Galatasaray’ın Atletico Madrid’den transfer ettiği Leo Franco, Hollanda kampına katılalı henüz birkaç gün olmasına rağmen ortama alıştığını söyledi.
İlk kez şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu belirten Arjantinli kaleci, “Şimdiden ne kadar kaliteli bir takıma sahip olduğumuzu görebiliyorum. Teknik kadromuz da mükemmel. İdmanlarda bizden ne istendiğini, bununla neyin hedeflendiğini çok iyi aktarıyorlar. Takım arkadaşlarım çok anlayışlı. Kısa sürede birçoğuyla dost oldum. Her şey mükemmel gidiyor” açıklamasını yaptı.
32 yaşındaki file bekçisi, diğer kalecilerle tatlı bir rekabete girdiklerini de sözlerine ekledi.
bu adamı da linderoth gibi sevmeye başladım.adam sözünde durdu bize geldi ve yüzü sürekli gülüyor.birde şu hocamız rijkaardın güldüğünü görsek
Galatasaray'a hayırlı olur inşallah
Tatlı bir rekabet, ayyy yirin ben o rekabetin yiriinn
quote:
Orjinalden alıntı: ax
bu adamı da linderoth gibi sevmeye başladım.adam sözünde durdu bize geldi ve yüzü sürekli gülüyor.birde şu hocamız rijkaardın güldüğünü görsek
Abi Napıcaksın rjjkard sert ciddi bir kişilik
quote:
rijkaard sanırım bilerek sert davranıyor ama zaten böyle olması lazım futbolcuların hocaya saygı duyması lazım. skibbe varken adamlar enseye şaplak vaziyetindelerdi. bülent korkmazda hocadan çok abi gibiydi
quote:
Arkadaş Anelka'ya da böyle dediler zamanında. Gülünce ne olacak? Dünyalar sizin mi?