Bildirim
Leopar da İntel pro wireless çalıştırabilen oldumu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://code.google.com/p/iwidarwin/
birde burayı dene, aşağıda leopard driverı var... -
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
http://code.google.com/p/iwidarwin/
birde burayı dene, aşağıda leopard driverı var...
aynı yerden ben bir kaç tanesini denemiştim.. bazıları sistemi tekrar açılamaz bir hale geteriyor bazısıda hiç yüklediğim halde banamısın demiyor -
Arkadaşım Mac Os X Tiger kullanıyorsan, yanında 10.4 yazan driverı yüklemelisin.
Eğer Mac Os X Leopard kullanıyorsan, yanında 10.5 olanını yüklemelisin.
Ve şifreli bir ağa bağlanmaya çalışıyorsan, şifrenin WEP olması lazım.. WPA şifreleme sistemine bağlanamıyor bu driverlar, yani bende öyle..
Ben 2200bg pro wireless kullanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
Arkadaşım Mac Os X Tiger kullanıyorsan, yanında 10.4 yazan driverı yüklemelisin.
Eğer Mac Os X Leopard kullanıyorsan, yanında 10.5 olanını yüklemelisin.
Ve şifreli bir ağa bağlanmaya çalışıyorsan, şifrenin WEP olması lazım.. WPA şifreleme sistemine bağlanamıyor bu driverlar, yani bende öyle..
Ben 2200bg pro wireless kullanıyorum.
arkadaşım biraz açarmısın konuyu,, leopar 10.5.1 kullanıyorum (kalway ) yanında 10.5 yazan demissin neyin yanında
kullandığım etherten konu başlığında yazdığım gibi 3945abg ve donanım olarak zaten görmüyor işletim sistemi kaldıki şifreli ağa bağlanayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_todd -- 11 Mart 2008; 16:14:03 > -
arkadaşlar uzun süredir intel wireless driverları için çalışma var ama şu an kullanılabilir sürücü yok.ralink ve atheros çipsetli wireless kartların bazıları mac os x86 da çalışmaktadır.3945 çipli wireless kartları çalıştıramazsınız iwidarvin driverları test ve geliştirme amaçlıdırlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: bakur21
arkadaşlar uzun süredir intel wireless driverları için çalışma var ama şu an kullanılabilir sürücü yok.ralink ve atheros çipsetli wireless kartların bazıları mac os x86 da çalışmaktadır.3945 çipli wireless kartları çalıştıramazsınız iwidarvin driverları test ve geliştirme amaçlıdırlar...
arkadaşım haklı olabilirsin ama bir çok kişide intel pro 2200 lerde çalıştığını gördüm hatta 3945 iatoks versiyounda çalıştıranlarda vardı diye hatırlıyorum.. yanlışımda olabilir -
forum.insanelymac.com da bi konu olcak bak istersen -
quote:
Orjinalden alıntı: mertkosova
forum.insanelymac.com da bi konu olcak bak istersen
merhaba söylemiş olduğunuz sayfadahttp://code.google.com/p/iwidarwin/ sayfasına yönlendiriyor zaten ikisi birbiri arasında paslaşıyor -
hmm onu bilmiyodum -
Selamlar bir Allahın kuluda İNTEL 3945 kartı İATKOSS S3 nasıl tanıtılır aşama aşama anlatsın yaa. Herkes herşeyi bilmek zorunda değildir.
bilen varsa lütfen açıklasın saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X