Şimdi Ara

Leonda esc sistemini kapatmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2013 Dizel Dsg leonun multimedya sisteminin car bölümünde ayarlarda Esc normalde etkin olarak işaretli. Kapatmak için tıklayınca Asr kapat diye bir seçenek çıkıyor. Esc, asr esp ile aynı şey mi? Menüden tıklayıp asr kapat dersek araca ve güvenliğe zararı olur mu? Aracın performansına, çekişine, vites geçişine, yakıta etkisi olur mu? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden kaptma ihtiyacı duydunuz genelde çekiş kontrolü kapattırır bir çok araç yani asr kapanır çekişe etki etmez aracı patinaja düşmesini sağlar normalde buna izin vermez.

• leonda esp kapatılmıyor, asr patinaj önleme sistemi senin zevkine kalmış
  • BELKİ ASR kapatınca daha seri oluyordur performans ve yakıta etkisi yoksa kalsın.

• ESP asla kapanmıyor, sadece ASR'yi kapatabilirsiniz. ASR'yi kapatınca devir limitörü de devreden kalkıyor. (misal: benim araç TSI, ASR açık iken boşta gaz verince 4000 devri geçmiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knowledqe

ESP asla kapanmıyor, sadece ASR'yi kapatabilirsiniz. ASR'yi kapatınca devir limitörü de devreden kalkıyor. (misal: benim araç TSI, ASR açık iken boşta gaz verince 4000 devri geçmiyor)

DEVİR limütörü kalkınca normal seyir halindeyken bi fark oluyor mu. Çekiş vites geçişi vs. Gibi?

• mutdos M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası hiç kapatmadım o yüzden tam olarak bilmiyorum. Ama yanılmıyorsam devir limitörü de sadece boşta iken işliyor. ASR'yi kapatıp, en fazla dip gaz ve debriyaj ile patinaj yaparsınız diye tahmin ediyorum.
    Tabi bana göre ASR açıkken daha etkili kalkış yapılabilir çünkü binevi launch control görevi yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karda kalınca asr' yi kapatma ihtiyacı hissedebilirsiniz.
  • Yanlamak icin esp kapatilir fakat onden ceker araba ile bunu denemek apacilikten baska birsey degil.

Guvenlik sistemlerini kapatmak yakit tasarrufu saglamaz.

• ESP'yi tamamen devreden çıkaramıyorsunuz, sadece ASR'yi kapatabiliyorsunuz, yani anti-patinaj sistemini.
    Zaten kapatılmaması da iyi olmuş. Yeni Leon şık görünümlü ama çok gevşek hissettiriyor zorladığında, kıçı başı ayrı oynuyor. Mqb olmayan bir önceki platform Leon II daha sportif bir araçtı.
  • Bugün asr kapatıp yola çıktım kırmızı ışıkta durunca kontağı kapattım sonra açınca asr tekrar kendiliğinden etkin hale geldi. Perfoormansa bir etkisi var mı anlayamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.