Şimdi Ara

Leon'nun frenleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizde de Leon Fr var frenleri iyidir kötüdür konusuna girmeyeceğim fazla bence frenleri ne çok eleştirilecek derecede kötü ne de övülecek kadar iyi standartlarda bir freni var.

    Gel gelelim şu Seat VW'nin alt markası, çöp, para verilmez, leğen plastiği vs diyen arkadaşların gerçekten ne kullandıklarını merak ediyorum. Bu araba makyajlı kasadan öncesine kadar parasının en iyi donanımını veren araçlardan biriydi. Bir arkadaşın dediği gibi VW, Leon'u arta kalan parçalarla ürettirmiyor sonuçta. Şuan bir sürü markalar tek çatı altında mesela bu mantıkla gidersek Gui makyajlanmadan önce Doblo ile aynı direksiyonu kullanıyordu resmen bu Gui'yi Dobloyla aynı kalitede mi yapıyor ? Yada bu sınıftaki Astra'da, Megane'de uzay mühendisliği ve premium segmentteki araçlarla aynı malzemeler mi kullanılıyor ? Astra'nın radyosu çekmiyor arkadaş. Bu Astra'yı kötü araba mı yapıyor? Bazı arkadaşlar gerçekten sırf trollükten başka birşey yapmıyor.

    Konuya dönecek olursak her arabanın fren hassasiyeti bir olmuyor. Hiç Citroen kullanmamış birine C4 verin ön camdan çıkar. Çok hassas bir pedalı var mesela bu frenleri çok iyi çok mükemmel demek olmuyor. Burda da bence aynı olay geçerli. Diğer araçların freni bu arabadan iyidir kötüdür bilemem testlere bakmak lazım şartların eşit olması lazım vs. Ama frenleri bana göre standartlarda ve arkadaşın yaşadığı sorunları ben 1 yıllık sürede yaşamadım ki bizim lastiklerimiz daha eski olmasına rağmen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Seat dan ne bekliyorsunki hocam.Kalite ve güven konusunda volkswagenin çok gerisinde seat .Boşuna vw nin merdiven altı markası demiyoruz.Tavsiyem herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden araçını satman.

    Cahilce bir yorum daha



    Maalesef gerçekleri bilmiyorsunuz. Ayni alt segmenti kullanan parcalari motorlari ayni olan araçlar



    Aferin devam edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Leonun gereksiz patinaja kalmadı ve frenlerinin kötü olmasını savunmaya gerek yok ya. 150 bine alınacak çok daha iyi arabalar varken böyle bi araba almak mantıksız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABS'nin hemen devreye girmesi ile frenin zayıf olması ne alaka anlamadım. Pedal ayarı düzgün değildir.
  • Astra j c segmentinde en iyi frenlere sahip araçlardan biri. Kolay dozlanir. İyi durdurur.



    Vag araclarida genelde fren konusunda en basit araçlarında bile iyidir.



    Bence debriyaja basıp fren yapıyorsunuz. Ondan sıkıntılarınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.