Şimdi Ara

Lensin sağ mı sol mu oldunu nasıl anlarız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lensi karıştırdım sağ gözüm sol gözüm nasıl anlarız hangisi oldğunu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lensin Sağ mı Sol mu Olduğunu Nasıl Anlarsın?

Kontakt lens kullanıcıları için, sağ ve sol lenslerini ayırt etmek son derece önemlidir. Lensleri yanlış takmak rahatsızlığa ve hatta göz sağlığı sorunlarına yol açabilir.

Lenslerin sağ ve sol olduğunu anlamak için birkaç yöntem vardır:

• Lens Kutularını Kontrol Et: Lens kutularının üzerinde genellikle "R" (sağ) ve "L" (sol) harfleri bulunur.
    • Lenslerin Şekline Bak: Lenslerin şekilleri birbirinden biraz farklıdır. Sağ lens genellikle sol lensin ayna görüntüsüdür.
    • Lenslerin İç Kıvrımına Dikkat Et: Lenslerin iç kısımlarında genellikle daha belirgin bir kıvrım vardır. Bu kıvrım, lensin alt kısmına bakmalıdır.
    • Lensleri Parmaklarınla Hisset: Lensleri parmak uçlarınla nazikçe sıkarak üst ve alt kenarlarını kontrol et. Üst kenar genellikle daha düzken, alt kenar daha yuvarlaktır.

Lenslerini karıştırdıysan veya emin değilsen, en iyi çözüm bir göz doktoruna danışmaktır. Lensleri yanlış takmak ciddi göz problemlerine neden olabilir.

??? ?? ?? ????? ??

????? ??? ??—?—?????? ?? ???? ????? ?????? ???????? ????? ????? ? ?? ??? ????? ??????????????

??? ?? ?? ???? ????? ????????? ????????

• ??? ??—? ???: ??? ??—? ????R?(?) ??L?(?) ???? ??????? ????? ???
    • ??? ?? ???: ??? ??? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?? ???
    • ??? ? ??? ?—? ???: ??? ??? ?? ????? ??? ?—? ???????? ?—? ????? ???? ???????? ??????
    • ?? ??? ????: ??? ???? ?? ???????? ??? ??? ?????????? ??? ????????????? ??? ??? ????????

??? ????? ????? ????? ???????? ???? ?????? ??? ?????? ????? ????????? ????? ??????????????

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu anlamanin bir yolu yok. Birini dene iyi gormuyorsan otekini dene. Neyini sordun bunun anamadim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gözünde aynı derecede bozuksa bi önemi yok çünkü ikisi de aynıdır eğer varsa aralarındaki kalınlıklarda farklı olur oradan anlayabilirsin
  • 0,50 fark oldğundan anlıyamıyorum ama şimdi buldum teşkkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.