Şimdi Ara

Leptop Ekran Kartı Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Benim 2014'te aldığım msi GX703BE leptopum var özellikleri şu şekilde

İşlemci = AMD A10-5750M Dört Çekirdekli Mobil işlemci 2.50 GHz turbo ile 3.5 GHz'e kadar
    Ekran = 17.3 inç (1920x1080)
    Ekran Kartı = AMD Radeon HD 8970M GDDR5 2 GB paylaşımsız
    RAM = 16 GB DDR4
    Sabit Disk = 750 GB + 128 GB SSD

Ben pc'min ekran kartı hariç diğer özelliklerinden gayet memnunum. Fakat artık ekran kartı yetmemeye başladı. Ram 16 gb ekran kartı 2 gb. Ram çok iyi fakat zaten çoğu oyun 8gb ram istiyor ve zaten 4'ten fazla ram isteyen oyunlara da 2 gb ekran kartı yetmiyor :D Benim asıl sorum şu bu bilgisayara yeni bir ekran kartı alıp taksam soğutma sistemi yetmeyip yanar mı ve hangi ekran kartını önerirsiniz? Şu anki oyunları kaldırabilecek orta kalitede bir ekran kartını benim işlemci ve ram yeter mi karşılayabilir mi , ve son olarak da toplama bir masaüstü bilgisayar yapsam leptopumdaki ram'i işlemciyi vesaier(ekran kartı hariç her şeyi) çıkartıp kasaya takabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaresBeyi -- 12 Temmuz 2019; 16:16:37 >

• Gpu anakarta silikon benzeri bir yapıştırıcı ile takılır sökmek için ısı ve dikkat lazım ayrıca laptop ta ekran kartının sadece işlemcisi takılı yani işlemci bulman gerek çok uzun iş oda anca tunderbold veya usb 3.1 aracılığı gibi yüksek veri aktarımı yapan bir ex pci ile dışarıdan bir ekran kartı bağlaya bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sökülebilir bir ekran kartı ise başka bir ekran kartı takabilirsiniz ama yeni kartı bulmak ise oldukça güç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.