Şimdi Ara

Lensi düşürdüm eve gidene kadar kurudu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : Çöpe attım diger lensi açtım riske gerek yok ama coklanet biseymis bu lens keske almasaydim

Lens yumusak lenslerde disarda lens gozumden dustu 1 saat icinde cam gibi sert oldu 2 saat sonra eve gidip hemen solusyonuna koydum 3 sakika icinde eski yumusaklima dondu ama bisey olmusmudur takmaya devam ediyimmi?
     Lensi düşürdüm eve gidene kadar kurudu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 12 Aralık 2016; 14:43:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotodaki sertlesmis hali

• Hocam göz işi şakaya gelmez doktora felan danışın mikrop kapmıştır belki.
  • takma doktora söyle böyle şeyler foruma sorulmaz
  • Daha once musluk suyuyla lensini yikayan birinin gozunu parazit yemisti. Göz bu sakaya gelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamergirl1903

Daha once musluk suyuyla lensini yikayan birinin gozunu parazit yemisti. Göz bu sakaya gelmez

Yuh kör mü oldu

• İngiltere'de yaşayan Ashley Hyde isimli genç kızın kullandığı lensler neredeyse kör olmasına yol açıyordu.
    Yapılan incelemeler sonucunda kontakt lenste oluşan parazitlerin genç kızın korneasını yediği ortaya çıktı. Görüşünde bulanıklık olan Hyde, bu sebeple doktora gitti. Genç kızın gözünden alınan ufak bir parça incelenerek gözünün neden iltihaplandığı anlaşılmaya çalışıldı. Birçok incelemeden geçen genç kızın bu paraziti kontakt lensten kaptığı anlaşıldı.

18 yaşındaki Hyde'ın gözünde akantamoba isimli enfeksiyonun olduğu belirlendi. Mikroskobik bir parazit olan akantamoba, suyun içinde de bulunabiliyor ve kontakt lenslere yapışarak vücuda girebiliyor. Genç kızın bu yüzden aylarca tedavi olması gerekirken, doktorlar yanlış lens kullanımı sebebiyle her gün birçok hastanın kendilerine başvurduğunu belirtti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanmayın hocam ben evde yere düşürmüştüm birkaç gün kullandım ama gözümü hep rahatsız etti o kadar temizleme rağmen, siz bir de dışarıda düşürmüşsünüz, kesinlikle kullanmayın üç kuruş için gözünüzden olmayın.

• olmaz hocam. Takınca rahatsız etmiyorsa takmaya devam edin.
  • Sakika ne kardeş dakika saniye karışımı bir şey mi
  • At cope gitsin aklinda bir dusunce kalacagina
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_emir26

Sakika ne kardeş dakika saniye karışımı bir şey mi

Bilmiyomusun kardes dakika ile bulundugun saatin karesini alıp toplamına boluyosun vikan sonuc sakika oluyor

Hayatımız olmus x+y

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.