Şimdi Ara

Lensim yere düştü ne yapıyım?off yaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
26.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kesinle ama kesinlikle musluk suyuna tutma ! çoktan tuttuysan değiştirmeni öneririm. musluk suyunda bulunan mikroorganizmalar gözde enfeksiyona neden olabilir. bunu unutma sakın.

    lensi temizlemeye gelince, lensi sol avcuna al üstüne biraz lens solisyoni dök. sağ işaret parmağınla hafifçe ovala. korkma bişey olmaz o kadar dandik bişey değil lens. daha sonra lens kabındaki solüsyonu değiştir ve lensi içine koy. 3-5 saat sonra al tekrar kullanmaya başla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rulaZz


    quote:

    Orjinalden alıntı: SAVIAR

    Beyler onlarca doktor bas bas bağırıyor lens kullanmayın, gözünüze kalıcı olarak çok büyük hasarlar veriyor diye, siz halen kullanmakta diretiyorsunuz.. Bırakın takın gözlüğünüzü rahat edin, ileride bir şekilde lazerle veya bulunacak bir başka yöntemle kökten kurtulursunuz.. Ancak böyle ürünler kullanarak bu şansınızı da kaybediyorsunuz..

    Abim 2.5 sene lens kullandı, ardından lazer ameliyatı oldu.Dediğin lensine dikkat etmeyenler için geçerli, ayrıca öyle dendiği kadar çabuk yırtılan,zarar gören birşey değil.1 aylık süresi dolduktan sonra yırtıp atıyorum ben, öyle cart diye yırtılmıyor yani kuvvet uygulamak lazım.


    Bir arkadaşım lensin gözünde oluşturduğu tahribat ve yarattığı göz kuruluğu nedeniyle lazer ameliyatı olamadı.. Seçim sizin sonuçları ortada..




  • Bi kere Ayasofyada Yabancının Teki Gözlüğünün Camını kaybetmiş bize söyledi sizde ararmısınız diye ben buldum adam 50 $verdi xD istemem dediim verdi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Starlight^


    quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    Sanada şeffaf lens vermişler anlaşıldı. Sana yırtılcak gibi gelsede onlara kolay kolay bişi olmuyor sen iyicene temizleyemi unutma. Lens kutunun bir gözüne o lensi koy sabaha kadar dursun işte fakat daha sonra o solüsyonu döküp yenisini koymayı unutma.

    Şeffaf verdi doktor.Çapa tıp fakültesinde asistan doktordu ama çok güzeldi keşke sabaha kadar muayene etseydi beni.Çok tatlıydı.


    Konu saptı..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.