Bildirim
LEPTOP AÇILMIYOR Bİ EL ATIN(YARDIM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimse bilmiyormu ya -
banada oluyordu yeniden başlatınca düzeliyordu ilginç bir durum -
hayret kimse yan yatır dememiş
ekran ile ana kart arasındaki film deforme olmuştur kapağını aç kapa gelir bence:) en azından benim eskisi öle geliyordu -
olmuyor of :S -
aslında download manager i siliyordum galiba pc yi yeniden başlatmak gerekiyor diyordu bende ok a bastım kapandı galiba (fişioynıyınca kapanıyor şarjdan dolayı)fişi oynadı kapandı bida işte aynı sorun -
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.
arkadaşlar leptabın düğmesine basıyorum ses falan geliyor ama ekran gelmıyor açılmıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen
nerden yazıyon -
quote:
Orijinalden alıntı: polis olacağım
quote:
arkadaşlar leptabın düğmesine basıyorum ses falan geliyor ama ekran gelmıyor açılmıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen
nerden yazıyon
Bİ DÜŞÜN BAKALIM -
Ekran gelmese bile biosa girmek için fonksiyon düğmesine(Genelde F12 olur) bas
Yine ekra gelmiyorsa servise göster. -
Bİzim burda bi teknik pc dükkanı gibi biyer var oraya gösteririm neden acaba ya :S of acılsınnnn -
quote:
Bİzim burda bi teknik pc dükkanı gibi biyer var oraya gösteririm neden acaba ya :S of acılsınnnn
Arıza tespiti için ücret isterse sakın verme. Birçok bilgisayarcı ücretsiz yapıyor. -
Bataryasını çıkarıp taktın mı?
bana da bi kere aynı durum olmuştu.Ekran gitti ama ses geliyordu.Çıkarıp taktım bataryayı düzeldi. -
tamam saol -
Bataryayı yan yatır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılım Faresi
Bataryayı yan yatır.
-
Ekran kartı gitmiş.Benim laptop'un da oldu,garantiden anakart değişti.Garanti bitince yine bozuldu 220 TL'ye yaptırdım,yenisine servis 700 TL diyormuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X