şuan alınabilecek en iyi türk kaleciler sinan bolat ve trabzonlu onur. bunlardan birini alabilirsek kaleyi rahatlıkla emanet edebiliriz.
Ochoa gelsin ama çok zor. Ufuk süper olur bence. Biraz tecrübe kazandıktan sonra en az 5-6 yıl kalemizi bşarıyla korur
tr de yabancı kontenjanının kalecilerle işgal edilmesine her zaman karşıyım. devre arasında leo gönderilip yabancı bir orta saha alınsaydı gs şimdi zirvede olurdu
Denizli'de vardı bir eleman,o da düşünülebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
Denizli'de vardı bir eleman,o da düşünülebilir.
Cenk Gönen
Ufuk Ceylan geçsin tamam hata yapar 1 yapar 2 yapar ama sonra yavaştan pişer yaşı genç potansiyelide olduğunu düşünüyorum...
Bence Aykut geçmeli.. Bu adam bize maç mı kaybettirdi önceki sezon da Leo'yu aldık? Aykut mükemmel bi kaleci bence 2 sene korusa kaleyi bence değişmez kalecisi olur Galatasarayımızın. Ama illa yabancı birini alıcaklarsa Mondragon geri gelsin bence.
fenerle iki macı da leo verdi...bnece türk dev ufuk gecsin....milli takıma kadar yükselir...casillas 17 sinde real de basladı hala oynuyor.....biraz güvenmek lazım yaw.....semih sentürk e hala genc forvet diyorlar...nedir bu bizimkilere güvenmeyişimiz...biz kendimize güvemeezsek elalem nasıl güvensin....paralar bosa gidiyor valla...
Sevgili teknik direktörümüz Aykut ile Ufuk arasında adamakıllı rekabet yaratabilirse kaleci transferine 5 sene ihtiyaç kalmaz
Ufuk ya da aykut geçsin francodan kötü olamaz ya. Hem yabancı kontenjanını da doldurmaz. Bunu 1 ay önce söylemiştim. Yabancı kontenjanından dolayı istediğimiz işleri yapamıyoruz fakat franco orda boş boş dolduruyor kontenjanı.
FM oynamaya gerek yok.Aykut yeterde artar.Kaleci düşünceğinize Vieira gibi libero alınmalı
quote:
Orijinalden alıntı: *maverick*
FM oynamaya gerek yok.Aykut yeterde artar.Kaleci düşünceğinize Vieira gibi libero alınmalı
amatörce goller yiyor, ben volkan'ı sevmezken aykut'u kalede istemem açıkçası.
geçecekse ufuk geçsin kaleye. necati'den yediği golü hatırlar mısınız? o topa yakalayamadıysa da nasıl uzanmıştı. ufuk bana güven veriyor. bizim de ufuk'a güvenmemiz lazım.
Ben geleyim... Leo kalecilik yapıyosa ben de yaparım...
Bu taraftar Buffon'a bile mana bulur 1-2 gol yiyince. (Leo Franco'ya bayıldığımdan değil.)
Yerli olsun, kim olursa olsun. Kaleci yerli olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: gateway_15
Bence Aykut geçmeli.. Bu adam bize maç mı kaybettirdi önceki sezon da Leo'yu aldık? Aykut mükemmel bi kaleci bence 2 sene korusa kaleyi bence değişmez kalecisi olur Galatasarayımızın. Ama illa yabancı birini alıcaklarsa Mondragon geri gelsin bence.
Aykut önceki sezon hiç oynamadı. Oynadığı zamanlarda bir Fenerbahçe maçı (Alex'in frikikten attığı) ve Steaua Bükreş maçı kaybettirdi canlı olarak izlediğim.