Şimdi Ara

LENS TAKMANİN EZİYETE DÖNÜŞMEMESİ İÇİN ACİL YARDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün doktor kontrolu ile lens aldım Doktor gayet güzel taktı eve geldim cıkardım ancak bügün takamıyorum cidden zor tam takacakken kirpiklerim kıpraşıyor reflex iste hemen kapanıyor Bunlar deneme lensleri oldugu icin yanlıslıkla bir tanesi yırtıldı ancak yarın gidip vir tane daha alacagım ama nasıl takıcam ben bunu rahat bir sekilde ? anlamıyorum Lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözlerini iyice aç ve lensi yerleştir. Gözlerini kapanmaması için tutacaksın iki parmağınla. Merak etme sadece ilk bir iki gün zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Gözlerini iyice aç ve lensi yerleştir. Gözlerini kapanmaması için tutacaksın iki parmağınla. Merak etme sadece ilk bir iki gün zor olur.

Doğru üstad ama cidden zor iş ya lanet kirpikler bie sekilde engel oluyor neyse Doktor yarın gel alistirma yapalım dedi hic olmadi bir damla var onu kullan 5 saniyeye kalmaz takarsın dedi inşallah ise yarar..

• gözü yerinden çıkar lensi tak sonra geri gözü yerine yerleştir. Ben öyle yapıyorum gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

gözü yerinden çıkar lensi tak sonra geri gözü yerine yerleştir. Ben öyle yapıyorum gayet memnunum

Denicem

• Eziyetsiz öğrenmek zor.
  • beyaza koyup siyaha ittiriyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lüzumsuz Adama gerek varmi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lensi işaret parmağının ucuna al sağ baş parmağında alt göz kapağını Sol işaret parmaginla üst kapağı tutacaktır. Lens yaklastir temas ettiği biraz bekle göze yapışır. Önce alt göz kapağını bırakmadan önce gözünü yukarı aşağı sağa solo gezdim sonra bırak sonra takılmış olacak. Bu arada bu işlemlerden önce sabunla elini yıka kurula mikrop kalmasın. Cıkarırken nazik ol yırtma

• Lense değil ayna karşısındaysan aynaya odaklan. Lense odaklanırsan imkanı yok takamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLining -- 17 Şubat 2013; 17:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

beyaza koyup siyaha ittiriyorum ben

kendi gidiyo zaten ittirmene gerek yok
  • yapacak bi şey yok ben ilk aldığı gün sorunsuz çıkarıp takan adam görmedim. bence normal şu an. gözlerin kirpiklerin alışacak. ben ancak 1 ay sonunda rahat rahat çıkarıp takabiliyordum. duvarlara yumruk atıyordum sinirden ne beceriksiz insanım ben diye :) ama senin için normal takma tekniğini öğrendikten sonra elinin alışmasını bekleyeceksin. ama dikkatli ol gözüne veya lense zarar vermemeye çalış. sakin kal bi de alışacaksın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.