Şimdi Ara

LEPTOP AÇILMIYOR Bİ EL ATIN(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar leptabın düğmesine basıyorum ses falan geliyor ama ekran gelmıyor açılmıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen

• kimse bilmiyormu ya
  • banada oluyordu yeniden başlatınca düzeliyordu ilginç bir durum
  • hayret kimse yan yatır dememiş

ekran ile ana kart arasındaki film deforme olmuştur kapağını aç kapa gelir bence:) en azından benim eskisi öle geliyordu
  • olmuyor of :S
  • aslında download manager i siliyordum galiba pc yi yeniden başlatmak gerekiyor diyordu bende ok a bastım kapandı galiba (fişioynıyınca kapanıyor şarjdan dolayı)fişi oynadı kapandı bida işte aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.
    arkadaşlar leptabın düğmesine basıyorum ses falan geliyor ama ekran gelmıyor açılmıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen

nerden yazıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: polis olacağım

quote:

arkadaşlar leptabın düğmesine basıyorum ses falan geliyor ama ekran gelmıyor açılmıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen

nerden yazıyon

Bİ DÜŞÜN BAKALIM
  • Ekran gelmese bile biosa girmek için fonksiyon düğmesine(Genelde F12 olur) bas
    Yine ekra gelmiyorsa servise göster.
  • Bİzim burda bi teknik pc dükkanı gibi biyer var oraya gösteririm neden acaba ya :S of acılsınnnn
  • quote:

Bİzim burda bi teknik pc dükkanı gibi biyer var oraya gösteririm neden acaba ya :S of acılsınnnn

Arıza tespiti için ücret isterse sakın verme. Birçok bilgisayarcı ücretsiz yapıyor.
  • Bataryasını çıkarıp taktın mı?
    bana da bi kere aynı durum olmuştu.Ekran gitti ama ses geliyordu.Çıkarıp taktım bataryayı düzeldi.
  • tamam saol
  • Bataryayı yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılım Faresi

Bataryayı yan yatır.

• Ekran kartı gitmiş.Benim laptop'un da oldu,garantiden anakart değişti.Garanti bitince yine bozuldu 220 TL'ye yaptırdım,yenisine servis 700 TL diyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.