıltmakta seni. Ekran kartının grafik işlemcisi video kod çözmede senin beklentilerini karşılar.

Ekran Kartının özellikleri (Ecnebicesi): The 610M offers the PureVideo HD technology for video decoding. The included Video Processor 5 (VP5) supports feature set D and therefore the GPU is able to fully decode MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Part 2 (MPEG-4 ASP - e.g., DivX or Xvid), VC-1/WMV9, and H.264 (VLD, IDCT, Motion Compensation, and Deblocking). Compared to the older VP4, the VP5 offers faster decodes at lower power, HD-to-SD transcodes and 4K x 4K resolution H.264 decode support.

Furthermore, the GPU is able to decode two 1080p streams simultaneously (e.g. for Blu-Ray Picture-in-Picture).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modeme harici HDD bağlama
    4 yıl önce açıldı
    Laptopa 24 inch monitör bağlamak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.