Siparişini verdiğim leptop, Monster Tulpar T7 V11.1.1, özelleştirden 32 gb ram soğutucu ve kapıda ödemeyle birlikte 8.000 TL'Ye tekabül ediyor, GTX 1060 ekran kartı var, içimde ukte kalan ise şu
Bunun diğerine oranla tek +'sı GTX 1070 Ekran kartı kullanıyor olması, açıkçası sadece ekran kartı beynimi yoruyor herkes 1060, ile 1070 arasında ciddi bir fark olduğunu söylüyor ki performans testlerinde de bunu gördüm, sizce benim sipariş ettiğim ile altta ki arasın da nasıl bir performans farkı olur?
Siparişimi iptal edip alttakini mi almalıyım? Yardımınıza ihtiyacım var ve lütfen başka marka önermeyin, cidden ne HP omen, Ne lenovo Ne de Asus marka bir şey almak istemiyorum açıkçası 3 markayı da kullandım ve hoşlandığımı söyleyemem, fanboyluk yapmanızı da istemiyorum sadece şu aklımda ki soruya cevap verirseniz çok minnettar olurum.
Gtx 1060 32 gb ram 256 gb SSD ve 1 TB'lık Tulpar T13 V11.1.1 'mi? Yoksa Hard disk olmadan gelen fakat eklendikten sonra bile 8.000 TL olmayan GTX 1070 ekran kartına ve 16 GB'lık rame sahip olan Tulpar T5 V16.1.1'mi?
buna bu kadar verene kadar daha uyguna daha kaliteli bir cihaz alabilirdin. hem markası hem de servisi daha iyi olurdu mesela şunu öneririm