Şimdi Ara

´´ Lenso BLİTZ. Alındı ve takıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası cok hoş olmamıs daha geniş bir jant daha hoş olurdu gibime gelıyor 16 inç mesela
  • çok şık olmuş
  • Güzel olmuş ve yakışmış. Maşallah nazar değmesin
  • hoşuma gitti jantlar güzelmiş güle güle kullan...
  • Çok güzel olmuş maşallah.Allah güzel yollarda kazasız belasız sürüşler versin.
  • @UrbanRacer,
    @Nike,
    @EIRP,
    @joushkun,
    @Warrıor Sako,
    @Yazılımcı Online,
    @Fletch,
    @hi-jackers,
    @serdar_85,
    @furkantasdemir,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • @rising,

16'' ya da 17'' düşünmemiş değildim. Bu şekilde 800 lira gibi bir fiyata mal oldu.

Epey ölçtüm tarttım. 16'' jant 1100 liraydı. 400 liraya da çıkma lastik bulduğumda bulabilirsem asgari 1500 liraya gelecekti. Neredeyse iki katı fiyat.

Sonra ben başından beri 15'' düşünüyordum. Çelik jant olması önemliydi. Şu an bile 50 yanak var ki ben daha düşük yanağa tahammül gösteremezdim bu şartlarda. 50 yanakta bile lastik yırttım işte onun üstüne TOYOları aldım. 270 liraya aldım lastikleri 70 liraya bile veremeyecektim belki de oradan da 200 lira zararım olacaktı.

Hesap ortada. :)

Yine de fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
  • Bir de bilezik sorunu yaşadık. Gelen bilezikler Mercedes uyumluydu. Tekrar kesime uğradı.
    Şunu gördüm ki Japonlar her zaman servise yönlendiriyor müşterilerini.

Bu bijon aralığına sahip olmak bile neredeyse servise mahkum edecek insanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 3 Eylül 2009; 23:37:23 >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
  • hayirli olsun guzel durmus.Masallah...
  • hayırlı olsun yakışmış
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

Şimdi bir ya da iki hafta bu şekilde kullanacağım. Sonra yer balansına gireceğim. Bugün hissettim. İki kere sollamaya yeltendim hızım da fazla değildi -90, 100- dans ederek şeridime geri döndüm. :)
  • Bugün epey yol daha yaptım. Ön arka havalar 32. Önler fazla olduğu için sanırım bu kadar hakimiyetim azaldı. Ciddi sorun yaşıyorum.
  • Balansı neden 1-2 hafta sonra yapacaklar onu anlamadım
    32 havada gayet normal. Şuan aracımda 15" orjinaller var ve ön-arka 32-32 şeklinde.
  • hayırlı, uğurlu olsun.
  • jant kolları daha kalın olsaydı daha hoş dururdu ancak bu şekilde de gayet güzel.
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • helezon kitsiz pek güzel durmamış ama yinede hoş nazar değmesin.
  • İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
    :)
  • Allah kaza bela vermesin çok güzel yakışmış arkadaşım...ilk bakışta biraz kötü gözüküyor ama bu topice 2.bakışım nedense mükemmel geldi...Allah nazarlardan saklasın...Güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.