Şimdi Ara

Lensliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gozluk buharlanma yapiyor ben gecen sene lens kullaniyordum ama denemeden once cikartiyordum lenslerimi cunku uzun sure bakinca yazilar kayip odaklanma sorunu yasiyorum sizde neler oluyor sinava da gozlukle gidecektim saati goremem diye a su an napsam bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam lenslerinde bi sıkıntı olabilir mi ben yıllardır kullanıyorum geçen sene sınava da lensli girmiştim hiç sıkıntı yaşamadım
  • takatukutaka T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 3 yildir kullaniyordum ama bu sorun disinda bir sorun olmuyor yakina bu kadar bakmadigim icin 3 saat yakina bakinca yazilar kayiyor paragaragi falan okurken

• bence de lensten kaynaklanıyor olabilir ben de yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım
  • Bende de kuruma batma oluyodu.Artık hep gözlük kullanıyorum. Miyopum sınavda bi tek saate bakarken takarım o da zaten 1 kere olur hxslnxlsmx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lensten değil gözün hassas. Benim de öyle. Ama ben de 3 4 saat sonunda ancak rahatsız ediyor

• neo9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun astigmat olmayanini kullaniyordum siz ne kullaniyorsunuz Lensliler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 20. Soruya geldimi oluyor ama surekli yakina bakarsam baska yere baktigim zaman sorun olmuyor

• aynısı hocam 2,50 ye 2,75 :D solüsyon da çok fark ediyor complete kullanıyordum 25.günde fln batıyordu artık opti free kullanıyorum artık daha yumuşak hissediyorum solüsyon olarak ne kullanıyorsunuz
  • neo9 kullanıcısına yanıt
    Ben bi kere renu kullandim ondan sonra bi yerde kalmamisti elegance aldim sakin almayin berbat yakma yapipiyor hep opti free kullandim gozumde sorun galiba

• şey deneyebilirsiniz uzun süre baktıktan sonra bi 10 sn gözünüzü daha uzağa odaklayın hem bi nefes almış olursunuz sonra devam edin bende sizin kullandığınız lensten kullanıyorum tek gözüm astigmat+miyop teki sadece miyop
  • Ah be konuyu görünce duygulandım.
    Sene 2014 YGS'ye gireceğim. Gözlük yakına bakınca baş ağrısı yapıyor diye sınava gözlüksüz gittim ve maalesef sınavda saati göremedim.
    Zamanı yetiştirememiştim bu yüzden.
    Ah beeee
  • lens alabilirsin, sorun çıkartmaz fakat lensin markasına dikkat et.. air optix çok kalın tabakalı lenstir, eğer satın alacağın yer satmaya çalışırsa bulaşma derim. acuvue oasys kaliteli ve tabakası incedir. sorun çıkartmaz.
    (5-6 senedir lens kullanıyorum gözlerim 5.50 miyop)
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    Hocam acuvue oasys kullandim 3 sene gayet memnunum da boyle bir sorun oluyor bende

• 6 senedir toric lens kullaniyorum acuvue oasys yani astigmat icin olanını. Marka degisimi yapabilirsiniz. Saatlerce asagi bakinca yazilar kaymasa da görüntüde bozulma olabiliyor gözü ovuşturup biraz düz bakmak gerekebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 13 Mayıs 2020; 6:49:47 >
  • Hocam astigmat değeri yüksek olanlar toric lensle mi daha iyi görür yoksa gözlükle mi ?

• Atmaca. kullanıcısına yanıt
    5 numara miyop,1.25 astigmat var bende yüksek dediğin ne kadar mesela? Ben lens ile çok net görüyorum

• Sirf gozluk taktigim icin dinden sogudum diyebilirim vicdanim rahat her alanda geride kaldiğim için Adaletsizlik burada da geliyor başima.Neyse artik ben de ona göre gözden geciririm bazi şeyleri her zaman ki gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

5 numara miyop,1.25 astigmat var bende yüksek dediğin ne kadar mesela? Ben lens ile çok net görüyorum
    Hocam bende miyop değeri 1 numara astigmat 3 numara.
  • Ben de mıyorum ama lens varken bi süre sonra deneme çözerken sorular bulanıklaşıyor. Gözlükle gireceğim mecbur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.