Şimdi Ara

leptabım pat diye kapanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp pavilion dv5000 model bir pcim var,tam bir sene oldu alalı.
    çalışırken pat diye kapanıyo,hemde sadece bi arkadaşımla msnde konuşurken.öle programlar filanda açık değil.
    acaba bunun sebebi nedir.

• Sıcaklık olabilir, virüs veya spy tarzı bir şey bulaşmış olabilir..vs..
    Ben öncelikle size antivirus ve antispy programlarıyla sisteminizi taratmanızı ve temizlemenizi ardından everest veya benzeri bir program aracılığıyla sıcaklık değerlerinizi ölçmenizi tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Sıcaklık olabilir, virüs veya spy tarzı bir şey bulaşmış olabilir..vs..
    Ben öncelikle size antivirus ve antispy programlarıyla sisteminizi taratmanızı ve temizlemenizi ardından everest veya benzeri bir program aracılığıyla sıcaklık değerlerinizi ölçmenizi tavsiye ederim..

bende sıcaklıktan olabilir diye düşünüyorum.çünkü gerçekten çok ısınıyor oluyor.
    virüs olarak,pcde virüs yok proğram ollarak Kaspersky kullanıyorum.aramalarda filanda bi şey yok.
    everest dediğin şey ne işe yarıyo,sıcaklık düşürücü laızm bana.

bide acaba servise göndersem mi,bide boşu boşuna gönderirim boşveriyim diyorum.
    kararsız kaldım

• Everest programı sistem bileşenlerinin sıcaklıklarını ölçen ve sisteminiz hakkında detaylı bilgi veren bir yazılım..
    Buradan indirebilirsiniz..
    Servis konusunda kararı siz vereceksiniz tabiki..Eğer sorun hallolmaz ve can sıkıcı bir hal alırsa başka çare yok..

• sanırım pc bir yıl ilk formatla kullanıldı ve aklınızda bulunsun bir hdd ilk verisini yüzeysel yazar yani hdd ye işlemez ve bunun gibi bisürü sorun verebilir kısaca cökme kaçınılmazdır 2. format da veri hdd deye işler ve veri kaybı ilkine kıyasla yaşanmaz....
  • Batarya ile ilgili olabilir.Normal volt değeri okunabilir ama önemli olan verdiği akımdır.Akım düşükse elektriği keser.
  • @awallabilla çok teşekkür ederim,yükledim biraz bakındım gerçekten iyi bi yazılım.pcnin her donanım aygıtının özeliklerini gösteriyor,saol

@baranel sanırım ilk sistem ya da ilk hdd formatıyla alakası yok gibi,ama bunuda araştırıcam.paylaşımın için saol.

@fetih bende ilk pilden kaynaklanıyor zannettim,bazen uzanarak kullanıyorum bilgisayarı,dizimde pilin oynama olasılıını düşündüm ama malesef bu da değil.teşekkür ederim paylaşım için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.