Şimdi Ara

Lepistes yavrularim büyümüyo.yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftalik oldular 30 tane falan var yavru 20 litre akvaryumda duruyolar ne yapmaliyim yem olarak ne onerirsiniz lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akvaryumun içinde başka balık var mı yoksa sadece yavru akvaryumu mu? filtreleme nasıl içinde ne var yazarsan net bişey söyleyebilirim. Sera Guppy Gran alabilirsin yem olarak ne kadar çok çeşit olursa o kadar iyi.
  • Sagol hava filtresi var sadece 20 litre ve sadece yavrular var bu kadar yem durumlarini nasil yapim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sık ve az yem ver günde mümkünse 5-6 öğün ama dediğim gibi az ver. ayrıca şu aşama için az değil ama sonrası için hacmi artırman gerekecektir.balıklar hacime göre büyür su değişiminide ihmal etme.
  • Bir insanın çocuğu olunca çabuk büyüsün diye hormon veriliyor mu? hayır. Bırakın güzelce büyür onlar , ha ne ile besleyim derseniz ara sıra artemia ile beslerseniz iyi olur tabiki.
  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    küçük karides var toz şekline getirip atııyorum direk enerji diye mantıklı mı lepistese bide renkli değişik bir yem aldım ucuz
  • dinlenmiş su ile suyu değiştirdiğin sürece yem sorun olmaz , kaliteli yem suyu bozmaz kokutmaz , onun dışında yem konusunda sorun olmaz, az az ver dibe çökenleri en fazla 2 saat sonra dip çekimi ile al sorun olmaz . ama en büyük hata yavruları anadan ayırmakla yapmışsınız amaç üretip satmak değilse analardan babalardan ayırmayın akvaryumun içine sık bir bitki koyun canlı cansız fark etmez bir daha hiç yavruları akvaryumdan almayın üretip satcam derseniz tabi ayırmanız gerek.
    şu konudaki ikinci mesajımı oku , can besliyorsun sonuçta üşenmeden araştırman gerek,http://forum.donanimhaber.com/m_110740147/f_//tm.htm#110740147
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HeroBee1996 kullanıcısına yanıt
    Onlara balıkçından yeni dogan aytemiya yemi alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencler baljklarim yavrulqrim 4 ay oldu

• Kocaman oldular:))akvaryumda 100 e yakin balik oldu isteyeenee hayrinaa veririm bocek gibu uruyo lepistess

• çıkarılmış artemia yumurtası satan bir marka var. ben gün aşırı o yumurtalalardan veriyorum.3 ayda ergen oluyorlar. tavsiye ederim
    Not:

ben şırıngaya 1 ml çekşyorum kuru yumurtadan üstüne 10mle kadar akvaryum suyu çekip güzelce karıştırıyorum şırıngada.
    10 dk bekletiyorum yumurtalar şişiyor. içindeki varsa kimyasallar seyreliyor. gün içinde azar azar veriyorum yavrulara. (büyüklerede veriyorum üremeyi tetikliyor.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.